Devi
5 p
ravno prav
Dolenjska
Zdravo:) Dobro vprasanje, ni kaj... Reinkarnacija tudi mene zanima ze dolgo in na nek nacin sem vedno zelela na svoji kozi preverit, koliko je stvar samo hipoteticna in do katere mere je navadnim smrtnikom dovoljeno, da jo raziscejo. Par stvari se mi je utrnilo ob tem. Probala sem ze regresijo in to nehipnoticno. Za mene je bila to zelo zanimiva izkusnja predvsem zaradi tega, ker sem takrat spoznala nekaksne nove, zelo subtilne obcutke, ki jih do takrat se nikoli nisem zacutila. Med samim procesom je bil nekako utisan glasni glas razuma in so prihajala sporocila z nekje drugje, zelo tiho in precej jasno, vendar si se moral maximalno umirit, da si jih slisal in bila so nekako neverjetno znacilna, ko si enkrat dobro dolocil frekvenco, s katere prihajajo. Poznam vecino svojih notranjih glasov in ta mi je bil popolnoma neznan, zato se mi je zdelo, da si nekako ne morem tega, kar vidim, izmisljevati sproti. Je pa res, da zato se ne morem trdit, da si moja podzavest ni izmisljevala, ker, kdo od nas pa se res do konca pozna? Torej to ne more biti nek dokaz reinkarnacije. Druga stvar, ki me pri regresijahi muci, je ta, da mi nihce ne more jamcit, da so prejsnja zivljenja, ki sem jih videla, res moja. Dobro, jaz jih ze cutim kot svoja, ampak lahko so to prejsnja zivljenja celega mojega rodu, kaj vem, recimo moje prababice, ker v druzinah je dostikrat tako, da dolocene znacajske vzorce podedujes, se ti privzgojijo in to kar potem vidis v regresiji, opisuje zivljenje, v katerem je vzorec nastal, ni pa nujno, da je bilo to zivljenje zares tvoje. In ce to razsirim, lahko da to zivljenje ni bilo niti od nobenega mojega prednika, lahko je bila samo idejna forma, ki mi je omogocila vpogled v dolocen problem. Saj, ce pisemo na zemlji knjige, kdo pravi, da tudi v astralu ni dolocene "knjiznjice", v kateri lahko najdes nek zapis, ki opisuje ravno tvoj problem. Kolikor vem, je ena (in edina?) zares dokazana reiknarnacija opisana v knjigi o Shanti Devi. To je neka deklica, ki se je svojega prejsnjega zivljenja spominjala do potankosti in se je rodila ponovno takoj po smrti, tako da so lahko njene "spomine"preverili, ker je njena prejsnja druzina se zivela. Kar se tice obsmrtnih izkusenj in tunela, je to dozivel tudi moj dedek (po pripovedovanju moje mame). Vendar sam tunel se nic ne govori o ponovnem rojstvu, kvecjemu o obstoju posmrtnega zivljenja. Sama sicer verjamem v reinkarnacijo. Mogoce zaradi njene logike. Si pa zelim, da bi se dalo o teh stvareh vec razpravljat in jih boljse preverjat in da se cloveku ne bi bilo potrebno zanasat samo na neke obcutke. Ob vseh iluzijah v katerih zivimo, je vcasih res tezko locevat dejstva od domisljije.
Uh, sem se razgovorila:) Me bo zelo veselilo, ce bo se kdo od vas kaj povedal. Vec ljudi vec ve in vsak od nas vidi in dozivlja drugace. Lep pozdrav:) Devi
|