Kaja, saj jaz ti ne znam pomagat, kvečjemu ti lahko povem kaj si po povedanem predstavljam...
sej veš, kaka huda stvar so hormoni a ne? so huda...če ne bi bli, pol ne bi blo PMS-jev, ne bi blo poporodnih depresij in takih stvari, zarad hormonov smo čist iz sebe, ko se zaljubimo, med adolescenco pa tako nismo sami sebi podobni, tak zelo nas meče...
ne vem, kako je s temi hormoni v ljudeh, samo mislim da ima čist vsak eno drugačno hormonsko stanje, ene ženske imajo še pri 40-ih probleme s kožo in mozolji in jim samo prst pokažeš pa se jim utrga, druge so že v srednji šoli mirne in stabilne kot da se z njimi nič ne dogaja...
po eni strani pa telo in duša zmerom sodelujeta in je to stanje povezano s hormoni en del učenja, vsaj tako si mislim...
ko si ti nehala jest tabletke, se je en dotok hormonov ustavil, ampak manjkal ti je že prej, saj že takrat nisi imela redne menstruacije...in ko se je ustavil, je vse pri tebi v kolaps padlo, hormoni so povezani tud s počutjem pa dobro voljo, s polno energije, da te kar raznaša...pol pa naenkrat nič...si padla v stanje mirovanja spet, v depresijo, hitro bitje srca pa tresenje in potenje in nezavest so lahko posledica nihanja pritiska, doživljajo pa taka stanja tud ženske v meni, zarad hormonskega neravnovesja, tud moj PMS se recimo včasih zlo podobno izrazi, ko je najhujše recimo, kaki drugi dan, pa hodim kje po mestu, mi kar megla pade in se čist iz sebe, pa tud skup sem že padala..
nekej ne delaš prav, mogoče pa niti nisi sama kriva, ker je to kako neravnovesje v telesu, na katerega ne moreš vplivat, tud če je vse v redu s tvojo psiho in dušo.
Ko ti je zdravnik predpisal tabletke ti je hotel s tem pomagat, po moje, ampak hormoni, ki si jih vnašala v telo niso bli tvoji, ti pa svoje rabiš, oz eno pot normalnega delovanja hormonov...
tudi če ti bo bioenergetik pomagal, Herby-ju bi sicer jaz ful zaupala, je po moje na koncu še vseeno potrebno nekej naredit okol tvoje ženske psihe, boš mogla še marsikaj naredit na sebi pa si sama pomagat.
To, o čemer je gape govoril je prima, če si le pripravljena it tja, drugač pa so še druge poti, kot je recimo redna joga, pa mogoče kak orientalski ples (saj z njim nimam izkušenj, ampak si ga želim spoznat tud zato da vidim, kako deluje, ker tako spodbujanje spolne čakre enostavno ne more ne delovat)...
kar se teh tabletk tiče, ne jemlji antibaby pilul, pomirjevala pa sam v primeru da res na noben način ne moreš spat al pa če imaš res hudo hudo moteno normalno življenje...je pač kriza, ampak krize se lažje da skozi zavestno. In dobro je, da si pomoč poiskala, ker s podporo ti bo dosti lažje in sem prepričana da ti bo uspelo po naravni poti najt eno harmonijo s telesom in dušo...
pa kaj pol, če ti prazniki ne bojo šli po planih...a veš kolk je še drugih...in ko boš res v redu, boš srečna da si kake preskočla zaradi tega, da si narediš eno dobro pa zdravo osnovo za boljša praznovanja na drugih
vse dobro
P.