Angelcek... to kar pises, ce lahko tako recem, o iskanju partnerja in "odrekanju" mi je jasna stvar in lahko recem, da je to v odnosu z mojo zeno vse lepo poslihtano. A pustmo zdej mene in moj zakon.

Pravis, da se mladi isto kurijo, kot smo se mi vcasih?
Ma tega ne bom glih kupu. Vcasih si mogu met jajca in it do deklice, ter jo z enim samim stavkom "prepricat", da ti je naklonila svojo pozornost (seveda je svojo vlogo odigral tudi izgled) in potem je blo treba gradit naprej - gradit na direktnem odnosu, ki se je odvijal v zivo. Pa poglej danes. Mulcek jamra, da je hodu z eno bejbiko preko IRCa 4 mesece in da sta se ful dobr spoznala in da sta se ful ujela pa da ji je poslal sliko in se ji je zdel ful lusten in da se je vanj zaljubila in ko sta se prvic vidla, mu niti ni hotla lubcka dat, kaj sele kej druzga in da ga je clo pustila in to po 4. mesecih, ko sta bila par preko IRCa.
"Ma, a je kdo doma? Je podstreha cist prazna in mozganozer strada u maloro?" To je edino kar lahko vprasam takega mulcka. Se mi zdi, da sploh vec ne opazijo razlike med RL in INET lajfolm. Katastrofa. Ja sej, posiljajo si SMS-je in se kurjo, ker jim je vilk lazje napisat "ljubim te", kot pa v zivo rect "vsec si mi". To je to. In zaradi te modernizacije, ki se je zal vmesala tudi v cusvene vode ni vec romantike... pa dobro, kot je Thot reku, sej romantika na splosno ni prinesla nic dobrega razen kasnejsih butastih pogledov in razocaranj, ko je dec zeno postavil pred stedilnik in sel ven na 200 pirov, ter slatal kelnarco za rit. Jaka romantika!

Tale modernizacija je unicla se tiste lepe stvari, ki se jih spominjam iz otrostva in ce se osredotocim samo na ljubezen, bi lahko rekel, da je mladini veliko prikrajsanega, ker misli, da je INET vse in da ko se enkrat pol spoznas v zivo, da je vse isto, kot je bilo napisano prej na IRCu. Kako velika zmota!
Ze sam stavek, recimo "Daj, prosi te, nehaj." ima kar nekaj varjant, ce ga povem v zivo, ker mu dam ton in barvo glasu, mimiko obraza in telesa. Napisan pa lahko pomeni marsikaj. Nekdo si ga lahko razlaga kot jokajoco prosnjo, da naj se neka zadeva ustavi, jest ga pa lahko npr. napisem kot, da nekoga osorno posljem u maloro.
In to se mi zdi najvecja napaka tega interneta. Ni custev, ni direktnega kontakta in razocaranj je vedno vec. Vrednote, kot so ljubezen, spostovanje, odrekanje, prilagajanje pa izgubljajo na svoji tezi. Zal. Pa nisem noben pesimist, samo opazam folk in vidim, da ni isto, kot je blo vcasih.
Ja Thot, vedu sem, da imas (si imel) deklico. To je pa tud vse, kar sem vedel. Skoda, ker je konec, a ce ni slo, pac ni slo.