Boštyxz wrote on 29.03.2008 at 08:58:07:Hmm, že že, vendar poglej Nahatika, ; takrat ko sem bil še v teh zasvojenostih jaz nisem bil niti najmanj prepričan o kaki "napačnosti" , ali "grešnosti" spolnih dejavnosti ( in, da ne govorim o vseh vrtoglavih
sexperimentih ) z strani kakih cerkvenih for

.
Torej, tu ni nikakor bilo kakega "cerkvenega" vzroka

.
Vendar mi je na mojo srečo sam Bog pokazal boljšo pot

Da, tudi poznam vsa ujetja - zasvojenosti z sexom , katera sem moral žal prestati z teeežkim izhodom iz začaranega kroga

.
Kot vidim, je veliiika večina ljudi okrog mene še vedno tako zasvojena kot sem bil tudi jaz sam

.
In, kot si že namihnila, je problem, zasvojenosti povezan tudi z dodatno zasvojenostjo z hrano

.
Seveda pa je potrebno tudi priznati problem "čvekanja" ( otresanja jezika) , in ponavadi ravno tam, kjer to niti nebi bilo potrebno

.
Od vseh teh zasvojenosti sem jih premagal že precej, vendar NE z svojo močjo, ampak jih je Bog premagal v meni z Njegovo Močjo

.
Seveda mi je še ostalo nekaj delov vseh teh zasvojenosti

.
Vendar pa je zelo dobro, da se SPLOH zavem teh svojih zasvojenosti - napak

.
No, pa lep + nezasvojen dan, ... še naprej, juuuhejjj ...

by Boštyxz + #

#
Boštjan;
Takoimenovani svetnik znotraj sebe skriva grešnika, s katerim se bori.
Uuuuh, pa menda ja nisem že kar svetnik ???

Modrec pa je celovit, vse sprejema.
Heh, seveda, to pa, sprejemam pa ( njihova uživaštva ), saj me (skoraj) nič ne koštajo

imajo pa kar imajo + sami žanjejo svojo setev (semen)

Tudi seks moraš razumeti drugače ne boš razrešil z njim, pa če se še tako trudiš.
... kaj, a potemtakem si še vedno mnenja, da sex ti bolje razumeš kot jaz ( ob moji večletni praxi )

Na silo nič ne gre saj veš in odvezati se od seksa ni tako enostavno kot nehati jesti meso, je precej težje.
No, saj, to sem ti tudi že prej namignil, da so to težje zasvojenosti

( ravno zato se jih pa ti še vedno + še tako močno oklepaš )

.
Ko se enkrat spustiš v spolnost in že okusiš ta užitek, težko odnehaš s tem, kot tudi sam praviš. Če pa si že toliko vztrajen in pripravljen se temu odpovedati, potem pozabi na družinsko življenje in sorodno dušo, ker v družinskem življenju je prisoten tudi seks.
Heh, kaj , a misliš, da ni možna družina brez sexa , al' kaj ?
Vidiš, tukaj si spet malo premalo poučena .

Jaz VEM+delam na tem

.
Ne vem kaj misliš ti da boš s partnerico igral šah, ne bo šlo, kar pozabi, ali življenje v samoti in odpovedi ali pa družinsko življenje s seksom z eno osebo in nepretiravanju ali postavljanju spolne energije na prvo mesto.
Heh, nič od tega

.
Veš da je Bog na prvem mestu in drži se tega a vedi da če ti je dano določeno uživanje ga moraš tudi odživeti in razumeti, da greš lahko naprej.
Sem že naprej

, že več let

Šele ko spoznaš, da je vse skupaj žvečenje že prežvečenega boš šel naprej, a dokler še obsojaš in bežiš pa si še vedno pri žvečenju.
Nimaš kaj, temu se reče pogojenost, tako pač to je.
Bolje da si to kar si, kot da igraš nekaj kar nisi.
hmm, hja, ... vem kaj sem , + vem kaj bom . In, sploh ne igram nekaj kar nisem. Aaaaampak, postajam pa to, za čemur stremim .
Hval Bogu

.
Si pa lahko tudi Devi še kaj prebere od tega napisanega .

Namreč zanjo skoraj isto velja
Moji odgovori so večinoma označeni z smajliji

...ker drugače še ne znam citirati odlomkov

.
Lep pozdrav