No, vidim, da je herby ze malce prebolel celo situacijo, zato si bom drznil napisat nekaj besed, ki ne bojo zvenele glih tolazilne.
Ljubezen naj bi bila vecna, dokler traja. Fajn ane? In kaj se pol zgodi, ko neha trajat? Ko v herbyevem primeru deklica sedi na dveh stolih, da si zazihra novo zvezo in herbya se malce podjebava in ga ima za primer, ce se bo nov tip v postli izkazal kot zguba. No, lahko je pa deklica bla se tolk navezana na herbya, da se ni mogla odlocit. Pustmo to kaj in kako in zakaj je do tega prslo. Prslo je in tuki nastane problem. In zakaj pride do problema?
Zato, ker smo ljudje posesivni in navezani na nekoga. Pa naj bo to partner, zival ali stvar. In ko nam to vzamejo oz. ko to izgubimo, smo izgubili del nase lastnine in zaradi tega nam je hudo. Podira se nam svet, ne vidimo izhoda. Napaka. Skoda vsakega zabitega trenutka za zalovanje, ker s samim jamranjem in smiljenju samemu sebi ne dosezemo nic.
Dejte si v takih oz. podobnih primerih vzet kak dan-dva za razmislek, a ne o preteklosti, temvec o prihodnosti. Odlocte se kaj in kako v naprej in ne kako najti pot nazaj.
Ne delat teh napak, kot jih vsi zacetniki, ko dozivijo svojo prvo veliko ljubezen in sanjajo o tem, da bo ostala za vedno. Preklet mal poznam primerov, da so s svojo prvo deklico ostali do konca svojega zivljenja. Ce so bili pa zvesti pa itak ne sprasujem....

Naj vam zveze ne bojo neka huda obveznost pri 20 letih. Ne se obnasat v casu najlepsih mladostniskih let kot stari zakonci, ki pricakujejo kaj jest vem kaj zaenega boga ob sebi.
Dejte pustit folku dihat in tud sami zadihejte, sej je pred vami se ceu lajf!
PS: To je pac moje mnenje, ki se naslanja na mojo teorijo in prakso, da se je treba sprobati marsikaj, si izoblikovati svoje zelje, potrebe in pricakovanja, preden se podas v vode zakona. Cemu? Ker se clovek vsakodnevno spreminja in noben mi ne bo garantiral, da je bo deklica pri 20 se vedno enaka kot pri 40ih (karakterno). Sami pa veste, da so pri 30ih karakterji vec ali manj izpopolnjeni, vsekakor pa bolje, kot pri 20ih.
Me razumete, kaj sem hotel povedat? Kurc, no, ko je pa prevec obsirna tema, da bi jo tipkal..

Pa velik srece...