Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si

HomeHelpSearchMembersLoginRegister  

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10
(Read 35887 times)
Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot
bi hotel, živi, kot zmoreš

Celje
Re: (slab) sex slab?
Reply #75 - 16.07.2003 at 16:16:48

ARS wrote on 13.07.2003 at 20:58:10:
Popoldansko, impulzivo, povsem spontano in sproščeno ter na vso moč samozadovoljena ...
... se s to izjavo globoko strinjam, kakopak ...  Grin  No, tudi če bi bila malček manj globoko zadovoljena,
bi se strinjala, da ne bo pomote ...  Grin  Če bi bila pa potrebna, vsaj malček, bi pa - namesto globokega
strinjanja - zagotovo kaj drugega počela; učinkovito.  Grin  In če bi koga ponovno moja direktnost znala zmotiti,
naj si ga/jo pred morebitno repliko pa vsaj malce zadovolji ... ali pa konkretnejšo, oprijemljivo družbo poišče.  8)

Kiss
ARS

Arska, jaz občudujem to, kako enostavno, konkretno in brez dlake na jeziku znaš povedati določene stvari. In imaš čisto prav. Zakaj ne bi počohali tam kjer srbi. Če pa tako paše. In pol nič več ne srbi. Grin Wink Kiss

Pa čeprav se aryan s tem ne strinja. Grin 8)

lp harry
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

hyperborea
1
*

Love rulZ
Ljubljana
Reply #76 - 17.07.2003 at 08:31:03

Harry, zato ker potem samo se bolj srbi - kot ce te pici komar je stvar bolje pri miru pusti - drugac sam spraskas, nardis krasto, lahko se uname, zagnoji in na koncu imas lahko se brazgotino- skratka naredis sranje...... umiriti gladino morja, ko je razburkano, da ladja lahko plove dalje....umirimo se pa na miljon drugih nacinov...

LP

Hyperborea  Roll Eyes
Back to top

Ne trudi se iskati Boga, raje živi življenje in služi tako, da bo Bog našel tebe

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #77 - 17.07.2003 at 08:46:39

Od takšnega praskanja ni še nihče kraste dobil, kvečjemu kak dober orgazem doživel. Poznaš tisto slovensko narodno:

orgazem, orgazem,
ne gremo še narazen,
orgazem, orgazem,
ne gremo še domov.

Wink Wink
Back to top

Če bi tisti, ki me obrekujejo, natančno vedeli, kaj si o njih mislim, bi me še mnogo bolj obrekovali.

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #78 - 17.07.2003 at 09:36:55

Quote:
Od takšnega praskanja ni še nihče kraste dobil, kvečjemu kak dober orgazem doživel.

tud ti harry bos nekoc prsu do tega, da se neskoncne zeje po ljubezni ne da potesit s kapljicami vode, ki ti jih nudi genitalni seks.

to jih je ze velik ugotovil, zdej ugotavljajo in tud bojo ugotovil nekoc, med drugim tudi ti. Wink
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

daleč od rodne barjanske grude
Reply #79 - 17.07.2003 at 10:36:38

hyperborea wrote on 17.07.2003 at 08:31:03:
zato ker potem samo se bolj srbi - kot ce te pici komar je stvar bolje pri miru pusti - drugac sam spraskas
....umirimo se pa na miljon drugih nacinov...

Mladenka, če me piči komar, je Kamagel d'best, pa najverjetneje še marsikaj.
Če me piči potreba, je seks d'best, če ga pa ni, pa samozadovoljevanje.
Če me piči ... je najbolje, da umirim, ne pa potlačim.
Ja, lahko se umirimo na žnj načinov, a fizična umiritev je praviloma predpogoj za katerokoli drugo.

Wink
ARS
Back to top

Knowing what's right doesn't mean much unless you do what's right. (neznan(a)

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #80 - 17.07.2003 at 10:39:54

ARS wrote on 17.07.2003 at 10:36:38:
Ja, lahko se umirimo na žnj načinov, a fizična umiritev je praviloma predpogoj za katerokoli drugo.

heh, ARS.

a ti lahko potesis svojo lakoto s pranjem svojega avtomobila. Wink (lahko jo za trenutek pozabis, ampak to ni dolgorocna resitev).
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

Reply #81 - 17.07.2003 at 10:43:06

Quote:
bos nekoc prsu do tega, da se neskoncne zeje po ljubezni ne da potesit s kapljicami vode, ki ti jih nudi genitalni seks.

