Super je bilo!

Sem srečala ful fajn ljudi, katerih že nekaj časa nisem videla. Vzdušje je bilo res fenomenalno, nabito s pozitivno energijo, brez ekcesov (kar je redko pri uporabi alkohola), kdor je hotel je pohal, kdor ni pač ni, ni nihče nikomur rinil jointov v usta. Muzika je bila fenomenalna, program zabaven, tako da komaj čakam na ponovitev Marša.
Glede paranoj, da bo politika imela narod pod kontrolo z marihuano?!

???

8)

??? ???

Spoštujem to, da ima vsak lahko svoje mnenje in prepričanje, ampak tale se mi zdi pa že prehuda. Sem hotela to misel komentirat, pa je ne morem, ker se lahko samo smejim.
Glede tega, da je najprej travca pol pa heroin, je reakcija ista. Ko pomislim, da je heroin dostopen vedno in vsakomur, bi bilo v SLO, če smo res tako naivni, že pol miljona junkijev.
Torej vsem zaskrbljenim staršem, mamila so že tu in zdaj, če ni travca je pa alko, če ni alko je datura, mušnice, voljčje češnje, LSD, mikro, kokain, heroin, ekstazi, spid, meskalin, tobak, kava, adrenalin, UHO lepilo, benzin, barva za avto, tablete vseh vrst iz domače lekarne v miksu z alkoholom....Naštevala bi lahko celo noč.
Torej, izbira je vaša, drog je dovolj za vsakogar in vedno so na ponudbo in izbiro. Ene so pač legalne, druge prepovedane, ampak izbira je res neskončna.
Kdor se bo hotel zadeti se bo, kdor ne pač ne. Kar lahko pri temu mi storimo je le to, da ponudimo točne informacije o vseh drogah, kako delujejo in kaj nam lahko poškodujejo. To je edini način, otrokom ne moremo nikoli preprečiti kaj bodo počeli, ker oni vedno počnejo kar pač sami hočejo.
Slišala sem za ljudi, ki jim je bila prva droga, po tobaku in alkoholu, heroin direkt v žilo, tako da si nekatere duše sploh ne kratijo časa, da bi prej kadili travico.
In predvsem, SAMO BREZ PANIKE, OPEN UP YOUR MIND in tudi vi ŽIVITE IN PUSTITE ŽIVETI.