Regla.. Me veseli, da si se pridruzila kranjski kosarkarski ekipi na forumu. Kaj ima tvoj nick z Islandijo?? Hja, dobro vprasanje. Od casa do casa kaksen nick prevedem v kak tuji jezik zadnjic pri tvojem vpisu pa mi je nick Regla padel v oci, kot recimo pred meseci Orka. Regla naj bi po islandsko pomenilo zakon, ali v drugih izrazih, poslihtanost, tudi navada. No ja. Saj ce bi bila Mariborcanka bi se te se bal, ker imam slabe izkusnje, tako pa, ker si Kranjcanka te sprejmem v forumsko ekipo Kranjcanov. A kdo je se iz Kranja? Si ti mogoce moja soseda??? Kdo ve, saj pri nas v bloku se vse tako strogo zakona drzijo. Regle pac. Ana je se iz Kranja, Mike tega ni nikoli na forumu povedal, , Ales je iz Sencurja, kar seveda samo po sebi govori, da spada pod naso omrezno skupino. Titud je ravno tako Kranjcan in seveda nekoga sem se pozabil. Sorry Regla. Suzi13 je sicer iz Medvod, a bi bilo cool ce bi se preselila. Bolj severno seveda

.
R_tulip. . Tudi tebi hvala za odziv. Po tvojem zapisu sem opazil, da bi rajsi imela Tulipan kot pa r_Tulip. Moj nasvet. Izracunaj si numerolosko in ce ti ta Tulipan bolj ustreza, sedanji acount pobrisi in se regasitriraj znova.
Glede tvojega zapisa da veliko znam, se ti kljub vsemu zahvaljujem za kompliment, toda sam se tako ne pocutim, zato bom urejanje kviza prepustil tistim, ki imajo vec v glavi kot jaz. In seveda.... Kaksna je bila pasa na travniku r_Tulip? Potrebujes morda kosilnico

? Nic bat r_Tulip.
No in konco je tale topic opazil tudi 7. Ooppppps. Oprostite, sedem. Veseli nas, da nisi kar tako izginil po vpisu v bodoce pa kaj naj ti recem. Se vec udarnih topicov odpri.
Andres Portirsky