Ugh.. amstel mi je tolk napisala, da je cist prevec za moj mozgan... No, vseeno se bom probal potrudit in tole nekak postavit v eno svojih trditev.
Kar se mene tice je stvar dokaj preprosta. Vedno jemljem vse z rezervo, ker sem pac mal bolj ziheraski in se drzim tega, da je boljsa preventiva kot kurativa. S tem raje postavim vse skupaj v profil bleferjev ali odlicnih igralcev, ceprav s tem delam lahko hudo krivico nedolzni dusici, ki se mi nic hudega slutec odkrito pribljizuje in mi nudi vse svoje adute - ja, men se pa sladko jebe.
Sej vem, da to ni lepo in da marsikoga s tem prizadanem, samo v mojem nacinu zivljenja zal ni prostora za ljudi, ki se ne zanjo boriti, ki takoj pokazejo vse kar imajo in ko naletijo na taksnega ali se hujsega bebca, kot sem jaz, ki to lepo izkoristi v svoj prid, potem jokajo naokoli, kaksna huda krivica se jim je zgodila.
No, da sedaj potegnem nekako najkrajso mozno crto pod svoje trditve in tvojo (sorry ce se motim) pridigo o zgresenih dejstvih in realnosti.
Vsakic startam iz istega profila in vsakic je doticni prizadet. Prvo sekundo me sploh ne zanima ne realnost in tudi ne moje zgreseno razmislanje. V prvi fazi mi je namen le vzpostaviti odlicen kontakt in preziveti zabavne minutke. Kaj je v ozadju me ne zanima. Ce se kasneje izkaze za nekaj pozitivnega, OK. Ce se ne, sem itak vedu kako je s tem. Ce sploh ne pride do tiste kasnejse faze smo pa spet tam, ko pravim, da se mi sladko jebe.
Stvar je prav preprosta in niti ni tolk zakomplicirana. Mogoce prevec otrocja in neodgovorna, a vseeno je taka, da meni olajsuje zivljenje, kar je vec ali manj primarna zadevscina, vsaj po moji trditvi, da nisem socialna ustanova.

Pa brez zamere in sorry, ce sem koga razocaral... samo tak sem.