MIND, če se moj komentar Aryanu bere kot tebi očitek, vsekakor to ni bil moj namen; sem mu samo razložila, zakaj moje vprašanje tebi. Vsak pač pove na svoj način in toliko, kot se mu zdi; če nam kaj "umanjka", pa itak lahko ponovno vprašamo.
Res pa je, da nisem čist štekala, zakaj si mi postavil vprašanje, "katero predstavo izmed obeh si lažje predstavljam". Si v bistvu obe težko, a prvo vsaj malček lažje. Kar v bistvu samo potrjuje, da si večnost res močno težko.
mind wrote on 09.01.2003 at 22:29:12:In če bi enako razmisljala glede teh vprašanj kot jaz, potem bi to pomenilo, da razumeš, kaj sem hotel povedati v topicu Kdo smo. In to je, da se MENI zdi bolj verjeten brezkončen(večen) čas, kot pa čas z začetkom in koncem.
Se mi zdi, da tudi če ne razmišljava enako, lahko razumeva, kaj je hotel kdo povedati; do meja najine zmožnosti predstavljanja ...
mind wrote on 09.01.2003 at 22:29:12:Če tebe iskreno zanima, kakšen pogled imam jaz glede teh stvari potem ni problema, ti še magari enkrat vse ponovim, ampak bojim se (oz. tak občutek imam ), da tebe pravzaprav to ne zanima in da ti je bolj pomembna pozornost, ki jo z svojimi vprašanji izzoveš. Seveda je to samo moje mnenje, in mi tudi ni problem to brez ovinkarjenja povedat.
Ne se "bat";

Če me ne bi zanimalo in če ne bi začutila, da mi na izpostavljeni temi nekaj "manjka", topika niti začenjala ne bi. Zanimajo me pač pogledi na obe temi, ne le tvoji; sem pa tudi tvoje besede za iztočnico vzela, kar se mi ne zdi nič napak (tebi pa tudi ne, se mi zdi).
Ponavljati mi ni treba ničesar - bi bilo pa zanimivo, če lahko še kaj na "čas" napišeš, saj ti zagotovo ne predstavlja samo večnosti; morda celo kak izziv.
In pozornost zagotovo ni razlog mojih vprašanj ali pa mnenj - ma, saj bi si potem pa ja lahko za vsakogar, ki se tukajle gor pojavi, isto mislil, ane, tudi o sebi?

Ali pa sem ti jaz to samo nazaj "odsevala", bi kdo rekel ...

Sicer pa, saj je že precej mojih vprašanj neodgovorjenih ostalo (ne s tvoje strani), tako da bi potem lahko zaključil pa tudi to, da jo precej slabo vzbujam ...

Šment, pa so, npr. v "Kdo smo?", vsa taka, da bi se mi z replikami lahko tut vremena zjasnila ... In me veseli, da ne ovinkariš z mnenjem, kot tudi to, da še enkrat preveriš svoje razumevanje drugega besed preden "napadeš"; če sploh kdaj to storiš.
Mi je fino med strpnimi ljudmi; med nestrpnimi pa tudi. Se zmeri kaj novega naučim, še bolj sebe spoznavam, ali pa skozi drugega okno pogledam ...

ARS