Aryan, svoje neskončne želje po ljubezni skoraj verjetno ne boš mogel potešit drugače, kot od znotraj navzven.

In če bi sama imela oz. negovala neskončno željo po ljubezni, se zagotovo prav nobene kapljice za pogasitev te žeje ne bi branila. Pa je nimam, pa se vseeno nobene meni namenjene in ljube mi kapljice ne branim; se znam prav baročno tudi sama z njimi (po)špricat. In to je bistveno. Kot tudi to, da vsakomur svoje ...

8)
ARS
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

Reply #82 - 17.07.2003 at 10:52:07

Quote:
a ti lahko potesis svojo lakoto s pranjem svojega avtomobila.

Svojo lakoto po čistem avtu jaz z lahkoto potešim s pranjem avtomobila. In to kar prec, ko jo začutim. Pa še hči mi praviloma pri tem pomaga. Ali pa avtopralnica. Simpl. Če želiš, si pripravljen poiskat ali pa preprosto znaš za svojo potrebo/lakoto tudi ustrezno rešitev definirat in zgodit.

8)
ARS
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #83 - 17.07.2003 at 11:07:37

ARS wrote on 17.07.2003 at 10:52:07:
Če želiš, si pripravljen poiskat ali pa preprosto znaš za svojo potrebo/lakoto tudi ustrezno rešitev definirat in zgodit.

"neccessity is the mother of invention", a ne?

ko bos imela omogoceno in tud v praksi izpeljano neomejeno kvantiteto in kvaliteto genitalnega seksa, zejna ljubezni/izpolnitve pa se, bos tud ti takrat zacela iskreno razmisljat o ustreznih resitvah. Wink
Back to top

IP Logged

Igor P.
Global Moderator
p

Če ne mores živeti, kot

Celje
Reply #84 - 17.07.2003 at 11:38:07

Aryan, nekaj preprostih misli.

Poglej. Mi navadni ljudje (a je tako, Arska) smo pač taki, da ko smo lačni-jemo, ko smo žejni-pijemo, ko smo potrebni-sexamo, ko imamo umazan avtomobil-ga operemo. itd,itd....

Ok, ti se zadovoljiš na drugačen način. Poskusi še, ko boš žejen, ne piti vode, ker ko piješ vodo, je to telesna zadovoljitev. Poskusi se odžejati na svoj način, brez tega, da posegaš fizično v telo.
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

Reply #85 - 17.07.2003 at 11:42:38

Quote:
ko bos imela omogoceno in tud v praksi izpeljano neomejeno kvantiteto in kvaliteto genitalnega seksa, zejna ljubezni/izpolnitve pa se, bos tud ti takrat zacela iskreno razmisljat o ustreznih resitvah.

Kot prvo, mladenič, me sploh ne poznaš - pa nisem ravno iskreno intimno molčeče ali zgolj nakladajoče sorte tule gor - zato bi bilo prav fino, če bi predvsem iz sebe in svojih namenov ter delovanj in prakse izhajal, ne pa drugim prihodnosti in delovanj napovedoval. Vsaj meni je to mnogo bolj produktivno.

Za mnogo tvojega tule gor pa preprosto velja, da niti ne želiš razumeti, da ljudje različno mislimo in delujemo. Zato bi bila prav kontent, ko (mi) ne bi nenehoma z enimi lastnimi teorijami in napovedmi opletal, temveč bi predvsem iz sebe in svoje prakse izhajal.

Če ti trpiš zaradi tvoje lastne neizpolnjene ljubezni, ki je zate itak eno samo neskončno žrtvovanje, kot govori prenekateri tvoj post, ali pa česarkoli drugega, pa genitalni seks in karkoli drugega preziraš, ino karkoli drugega misliš in deluješ, imaš do tega sicer vso pravico, a prav fino bi bilo, če bi malček sestopil in se v naši družbi predvsem vase zazrl, tudi z morebitno pomočjo oz. odzivi drugih, in s sprejemanjem različnosti sebe obogatil ter se posledično sprejel in rad imel, pa morebiti začel uživati v vsej pestrosti življenja in druženju z ljudmi.

