Quote:ko bos imela omogoceno in tud v praksi izpeljano neomejeno kvantiteto in kvaliteto genitalnega seksa, zejna ljubezni/izpolnitve pa se, bos tud ti takrat zacela iskreno razmisljat o ustreznih resitvah.
Kot prvo, mladenič, me sploh ne poznaš - pa nisem ravno iskreno intimno molčeče ali zgolj nakladajoče sorte tule gor - zato bi bilo prav fino, če bi predvsem iz sebe in svojih namenov ter delovanj in prakse izhajal, ne pa drugim prihodnosti in delovanj napovedoval. Vsaj meni je to mnogo bolj produktivno.
Za mnogo tvojega tule gor pa preprosto velja, da niti ne želiš razumeti, da ljudje različno mislimo in delujemo. Zato bi bila prav kontent, ko (mi) ne bi nenehoma z enimi lastnimi teorijami in napovedmi opletal, temveč bi predvsem iz sebe in svoje prakse izhajal.
Če ti trpiš zaradi tvoje lastne neizpolnjene ljubezni, ki je zate itak eno samo neskončno žrtvovanje, kot govori prenekateri tvoj post, ali pa česarkoli drugega, pa genitalni seks in karkoli drugega preziraš, ino karkoli drugega misliš in deluješ, imaš do tega sicer vso pravico, a prav fino bi bilo, če bi malček sestopil in se v naši družbi predvsem vase zazrl, tudi z morebitno pomočjo oz. odzivi drugih, in s sprejemanjem različnosti sebe obogatil ter se posledično sprejel in rad imel, pa morebiti začel uživati v vsej pestrosti življenja in druženju z ljudmi.
Ni ene same resnice, ni enega in edinega cilja in ni ene same poti; je paleta njih in predvsem barvitost.
In tudi zato rada živim ter sebe, tudi skozi druge, vedno bolje poznam in raje imam.

ARS