Moonlight
5

You are the master of ure Body and ure soul.
MEDVODE
Sem se odločila, da vama še malo odpišem, predno grem pančkat - jutri pa na - ha ha ha, tja kamor sem si že dolgo želela, aha...  No, Eva... Quote:Sidha, pa ti še ni uspelo povedat, kaj zate pomeni "čudni" dialogi. ??? Hvala, ker si mi vse jasno podal, sem vesela, da SI. Če pa želiš, lahko napišeš tudi sem. Rada te imam, ko SI... , ej pa saj imamo vsi včasih "trenutke"... Tudi jaz, saj veš... Quote:Star12 Praviš da si srečko kupila  Pa mogoče nisi taprave izbrala ??? Eva, izbrala sem pravo - samo sem predolg čakala, pol pa se tisto ni IZKAZALO, da je pravo! Prava je bila seveda... ampak BREZ "zadetka"... Quote:Ja, smeh je pol zdravja. Simona, lahko pa ga prideš probat, če maš kej časa Eva, ...  , ker že ravno to omenjaš. Smehec je res pol zdravja, ampak zakaj samo pol... ???, kaj pa preostali del? Veš, veliko se smejem zadnje čase, saj si opazila, ko sem bila pri tebi, eh, koliko smeha, ti pa si mislila, da sem RESNA, tako kot "tukaj", baje... , ej ma saj se skoz skor smejem, pa nimam pojma zakaj, včasih " kar tako"...JE TO FULL DOBRO BAJE...ITAk, da je...
No, spet sem malo čudna, saj bom sedaj malo drugače... res, je, smeh me spremlja, ker se vedno, predno se nasmejem, spomnim kakega dogodka, ki me " napolni s smehom". Danes naprimer se je prijatelj spravil pri meni peči ŠTRUDL, aha, sedaj pa se smejem, ker ME Eva vabi nanj - EJ, Eva Hvala, pa kdaj Drugič, je prijatelj tako dobrega naredil, da ne vem, če "sploh lahko še živim... , saj veš kdo, ja ja... , ej dobor peče veš... mislim, da je naredil boljšega kot Ti... , saj sem samo hecam, vem, da tudi ti narediš odličen "gorenjski zavitek", te mam posebno rada, tudi jaz ga rada naredim, a danes ga je... , prav pasalo mu je, poleg tega, da je... 
Hvala za povabilo Eva, pa kdaj drugič...Hvala! Quote:sodelovali so pa bolj slabo  . Sidha je edino eno poučno zgodbico natipkal... resnica je, zelo poučna zgodbica je, črpal je od tam, kjer je! Hvala sidha za to zgodbico, čudovita je, sem vesela, da si jo podelil z nami! Quote:ampak jaz še zdaj en vem, kaj ga je tolk 'vrglo' pri najinem dialogu Jaz pa vem...  Naj mu Sonce vedno Žari! Želim si, da bi se nama nekje tudi sam zaupal, vsaj delček, od tam kjer je - To je nekaj kar si želim...ampak saj je vseeno, odločitev je njegova, in nikomur ne utrujamo, če pišemo o Sebi ali Zase, ker če bi, potem tele strani ne Bi obstajale - tu So, da en Drugega Iščemo in si Na tej Poti pomagamo, včasih smo res malo "čudni", a to je neko izražanje, ki ga včasih še sami ne razumemo, lahko pa ga opazijo drugi in nas na to opozorijo, potem mogoče podajo odgovor, ali pa nas usmerijo na kako pot... Vedno pa se najde nekdo, ki nas razume, v to sem prepričana! Nekje globoko v sebi pa smo si vsi ENAKI, ali ni to lepo, zavedamo pa se šele, ko hodimo Sami skozi TO! Naj vam bo pot, na kateri se iščete prečudovita, naj vam Žari Sonce in Najdite svoj Košček sreče, da iz nje lahko Črpate, ko...  pozdravček Simona p.s.; sidha, super Oseba Si...
|