Moonlight wrote on 08.02.2003 at 22:41:23:O, ne bi se rada, ali pa ne bi - o, spet TA BI, pa mora Biti ali KAJ...
Mi lahko razložiš, kako je s tem 'bi', okrog katerega mi zgleda, da se poskušaš nekaj naučit? Ne vem, če te to lahko javno vprašam...
Eva, vseekakor, me lahko, sem to prenesla sem, da ti to razložim kar tukaj - ničesar ne skrivam, bom...
Bi=
Besedica katere se jaz najraje izogibam, ker deluje v prihodnost, tega pa jaz ne maram, rada imam sedanjost trenutka. Bi mi pomeni nekaj, na kar se ne morem opreti, tako, da sem napisala to, v smislu -
bi to naredila, potem pa se prikrade še besedica Če... Vidiš Eva... ta besedica. Nekje sem pisala o smislu
Biti, potem pa sem to tako sem napisala, ker tisto, kar sem napisala ni imelo nobenega smisla - bi, če bi in bi če ne bi... ???
Ah, ja raje rečem; SEDAJ BOM in seveda BOM, ne bom čakala ;
če Bi!Ah, Eva, saj bo!
Quote:Simona...

Oprosti, ker se tako dolgo nisem oglasila. Mislim pa, da mi je lepo uspelo dočakat končno spet en za_pisanje_po forumu_primeren občutek...
Eva, piši, ko boš imela občutek, da zmoreš, tako kot vsi drugi. Ko nekaj pišeš iz sebe, Za sebe, zase ali za Druge, sledi občutku - SEDAJ, je pravi čas, sedaj moram, ker si tako želim in ne - BOM ali bi, to je kot neka prislila, potem pa ne napišeš tistega, kar
bi lahko. Saj to "foro" že poznaš mar ne...

. Piši, piši, lahko tudi RIŠEŠ, če ŽELIŠ...
Quote:Kako si? Te 'moram' vprašat, ker imam sama slabo vest okrog tega
Dobro, Eva, hvala. Res, da vikend ni bil lep, a sedaj se imam nekje dobro, malo uživam in se veselim dnevov, ki prihajajo, so pa trenutki, kot vsi ko.... saj veš...

. In ne imej slabe vesti, okoli tega, kar je...Raje mi napiši in zasigurno dobiš odgovor, ker, saj me že poznaš - na vse odgovorim...

. Ničesar ne zadržujem v sebi!
Quote:Popuščati moraš čemu? ???
Popuščati v delu sebe, ker se mi zdi, da se moja prijaznost nekje že kaže kot izkoriščanje nad menoj, seveda
bipotrebovala neko moč, da jo opustim, a ... Joj, Simona ne zna opuščati, se bo morala učiti, delati na tem, da pokaže tudi kako "drugo plat"...eh, Eva, kaj sploh je prijaznost? Kaj z njo dosežemo, samo to, da nek določen trenutek SMO, potem pa se sled nekje izbriše, ko se NE DAMO! No, povej mi s svojimi besedami,
lahko pa tudi drugi poveste, kaj vam pomeni PRIJAZNOST in koliko ko podarjate okoli, dajate iz sebe!To je tisto v čemer moram začeti popuščati...

Pa zmorem, ne vem še...

Za prijatelja že veš....

dobil je sporočilo in se ti zahvaljuje, za PREJ in sedaj! In seveda te bomo še obiskali Eva, aha, z veseljem... Saj veš, on naju je opozoril, da SVA naredili napako, in naju karal, sedaj pa naju bo verjetno imel na OČEH, a mislim, da bo sedaj že Gaja, svoje dodala...
Quote:Hvala za tole o lepi družinici

Upam, da si zasledila nekej Edijevo reklamo za moj štrudl
Ne, Eva, nisem zasledila, ne ne ne...

. Sem pa vesela, da je še nekdo, ki rad peče in se sladka kot jaz in saj veš še kdo...

, no mogoče pa se kaj oglasimo, ja in se pogovorimo o tem, kateri je boljši...hiiii, hiiii, hiiii....

Le, kje je ta Edijeva reklama??? ???

Tisto o ( veliki medo ), sedaj je bil Srček in ne medo in veš kaj, je bila izrečena misel, da ni važno, kaj je, bistvo je, s kakšnim namenon je podarjen, in želja je bila, da naj bo podarjen s svojo DUŠO in ne Srcem. In sem se spraševala, A ZDAJ pa naj Ti dam še svojo DUŠO al kaj, kaj bom pa potem jaz imela v SEB...ha ha ha, naprej že veš, seveda jo je iskal.... ( bolje je bilo kot medo ), dobil je tudi kaktus ( ki baje pomeni NAKLONJENOST) in Muco, ja ja ja -pliško-....

Ja, ja, ja, Eva, mislim,da se bosta z mojim prijateljem mogla združit tuki glede smeha, ker odkar je "blo kar je blo", padel je " NA LUŽI", tam se tako reče, ker je to ...

..no, ja... se samo še smeje. Pa da o tem kake ima, eh, Eva... Smeh,... kakšno zdravilo, veš sem opazovala, ko smo bili na UKC-ju, da so nas nekje čudno gledali, a so se še drugi smejali, čeprav so bili...

, ja ja ja...
No, pa združimo smeh, da bo....
Quote:Poglej tudi v msg, zakaj moj firbec je brezmejen in sem se "v javnosti skromno zadržala"... tam pa... reši se kdor se more
Sem, Eva in Hvala! Sem napisala, moj odgovor sedaj že veš, vprašaj kje želiš in kolikor želiš.!
Imelj lep dan še naprej!
SOnčka in...

Simona