titud wrote on 21.06.2002 at 15:14:56:Če smem še naprej, amstel, ti zgledaš zahtevan punca: si nekaj zastaviš in potem vrtaš v druge, dokler ti tega ne potrdjo al pa magari ovržejo... pol odpreš novo temo iz odptrte/nepotešene veje prejšnje... Skratka, težko te je zadovoljit.

Ah, kako je res. Tako sem zahtevna. Tako iščem ene odgovore. In kaj ugotavljam... da to hlastanje nima konca, ker zadev se ne da doreči. Zato tu totalno uživam, ker sprožim debato tam, kjer me nekaj vzpodbudi, zanima... In dobim cel kup odgovorov zase. In tej odgovori se skoz spreminjajo. Ves čas. Kot jaz... Dinamika...
Sam, to pa ... da se me ne da zadovoljiti?
Uhh... ta je pa močna... A si ti recimo napet, ker skoz neki sprašujem in temu ni konca? A se ti zdi, da se mora spreševanje enkrat končat v človeku? Da se mora umiriti? Se oprijeti nekega odgovora in v tem uživati do konca življenja?
Dej razloži....

Pa še neki dodam:
Pravzaprav preverjam, katere zadeve laho v sebi jemljem kot relativne, katere stabilne, katere oprijemljive, katere so spolzke.. Opazujem kako reagiram. Se odločam, kako bom reagirala in opazujem, kako bi kdaj, kot nekoč, bruhnila kar mi pride na pamet. No, saj kdaj to naredim. Ampak z zavedanjem, da sem to naredila.. pa da vidimo, kaj bom s tem sprožila. Ker vsega ne "operiram in očistim ega", sej nisem Sai Baba..