Andres wrote on 24.01.2003 at 00:44:08:Greva najprej k zaudarjanju med Bedaki Karmen. Verjetno poznam dovolj dobro razmere in ti s tem zagotovim, da med Bedaki ne zaudarja toliko kot si prikazala ti, vsekakor pa kakšen posameznik prdne od časa do časa. Po večini so to vestni in pošteni ljudje, ki svojo energijo trošijo, za Pozitivke, forum, društvo, dobrodelnost ipd. In tja si hotela ti. Po večkratnem poskusu pri mnogih Bedakih ti je končno uspelo nekako pri Alešu in tako si postala Bedak. Iz Bedaka si se preimovala Božidar kar je normalno sodu izbilo dno zato si danes tako kot jaz navaden uporabnik foruma.
Ker si tako lepo napisala, da med Bedaki zaudarja napiši še kako in kje zaudarja med nami izven tistega skritega dela. Začnimo pri meni. Naslednji ki zaudarja je kdo? Tvoja poteza Karmen.
Glede Harryja in tvojega natolcevanja (namigovanja) da je mazal. Tukaj in na tem mestu želim, da se mu javno opravičiš iz treh razlogov
1. Harry je bil predlagan tri mesece pred teboj. Osebno sem ga prvi predlagal. Prišel je tja za teboj.
2. Harry je veliko prispeva in še prispeva za Pozitivke.
3: Harry ni pičkin dim.
Opravičilo prosim Karmen.
Andres
A se za čakanje moram opravičit Andres?? Verjetno ne, sem bila zadržana v templju!
A zdaj sva skupaj? Med Bedaki, v javnosti, na določenem predelu hemisfere samo? 8)
Bedaki zaudarjajo, najbolj od vseh pa zaudarjaš ti in samo ti!! Zagotavljam pa, da ne samo po moje. Ti smem pokazat luknjo, da me skriješ zdaj? Ne obstaja. Sem tudi edina, ki to tukaj trdim. Preprosto ni dovolj mračne zame. Edina, ki me na mojo nesrečo še prenese je par kvadratov, ki še "toliko" po človeku smrdijo.
Ko sem ti enkrat na privat pogovoru omenila, da me lahko predlagaš med bedake si se vzdržal. Aleš me je poklical po telefonu in me povabil s tem, da napišem prošnjo, ki je bil gapetov pogoj. Edi je imel pač smolo in me nikoli ni dobil na telefon.

Harry med bedake ni prišel na tvoj predlog.
To da sem premalo zatežena Andres, lahko mirno pripišeš moji razvajenosti. Pa čeprav se takih "besed" nisem prav na lahek način učila, se bom Harryu zdaj opravičila predvsem v svojem imenu:
[size=3,3] Harry: raje umrem![/size]Karmen