vilma
5

MIR IN HARMONIJA V VSAKEM SRCU
Celje, Slovenija
Jaz sanjam vsako noč. Večinoma si sanje zapomnim, včasih pa se mi preprosto vtisnejo v spomin in jih nikakor ne morem pozabiti... Najbolj so mi ostale v spominu tele; Ko sem se že odločila, da grem na iniciacijo za drugo stopnjo Reikija, sem imela teden dni prej nekakšno čiščenje - drugače ne morem raložiti stanje, v katerem sem se znašla... Imela sem namreč grozno mrzlico. Zeblo me je, potem mi je bilo vroče. V bistvu sem bila kot bi doživljala nekakšen trans. Ob sebi sem čutila ves čas vodnike in angela. Imela sem zelo visoko temperaturo, ki mi je kar naprej padala in se dvigovala. Če tudi sem si odprla Reiki, se mi je zdelo, da nič ne pomaga... To sem jemala kot - ne vem, boj sama seboj? V glavnem, ko sem po nekaj urah, končno zaspala, sem imela zanimive sanje. Sanjala sem, da sem na nekakšnem razpadlem gradu. Vse kar je bilo dobrega, so bile samo vrata, ki so bile iz res trdoživega hrastovega lesa... Vem, da je za mano hodila manjša skupina ljudi, za nami pa so hodili ljudje, ki so nas preganjali. Bežali smo po preperelih stopnicah v visoko v grajski stolp. Ko smo že mislili, da smo na varnem, so se pojavila ta vrata, ki se nikakor niso hotela odpreti. Končno sem ugotovila, da se odpirajo samo na način, če ima človek pozitivne misli. Ko sem pomislila, na dobro, so se vrata, kar sama od sebe odprla... In bili smo na varnem. Spet so je pojavila nova, dokler nismo prišli čisto na vrh. Takrat, se je nebo razdelilo, na svetlo, zlato svetlobo in na črno temo. Videla sem veliko ljudi, nekaj sem jih v resnici poznala, veliko pa je bilo neznanih... Spomnim se, da sem prijela prijateljico za roko, in nato so se začele roke spreminjati v eno dolgo roko, ki je izgledala ravno takšna, kot je DNK, če se še spomnite na učne ure iz biologoje. Ljudje, ki so stali v temi in katerih, sem se dotaknila, se je tema umaknila, dokler ni bila ena sama zlata svetloba... Sanje so bile tako žive, da sem, ko sem se prebudila, čutila takšno spokojnost in mirnost, ki je ni mogoče opisati. Sama pa sem se dokončno zavedla svojega poslanstva. Kako ljudem pomagati in jih ozaveščati.
|