Vsem skupaj najprej posiljam velik ljubezni,
Mogoce mi lahko kdo pomaga.
Non sto se mi pojavla eno in isto vprasanje. Mogoce ste ze to temo kdaj naceli, ne vem, saj je vseeno.
Nekako ni "pravilno", ce isces stvari, ki te osrecujejo zunaj sebe. Najti jih moras znotraj sebe. Potem bos trajno srecen in zadovoljen.
Jaz to non stop iscem, pa ne morem najti. Mogoce mi uspe za doloceno obdobje, potem pa obcutek zadovoljstva izgine.
Najbolj me moti, ker se kot prepricujem, da, ce sem sama sem srecna in vsaj mislim, da sem, potem sem z fantom in sem ful srecna in ko se razideva sem blazno nesrecna.
Takrat si govorim:"Moje zivljenje je polomija, nihce me ne mara". Pocutim se grozno ... rabim kr nekaj casa, da se dvignem, da se spet pocutim srecno in zadovoljno (ceprav nikoli tako, kot takrat ko sem z partnerjem)
Iz ene skrajnosti v drugo. Nocem vec iskati te minljive srece, stvar, ki jutri lahko gre in ti ostanes sam, nesrecen.
Vas sprasujem kako najti to sreco v sebi, mogoce ima kdo kak predlog. Saj vem, najprej sebe sprejmi ... se imaj rad ... praznina je pa se vedno tukaj.
a je sploh kdo, ki je sam (nima partnerja), srecen?
Alja