Dobro jutro..

Ste se pa razpisali... Vidim, da je prou fino vsake tolk cajta vrst kako kost za glodanje, da se potrdijo dolocena videnja in dolocene predstave. No, nic napacnega nocem povedat, le pohvalil bi vas rad.

Najprej en prav lep pozdrav Thotu, ki je bil moj sogovornik tudi na enem drugem forumu in veseli me, da se ni nic spremenil in ostaja tak, kot je bil - meni vsecen in verjemte mi, da bo ratal vsecen se komu od vas.

No, zdej je pa ze cajt, da se spravim mal odgovarjat...
Ne bit hudi name, ker je za vas moje mnenje ozko gledano in si mislte - lejga bebca, bluzi u iber o nekih stvareh, k mu tud pod razno niso jasne... napaka.
So bili casi, ko sem se tudi sam posvecal raznoraznim (v zajebanciji jim pravim) duhovnim vajam. Gradil sem na sebi, se spoznaval in si ogledoval svojo duso skozi kompleten spekter priloznosti, ki so se mi ponudile.
Po vasem (nekoc mojem) bi lahko rekel, da sem se razsvetlil, ker sem spoznal svojo duso in uvidel, da sem le kalup, kjer je moja energija varno spravljena in bo v nejm tolk cajta trzala, dokler kalup ne razpade in potem se bo preselial drugam. Zaenkrat vse lepo in prav... dokler ne pride na vrsto mozgan, ki deluje le 2% in ne 12 oz. 12% deluje vse kompletno od motorike, do miselnosti, a za razmislanje se nuca le 2% Ostalo naj bi bil balast oz. hard disk kjer je vse lepo zapisano a smo preglupi, da bi znal to brat.
Torej, moj mozgan (kot sem ze enkrat razlagal) se je po metodi misli/besede/dejanja odlocil, da tisto kar sem pocel ni OK in je treba duso zaklent, ker se je ne da vec spucat - pa OK, to nima nobene veze zdej kaj je blo z mano in kaj ne. Hec je v tem, da sem si se pravi cajt privezal kvadre na nogo in da me je postavlo nazaj na trdna, zajebana, zahojena - a realna tla. Vem, tezko je o tem debatirat, ker ne poznate mojega zivljenja in osnove za moje razmislanje in zal tega tudi ne bom nikoli prav hudicevo na glas govoril, ker ima katastrofalne posledica. Pustmo to, OK.
Ne morem drugac, ne morem iz svoje zajebantske koze in ne morem nehat primerjat vsega skupej z enim komadom od Riblje Corbe, ki gre nekako tkole...
... valjamo se po prasini,
niko od nas pojma nema,
da smo davno u masini,
da smo davno u masini...
O kako je lepo biti glup...
In ker sem (za nekatere od vas) glup in zajebansko razpolozen, bom pac odgovoril tud na vasa vprasanja (sej bom kratek, ablubm!

) in s tem mogoce spet dal povod za drkanje v glavo... Here we go again!
Amstel! My love!

Relani duhovnez pravis? Dobr se tole slisi in ko sem bral tvoj odgovor sem se mal nasmejal, ker sem se clo vidu noter, sam s to razliko, da sem dal vecino zadev, ki so me zanimale ze cez in se mi zdi moja realnost nekak bolj domaca, kot svet duhovnosti. A lahko to primerjam s tem, da recem, da rib ne maram, piscanec mi pa sede? Ribe sem probal in mi ne potegnejo, tko kot mi tud duhovnost ne. Bluzim? Ze spet, ane?

PS. Jebo te Johny Deep!

Ti me kr drazi, sej se mal bom pa jest tebe zacel, Goeser!

Ne tko cinicno in ironicno, no! Sej vem, kaj lahko in kaj ne smem... in vem da ce cem, ti odgovorim in ce ne, ti pac ne... in ker cem, ti pac tud bom. Sprasujes me, kaj me je pritegnilo na tem forumu. A bos zadovoljen z resnico? No, OK. Pol bom pac direkten.
Deloval sem na enem drugem forumu, kjer mi je vse skup dopizdlo in Devi mi je predlagala, naj si pogledam tega. Registriral sem se vec ali manj le zaradi privatnega cvekanja z njo. Sem ter tja sem neki napisal, da se je kej dogajalo in da sem lepo fletn dopoldan zabijal cajt, katerega imam kar nekaj na voljo. To je to. Nic visje letecega. Nic globjega. Zgolj in samo zabijanje cajta. Dejansko bi to lahko pocel kjerkoli drugje ane? No pa ne. Pac to pocnem tukej in sem ter tja se mi clo ljubi pogledat kaksno temo in kej pokomentirat al pa clo kako odpret ini mal ponagajat. Sem te razocaral? Najbrz nisi edini.

Jebi ga, kaj cmo zdej?

PS. Ne rabis se mi opravicevat. Sej si samo povedal svoje mnenje, tko kot jest.

Bomo kej vec ta teden v zivo, OK?
Ma morm priznat, da se mi ne da vec odgovarjat. Bom pol se kej napisal. Sej sem bil ze predolg...

Se ena pripombica. Denar ima pri vsem skupej preklet veliko vlogo - ne pozabit tega.