No, da jest trole mal bolj razsirim.
Zdej, da bi jest komu kej razlagal kaksen je sex z mojo zeno se se ni zgodl, ker to folk en klinc briga in tud se mi zdi (lahko samo ugibam), da tud zena ne razlaga okol kako je.
Mi je pa znana zadeva, ko se recimo moski na "prostaski" nacin "hvalimo" pred kolegi kako smo podrli to in to deklico - kolk je vse skup res je pa itak vprasanje.
Vsi smo najbrz ze bli prica kakemu moskemu pogovoru, ki gre po navadi takole:
"Mater, zadnjic sem fasu eno pickurino, ki mi je jajca scuzala u maloro, sem jo porival celo noc, da je z glavo butala v postlo in sem jo mogu fajn drzat za njene velke joske, da jo ni v postlo odnesl. Enkrat prot jutru je mela dost porivanja, ker jo je baje picka ze ornk pekla in je pac uzgala in sla dam. Ti povem stari, dobra prasica za pofukat u iber."
Ja, to se moski pac pogovarjamo, a vec ali manj le o zenskah, ki se v nase zivljenje prikazejo le za eno noc. Nekako se mi to zdi nespostljiv pogovor o neki deklici, ki nam ne pomeni nic drugega, kot le sexualni objekt in se to je novica kratka in brez detajlov.
Pa poglejmo zdej iz drugega zornega kota. Ravno par dni nazaj sva s frendico debatirala o podobnih zadevah, ko me je vprasala kaj in kako se moski pogovarjamo o sexu in sem ji povedal podobno, kot sem prejle pisal. Na moje vprasanje, kaj in kako se pa deklice pogovarjate o sexu mi je pa odvrnila, da dejansko se sploh ne.
Ok, ene se, ene se ne. Sem bil pa prica enkrat (ja, sem prisluskoval) 5 minutnemu pogovoru dveh deklic, ki sta tako zivo opisovala dogajanje z njenima tipoma, njune zelje, zahteve, obcutke in dozivetja, da z lahkoto trdim, da se vse bejbe iz 090 linije lahko samo skrijejo. Debata jima je sla cist v detajle, sam pol ko sem se pojavil, sta utihnile in na moje prigovarjanje, da lahko debato nadaljujemo, ker ni nobena tabu tema, sta vseeno vztrajali na svojem, da so to intimne stvari. Pa kako hudica so intimne, ce ena drugi povesta vse o njunih tipih?
No, bom reku, da tud mene zanima, kaj se, ce sploh se deklice med sabo pogovarjate, ko debata zalaufa o sexu.
Ali o tem sploh ne debatirate in zakaj?
Ali ste bolj povrsne in kaj vas ovira pri zgovornosti?
Ali se pa razgovorite na dolgo in siriko in v kakem stilu to poteka?
Sam ne mi zdej odgovort v unem stilu iz unga vica, ki gre tkole:
Moz:"Le kaj se ve zenske pogovarjate ob kavi?"
Zena:"Isto, kot vi pri kartah."
Moz:"Da vas ni sram, packe pokvarjene!"