gemba wrote on 20.12.2004 at 20:31:48:V besedilu na zgornjem linku med drugim piše tut:
No one can honestly say that it is impossible that human beings have souls or immortal karma. You cannot prove an absolute negative against such a big and complex issue. One can only say that given the evidence the possibility is unlikely. The burden of proof is on those who believe in the supernatural and there are currently no facts to back up their case.
Evo dokazat se ne da, da ne obstajajo. Zej mi pa povej kako boš dokazal, da obstajajo, razen skozi lastno izkušnjo?
Lahko te pa v obstoj prepriča recimo še jasnovidec, ki ti iz tega življenja pove zelo natančno kaj se ti je dogajalo, ne da bi ti odprl usta. Kaj praviš na to? Sem peljal hude skeptike k takemu jasnovidcu...hehe...vsi so mu verjeli TUDI za "prejšnja življenja" ker jim je povedal take stvari za to življenje, ki jih nikakor ni mogu vedt (pa ni jim blo treba ust odpret). Pa nobene psihologije posred. Samo filmčki se mu vrtijo pred očmi...jaja...
In vsak je mal jasnovidca...razloži mi znanstveno deja vu, če moreš

znanost si bo morala mal plašnice snet pa si začet širit obzorja...Einstein je že šel v pravo smer. Z relativnostno teorijo se da logično razložit vzporedna življenja (in to, da se vse dogaja zdaj, da časa in prostora nivo višje ni).