Quote:Kolk sem jaz newagevce nekako dojela, je njihova (naša)

skupna značilnost pač nekako takšna - I did it my way - and it's working... Raje pa verjamem, da se ne zavedajo, da to, kar želijo prodati, že obstaja, od zdavnaj, oni so samo žive priče, ki verjamejo, da so nekaj na novo odkrili, morda celo mislijo, da je to odslej njihova lastnina - ovijajo ta čudež življenja v za njih lep in učinkovit papirček in ga nekako prodajajo. To velja tudi za raznorazne tečaje ipd. Hočem rečt, tisti 0,00001% kar ohrani, Oldi, pa naj te ne bo sram, če nekdo tam globoko v tebi verjame.

.
to si pa lepo povedala zvezdica
Q
Kar se pa tiče kristalov pa (če nisem česa zgrešil) ni nihče komentiral izjave Maruče, da kristali delujejo le na tistih, ki v to verjamejo.
Iz tega jaz lahko potegnem en sam zaključek - kristali so placebo.
Q
jest bi to tko reku, če ne verjameš - odklanjaš, ti pač niti kristali ne morejo pomagat. to je v bistvu isto samo z druge strani povedano.
bom reku tko; tud če ti nekdo da kristal, ker kupu si ga itak ne boš, ker ne verjameš da pomaga, ti ne bo pomagu ker ne verjameš da ti bo pomagu. in ne bo deloval nate. tko da bi jest reku clo tkole, kristal pomaga, če mu le dovoliš da ti pomaga. in tuki je mogoče ta tvoj tko zlo priljubljen placebo, kristl ma moč - vibracijo, ampak, ti (tvoje misli) maš večjo moč. sicer pa ne vem zakaj kompliciraš nihanje je nihanje, al je mehansko al je EM al je zvočno al je svetlobno ... je nihanje in vsako nihanje lahko pomaga al pa ne al pa samo je, ker ti pač ne opaziš - občutiš da pomaga al pa ne.