Živ Brus-li!
Ja, res hvala na pojasnilu, mogoče sem še pozabila povedati, da ko sem stopila z ladje sem se ozrla čez levo rame in sem videla lepo, mirno modro morje, to je bilo preden sem šla v hotel.
Kar se tiče meje, voda pa to, ponavadi je voda čustvo, al ne? Namreč z vodo imam veliko povezavo, to je z morjem. Ko sanjam morje, vedno u iber veselo plavam v Big blue in seveda, diham pod vodo. Plavam z delfini in ribami in ko pogledam predse, zagledam veliko modrino in v trebuhu mi zaigra.

Kar se tiče prestop meje v sanjah, jo ponavadi prestopam brez problema, kaj se je tuki dogajalo, ne vem natančno, vem pa, da me ni bilo strah in sem prav radovedno opazovala dogajanja, kar vedno počnem.
To s pristaniščem vem, da so bile napovedne ali preroške sanje, ker sem imela tist večer, preden sem šla spat, bližnje srečanje z veliko veščo.
Še neki o morju.
Enkrat sem spet plavala zelo globoko v morju z eno mojo skupino ( v sanjah imam vedno eno skupino ljudi, s katero hodimo okrog), vem da me niso mogli dohitevat, imeli so maske za dihat, jst pa ne, skratka, hotela sem jim pokazat nekaj, nakar smo prišli do ene velike steklene, okrogle kot žoga, kupole. Gledala sem skozi, bilo je svetlo, v njej so bili sedeži kot v avtobusu in v njej je bilo kr neki ljudi. Zagledala sem svojega nečaka, kako sedi sam (to je še mlad fantek 6 let), ko sem ga zagledala, me je v želodcu zaščemelo, ker sem vedela, da je umrl in sedaj čaka, pomahala sem mu in on mi je odmahal nazaj in se mi nasmejal.
Vem, da mi je bilo hudo, vendar sem istočasno razumela, kaj to pomeni.
Da ne boš misli, da se bojim smrti, se je ne, ona je moja svetovalka že od mladih nog, saj me je obiskala že ob rojstvu.
Še eno vprašanje, kaj pomeni, če vešče prihajajo k meni umirat?