gape
YaBB Administratorp

I love YaBB!
The Land of YaBB
|
ko sem objavil link na dao-ta, sm pomislu da sm se zmotu, moj racionalni um je pomislu, medtem ko je intuicija takoj vedla kaj je treba herbyu (in sebi) dat za prebrat, da bo še bolj vedu.
sem tudi jaz prebral še enkrat dao-ta. in kaj pravi? da sta dobro in zlo soodvisna (spet edn), da če 'delam' dobro, s tem 'delam' hkrati slabo - saj nekje drugje povzočim reakcijo na to dobro dejanje. zato, moram nedelovati. nedelujem pa tako da poslušam svojo intuicijo, da vem za svojo pot, da se ne upiram dogodkom, ki mi jih prinese življenje ampak jih sprejemam, brezpogojno ... itd 'delovanje' prepoznam po tem da mi ne 'paše', nedelovanje pa gre kar samo od sebe. mi 'paše'. med nedelovanjem nimam težav, nedelovanje delam rad.
zdej pa naprimer jest tuki na forumu 'razlagam' stvari, kot je zadnjič lepo povedu A.. razlagam jih sebi, kot bi reku meditacija al pa kej. ker pa je škoda, da to razlaganje sebi ostane samo v moji glavi, to razlaganje pišem na net, kjer si ga lahko prebere kdor hoče. in se z njim strinja ali pa ne. veliko ljudi se ne strinja lahko rečem. nekateri pa se. lahko bi to pisanje vzel za 'delovanje' ki po definiciji povzroči 'antidelovanje'. in ker večina ljudi to 'delovanje' vsaj v začetku doživlja kot delovanje v slabo smer, kot pač da nekomu odvzemam svobodno voljo al pa kej, to v njih povzroči delovanje v pozitivno smer. ker pa moje delovanje ni delovanje ampak nedelovanje, saj ga vodi intuicija in s tem duh, in ker ni preračunljivo delovanje (za denar al pa kej), ampak delovanje iz ljubezni do sebe, hkrati pa tudi do drugih, je to nedelovanje, ki povzroča pozitivno delovanje v drugih.
mogoče tole ne zgleda glih povezano s topicom je pa povezano s herbyevim razmišljanjem. in ker je to kar sem prebral tole porodilo v meni bom pač objavil.
če se kdo ne strinja z mojim razmišljanjem naj kar pove; ampak prosim brez negative; sm jo imel v preteklih dneh (in danes) zadost.
|