mau sem se umaknu iz tega foruma...ker se mi zdi da so kle bl ljudje k mislijo...ne pa k vejo kaj je duhovnost... seveda so tut taki k vejo...sam po postih in temah sodeč pa je kr precej takih k sam berejo in mislijo da se da duhovnost prebrat...kokr ena pravila igre... in pol se igrajo...
drgač pa sem meu tut dostop do interenta sam z joba - pa na jobu ni glih velik cajta...tak da raje berem vice za tisto malo časa k ga mam na voljo...
da pa nam sam črnogled mate kle novo kost za glodat...

Kakšne bolezni se lahko pozdravijo s Či gungom?
nižja stopnja
Je blagodejna vaja za bolšo cirkulacijo krvi in za sproščanje mišic oz. celotnega telesa
ne morete pa pričakovati, da boste že s to stopnjo pozdravilili bolezni
srednja stopnja
lahko pozdravite astmo, tuberkulozo, revmo, telesne bolečine, nespečnost, želodčni katar, strah, živčnost in pa učinkovito preprečuje prehlad ter vročino
visoka stopnja
lahko pozdravite bolezni tudi kot so čiri, srčne bolezni, sladkorno bolezen in raka. To ni pretirana trditev po besedah mojstra sifu Wonga, ki je pozdravil že veliko ljudi (na stotine), kateri so imeli neozdravljive bolezni...
Obstaja pa tudi medicinska razlaga za te možnosti zdravljenja. Po kitajski medicinski filozofiji, pride do bolezni v primeru, da vam v telesu (in umu) primanjkuje življenske energije ali če je tok energije oviran.
Dobra stran či gunga je da si povečate notranjo energijo in očistite vse tako imenovane blokade in s tem premagate bolezen ne glede kako ime ima sama bolezen sodeč po simptomih...
z napisanim pa si ne morete čisto nič pomagati ker če verjamete al pa ne si še vedno ne morete kr pozdraviti bolezni... če pa delate vaje pol pa rezultate čutite, vidite al pa bolezen izgine... preprosto - vaja dela mojstra...
jest sem si pozdravu čir na želodcu in revmo svoji mami - tko da vem o čem govori mojster Wong
povem vam tut da pa so vaje tut zelo dobr način pridobivanja samozavesti in pa filanja s pozitivizmom saj itak zarad tega smo kle ane... da se naučimo odpret srce poleg uma...da tudi čutite okolico...utrip srca je tudi izven vas.... poskusite to razumeti... (jest vem da tega razumet ne mrem)
paracelsus - kdo s ti...???