Samson
|
Edi, samo citat, ki ga navajaš preberi, pa boš videl, da ne trdim, da si ti izjavljal, da je dr. Rode krvoločen. Govoril sem o tem, na katero stran se kdo avtomatično postavi, v tem imam pa prav. Torej nisem lagal, samo to, in ne čutim potrebe, da bi lagal. Poleg mnogih osebnostnih napak ravno te nimam, da bi se je zavedal.
Gape, tudi tebi nisem očital nič takšnega o dr. Rodetu. Prosim, ne išči po svojih prispevkih, kajti tam v svojem imenu nisi kaj takšnega izjavil, vsaj jaz nisem bral. Pa tudi obtožil te nisem za to.
No, ana, kakor hočeš. Če bi bilo tisto res tako, kot si o župnikovem nastopu izjavila, bi mi dovolila, da se z župnikom pogovorim. Ker tega ne omogočiš, upravičeno sumim, da zadeve preprosto niso tekle tako, kot si zapisala. Kajti napisal sem že nekajkrat na tem forumu, da sem večino dvomljivih in opolzkih "resnic", ki sem jih sam preveril, opredelil za ponaredke, včasih pa kar za direktne laži. Zato preprosto ne verjamem nekemu rekla kazala, pa magari v prvi osebi, saj sem tudi takšnih primerov veliko pojasnil, ali da je šlo za nesporazum, ali da je šlo za prepotentno izmišljotino. Torej se boš morala le bolj potruditi, da ti bom tisto zadevo verjel. Z razpoložljivimi dokazi je ne morem upoštevati resno. Bi jo pa rad, saj želim, da bi vsi tu govorili tisto, kar res skusimo ali vidimo, pa čeprav se pri tem kdaj motimo ali se mogoče napačno razumemo, kar je še najbolj pogost primer.
Bardo Thodol, v temi Brez Bogecov, je nekdo dopolnil mene z nickom Sarnson (SARNSON). Ko človek na hitro pogleda, podzavestno prebere Samson. Mogoče gledaš tudi ti v tem poskus diskvalifikacije, kar vidim jaz. No, zanima me, saj se navsezadnje prav midva kljub včasih malo težjim besedam tudi dobro razumeva, kot še z nekaterimi na tem forumu, kljub različnim pogledom.
Vsem!, - ne morem vsakič odgovarjati vsakemu posebej. Preveč vas je, jaz pa imam premalo časa prostega za ta namen. Toda trudim se, in včasih bo prišel na vrsto še kdo drug. Pa ne me zato kar gristi, da bi prišli prej na vrsto, saj vidite, da niti to pri meni več ne vžge.
Amstel, na internetu sem dobil že precej dobrih prijateljev. Z mnogimi izmed njih smo se že osebno srečali, z nekaterimi se bolj pogosto srečujemo. Mislim, da tudi internet lahko postavi zdrave temelje za iskreno in trajno prijateljstvo, vsaj v mojem primeru se to dogaja.
Vsem hvala za dobronamerne kritike in potrpežljiva pojasnjevanja. Seveda to ne pomeni, da se kar z vsem strinjam, toda marsikdo mi je povedal mogoče celo nevede kaj novega, kar mi bo koristilo. Zato se verjetno tudi še vračam na ta forum. Je pač tako, da je provokatorjev zelo veliko po vsej ljubi Sloveniji, in verjamem, da ni kaj drugače niti drugod, kjer živijo ljudje.
Bardo Thodol je vesel, da je zver. S tem opravičuje izraz zverinski človek (primer dr. Rode). Mislim, da tu nimamo kaj opravičevati, gre za zares pritlehni udarec, ki ga ni mogoče opravičiti. Pa ti ne oporekam, da smeš biti zver.
Pozdrav vsem
Samson
|