Oldi - najprej eno opravičilo... glede mnenja da zadržiš zase...

Ja imaš prav glede znanosti... In kot ti je nakazala Littlestar in Gape smo tudi mi po svoje znanstveniki...

- vsaj mislim tako...
Po drugi strani pa hočeš ZNANSTVENO dokazat, izmerit pojav, ki ni omejen na čas in prostor... Glej pri intuiciji včasih pač veš da ne smeš zaviti levo in če zaviješ levo potem se ponovno pojavi ta čudn filing...kao ne sam to ne. In potem se pizdim sam nad sabo zakaj ne izkoriščam tega nelogičnega, nerazumljivega, pa vseeno jasno definiranega krika v moji glavi...pa intuicija sploh ni omejena na dialog v glavi. Celo obratno ko karkoli veš na podlagi intuicije je to 100% resnično...potem te pa že življenje nauči, da je bolje neko orodje uporabljat kot pa ga analizirat

...
Poglej na
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=general&action=display&num=993040...replay 34,38,39,40...
To poizkusi - naredi znanstveni eksperiment tako da upoštevaš dana navodila in ker je to eksperiment neznanega... ne odnehaš dokler ne prideš do prvih presenetljivih rezultatov...
v primeru težav se obrneš na druge vire - na tole stran

Moj moto - ne verjemi! Raje preveri!
ali kot to Osho pravi...

Ko veš, ni potrebno, da bi verjel - kajti potem VEŠ. Ko ne veš, nikoli ne verjemi, kajti, če verjameš, ne boš nikoli vedel.
In ko nekaj veš, bo preprosto neumno, da bi v to verjel. v čem bi bil smisel, da bi verjel? - veš.
ne verjameš v sonce, ne verjameš v cvetlice - veš, da so. V boga verjameš, ker NE veš. V dušo verjameš, ker NE veš.