Petra. wrote on 01.03.2005 at 22:34:10:lej Miro, če bi vsi tisti, ki majo take bedne službe in bedne plače 1x se zbrali, in šli v štrajk, bi se sistem hitr porušil, bye bye špar, bye bye BTC, bye bye vsa drhal... kok časa bi ostalo vse isto, če bi 80% zemljanov šlo na štrajk?
pa ne štekam kaj ma s tem trenutkom Aušwitz veze? sem se zarad teh stvari prejokala že tok, da sm končno dojela, da tko je blo, da se bom neki lahko naučila; a ti trdiš, da je aušwitz zarad mene bil? al kje je tvoj pojnt? pa če se bomo skos sekirli kaj je blo in kaj bo; pol itak lahko sam še skupinski samomor nardimo, bo manj bolelo
Ps. jst drgač najraje vsak dan serjem, v skret
Jest tut serjem. Zihr.
Moj point je v tem - če ti praviš, da vsak izbira svoj žur in v njem uživa (tko kot tista prodajalka), potem so tudi interniranci v aušvicu sami izbrali svoj žur, ne? In uživali.
bye bye špar, pa BTC... ja, to bi bil pa res dober žur.
Sekirat se ni treba, valda, bi pa kazalo nekaj naredit. Recimo 80% štrajk. Recimo zadnjega marca 80% folka ne odda obrazca za dohodnino. Samo kaj, ko 80% folka nima jajc, da bi karkoli naredili.
Vidi se, da je marsikdo med vami bral novoduhovne knjige, predvsem ameriške variante in do sem je vse lepo in prav. Ampak tisto, kar prebereš, moraš potem še razumet, čez čas pa še dojet, da lahko tako na vse strani serješ, kako si vsak sam izbira svojo usodo.
V službenem času pa je pred svojim bednim šefkom čist usran.