iz moje prakse lahko povem, da obstajajo dve vrsti ljudi, ki komunicirajo preko forumov.
Eni mislijo, da s tem ko so anonimni si lahko dajo duška in si privoščijo, da obkladajo kogarkoli kakorkoli hočejo in na kakakršenkoli način
in drugi, ki komunicirajo, preko foruma, kot bi sogovornik sedel nasproti njim in jim gledal v oči.
Za mene je druga varianta dosti prijetnejša in poštena, ker ko se ta dva človeka spoznata se razveselita, medtem, ko je prvima dvma običajno nerodno.
Imel sem priliko, da me je nekaj ljudi na nekem forumu ne da bi me poznalo žalilo in poniževalo, kolikor se je dalo.
Vsakega od njih posebej sem javno povabil na razgovor ob točno določeni uri na določen kraj, naj pridejo in mi v oči povejo, kar jih teži.
Misliš, da je kdo od njih prišel?
Niti eden sam.
Človek dobi kar nekak vtis, da bolj ko se nek človek nečesa boji, več si upa preko interneta blatit in poniževat nasprotnike. Mogoče tisti, ki žali doživi občutek trenutne zmage, ki pa je dolgoročno nedvomno zanj hud poraz, ker lo človek komunicira z drugimi, vedno komunicira tudi sam s sabo zato vedno predlagam nasvet:
IMAŠ PRAVICO BITI PRIJAZEN