Res mi ni jasno kako lahko nastane takšna zmeda glede imen. Res je podlo, da nekdo na tako otročji in esramen način zlorablja imena drugih. Pa to niti ni prvič.
Ja Gape, od tebe kot administratorja bi verjetno lahko pričakovali, da boš dobil takšno programsko opremo,
kjer ne bo prihajalo do takšnih anomalij.
Drugače bom še sam začel verjeti, da je to forum, kjer gojijo proticerkvena pisanja, ter hočijo uničiti vse, ki so znotraj Cerkve.
Samson, ne se pustiti sprovocirati!
Quote:Daj, zdaj pa že pretiravaš, Samson.. Jezus Kristus ni Bog, ampak je Božji sin. S ponovnim vstajenjem je dokazal Božje lastnosti, če se lahko malomarno izrazim, in vsak izmed nas je Božji otrok, ki lahko doseže Kristusovo milost.
Joj Little Star, si pa res ena mala zvezda. Sam ni čudno da imajo ljudje toliko predsodkov o veri, ko pa je njihovo znanje podpovprečno.
Božji sin je res, pa ne samo to. Je tudi Bog, in to Troedini. Si misliš to skrivnost, ki jo mi ki živimo v štirih dimenzijah sploh ne moremo predstavljati. Bog ki je vse ustvaril, Sin, ki nas je prišel obiskati in biva v tabernakljih sveta, ter Duh, ki veje skozi naše misli in naše želje. A ni to čudovito - Troedini Bog, ki je tako daleč, a obenem tako blizu.
Pa bodo spet dejali, da govorim neumnosti. In kaj uči fizika? Da obstaja več dimenzij (11?). In mi vidimo samo štiri, zato pa vidimo to skrivnost tako omejeno. Kot bi planšarjem govoril o oceanu, pa bi te imeli za bebavega. In nebi vedeli kaj je to sol, morski zrak, jadranje, plavanje, morske ribe, korali.