Ni ene same resnice, ni enega in edinega cilja in ni ene same poti; je paleta njih in predvsem barvitost.
In tudi zato rada živim ter sebe, tudi skozi druge, vedno bolje poznam in raje imam.

Kiss
ARS
Back to top

IP Logged

natural
3

crazy monkey
lj
Reply #86 - 17.07.2003 at 11:48:47

Potlacevanje spolne energije je potlacevanje samega sebe.Je zanikanje sebe.Transformacija te sile je nemogoča.Odsotnost želje je navadno odsotnost stika s samim sabo.
Spoznavajte svoje partnerje imejte jih radi, ter duhovno rastite ob intimnih odnosih.Spolna energija je najmocnejsa energija saj ustvari Življenje.V vas bo tudi ustvarila novo moc ter vas soocila z Življenjem,s tem pa vam priblizala Resnico, pa naj Vede pravijo kar jim paše.
ARS  8)
Back to top

IP Logged

ARS
5

Preveč dobrega je lahko
... čudovito. (Mae West)

Reply #87 - 17.07.2003 at 11:52:40

Quote:
Mi navadni ljudje (a je tako, Arska) smo pač taki, da ko smo lačni-jemo, ko smo žejni-pijemo, ko smo potrebni-sexamo, ko imamo umazan avtomobil-ga operemo. itd,itd....

Je tako, dragi, vsekakor.  Wink

Ti, katero "potrebo" pa je navadnemu človeku najtežje zadovoljevat, ko ima dvignjeno in ukleščeno levo roko? Sočustvujem s tabo in ti čimprejšnje okrevanje in polno okretnost želim!

Kiss
ARS
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #88 - 17.07.2003 at 11:53:55

Quote:
Poglej. Mi navadni ljudje (a je tako, Arska) smo pač taki, da ko smo lačni-jemo, ko smo žejni-pijemo, ko smo potrebni-sexamo, ko imamo umazan avtomobil-ga operemo. itd,itd....

kaj pa storite takrat ko obcutite tesnobo in neizpolnjenost v svojem srcu, ceprav imate od zunaj vse materialno poslihtano?

Quote:
Poskusi še, ko boš žejen, ne piti vode, ker ko piješ vodo, je to telesna zadovoljitev. Poskusi se odžejati na svoj način, brez tega, da posegaš fizično v telo.

jaz fizicno telo uporabljam v neke dolocene namene, in zato ga tudi ohranjam kot je to po naravnih zakonih narjeno. tud jaz pijem vodo, tud jaz jem itd. problem nastane, ko nekdo misli, da je to telo namenjeno necemu drugemu kot je v resnic, in ga narobe uporablja in vzdrzuje in scasoma tako telo zboli (kar povzroci vznemirjenje) ali kej drugega.

to telo mors ti vzdrzevat na tak nacin da bo ostalo zdravo, ker le zdravo telo je ponavad koristno za karkol. ampak tud to zdravje (ravnovesje, nic problemov, mir itd.) ni koncni cilj, ali namen uporabe tega telesa. s tem telesom lahko ti sluzis Bogu, in le tko ga bos koristno uporabil za tvojo trajno dobrobit.
Back to top

IP Logged

aryan
Ex Member

Reply #89 - 17.07.2003 at 11:56:47

natural wrote on 17.07.2003 at 11:48:47:
Transformacija te sile je nemogoča.

al pa ti ne ves kako se to lahko nardi Wink. ce je ta spolna energija narobe usmerjena je vzrok najvecjega trpljenja, ce pa je pravilno, pa je vzrok najvecjega zadovoljstva.

kratkotrajno ali dolgotrajno zadovoljstvo je se zmeri zacasno in minljivo, torej za "nas" neizpolnjujoce.

Quote:
Spoznavajte svoje partnerje imejte jih radi, ter duhovno rastite ob intimnih odnosih.Spolna energija je najmocnejsa energija saj ustvari Življenje.V vas bo tudi ustvarila novo moc ter vas soocila z Življenjem,s tem pa vam priblizala Resnico, pa naj Vede pravijo kar jim paše.

good luck! Wink
Back to top

IP Logged

Pages: 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10