MIKE
5
Sonce :)
Ljubljana
Veronika:
Ko sem prebral tvoja zadnja dva odgovora, mi je kliknilo da ti moram napisati nekaj vrstic. Poudarjas regresija DA, po drugi strani pa ti je pustila negativni prizvok, neizpolnjeno željo, da bi našla dobre odgovore zase. Opazi se lahko, da greš v regresijo po vnaprej željen rezultat:"Hočem, da mi regresija pove, da sem nekoč nekaj bila". Jest mislim, da tako ne gre. Sicer sama veš da se moraš prepustiti, vendar imamo vsi tak ego, ki nas dobesedno zapre in potem se seveda ne zgodi.
No kar se tiče regresije, je moje osebno mnenje, da se zgodi sama po sebi, ko je oseba pripravljena na to. Instant regresijo moj um, razum, ali lahko tudi ego, enostavno ne sprejema. Tako kot mrzlično obiskovanje vedeževalcev, v obeh primerih gre za skok v drugo časovno stanje (prihodnost, preteklost). Na nek način bi rad trenutek, ta trenutek, in ko ga ujameš, vse večkrat mi to uspe, in ga ni boljšega občutka. Seveda tudi sam še zatavam nazaj ali naprej. Vsa ta leta le pustijo navade v človeku.
In ne počuti se kot samotni jezdec, zavedaj se da to si. In ko se srečuješ z drugimi, stopaj v kontakt ravno s tem zavedanjem, z veseljem, da si enkraten primerek, unikat. Naj ti bo to v veselje, ne v žalost.
Če želiš izvedeti kdo si, si pusti biti ti. Dovoli si biti taka kot si. In to si ti.
|