A.
Ex Member
|
Evo odgovoru bom samo marjani s tem pa tud sebi.
Takole v 1 sem se naučil zakaj uletavmo na forume! Sam je trajal točno en let ta učenje in vrjem tale forum tega kar smo tam še ni doživel…
Je ravno zato drugače…
Takole gre marjana, poglej, če se na začetku reče forum je namenjen temu, da bomo iz teh tekstov nekoč uredil tekste in napisal skupne stvari, pol se je treba tega držat.
Je drugač zame k sem spisal programske smernice za tale forum, zavedanje, odprtost, modrost, prijateljstvo, kot pa zate al pa za enega, ki pride gor samo pogledat pa napiše dve tri vrstice pa je… Poglej če smo to hotl, se bo treba tega držat in je treba to vedt, sicer sem na začetku rekel, da napišmo zakaj je forum namenjen, pa z gapetom tega nisva naredila pa nas sedaj skoz sesuva. Bova pa sedaj naredila ker je res treba… tole je ze skori en del tega…
Evo ker tle gor pride ne folk k bi rad delal projekte, mu je to treba omogočit! Kot če bi rad delal v službi, saj ne rečem smo se mogl v clasu al pa v službi za stole prjet od smeha k sem najavu take modre sam… Saj veš k se dela, se dela ane? Tist k pride v šolo si misli ma kr neki, pa pizdi, se zeza, k da šola ni nič… sam fak eni vemo šola ti da full, forum ti da full in če ga postavljaš, to veš in veš da je full pomemben tud za ostale… zato skrbiš zanj za tiste ki hočjo delat, da jim omogočiš to in da kreativce, ki imajo nore ideje like A jd borut gape itd usmeriš nekam kjer bodo lahko res to delal, ostale pa pustiš da delajo po svoje… Saj veš sproščenost ja sam ne razsutost, ker pol je vseen če nismo tle… čist berz veze. Tle se sami zavedamo tega ker vsi delamo skupaj, sam če pride en nov tega ne ve zato mu povem, stari si del skupine ki ustvarja, dela skupi, ti si prišel dodat svoje in zato dovoli da tud ostali delajo svoje…
Zato moram vsakemu ki pride gor povedat isto, ne da se mam za več, al pa za učitla, ne v copyleftu ni učitlov, smo vsi vsem učitli, sam fak če moram jaz pol zato da spravim stvari v red full delat, al pa da mi gre en k res rastura zato domol in raje dela sam, pač ni kull! Ane!
Evo ti povem še eno sceno, ker je forum namenjen resnemu a spročenemu delu! Se strinjam, je bolje sproščeno okolje polno idej in kreativnosti, kot pa zaprto… ti bom rekel da je treba to sproščenost majčken obvladovat, ane, ker je bolje, da je stvar že na začetku dobro postavljena in jo nato pol lažje nadgradimo, kot pa če je razsuta, ker bom sigurno poleg vas tud, jaz ta ki bo spet full delal na projektih iz foruma.
Ja zame je drugač, jaz bom če bomo hotl to kar smo na začetku rekl, da je cel forum namenjen tem projektom, da bomo spisal tekste ven, je pol treba to urejat, pa ti bom reku tole poglej z devi in compom smo delal 3 tedne vsak dan od zjutri pa do 2 ponoč da smo spisal dva projekta in postavl pozitkve, tle je tud kali delala skori tol in pa gape,… Zakaj ker smo rekle do roka... tud jez bi rajs vidu da ti napiše te stavri pa jez rečem veš vejca ti manjka na tretji stvarni… al pa marjana na izi si ga vzem smeh je nujn v lajfu…
Sam ni tko ane?
Se strinjam ton in nijanse je traba obvladat, tle na forumu je zavedanje in prijateljstvo blo in bo na prvem mestu, predvsem ker smo tisti ki smo ga naredil to nalovdal in prinesl sem ker taki smo. In to je razlika med drugimi forumi. Sam včasih pač poveš kot je in tako je sem faking trd in za ene stvari hočem, da so jasne in da jih vemo vsi k smo tle gor, in to je delovanje foruma in UE(urejanje energie) tam hočem da je jasno vse, sem tud dojel v 1x sam je učenje trajal pol leta… zato rajs prej postavim, takoj popravim, kot pa, da pol urejamo full časa!
Tohota sprejeto kar si napisal res je. Prehitro napisano. Rad vaju mam z jd in sta kull sam vam moram pa tud povedat kaj je tale forum. Aha dabest je če se s frendi včas mal zmenmo, vsaj vemo kje so meje in kaj sploh hočmo in to je treba narest v trenutku resnice takrat najmanj boli.
Zato jd, thot, marajana, miska, titud, gape, amstel… hvala!
|