sploh ne vem kje naj začnem
bom klele začel:
http://www.gape.org/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=samanizem;action=display;num=9893...skratka (tipkam o praskanju ki se mi dogaja in ga moram) ozavestit, pač kaj to je in to.
začelo se je na 'zabavi' ko smo se prenažrli kukijev.
prvič sem to zapazu ko je model ugasnu napo, ki je do takrat ves čas brnela.
me je ratalo strah.
pol jo je model pržgal nazaj in je njega navilo mene pa nazaj dvignlo.
in sm mu reku naj jo da na srednjo stopnjo in je blo kul.
pol sm mu še mal 'razlagu' barška in podobno in pol sva šla s kolegom domov.
menda sem se takrat srečal s črnomagiskimi(mojstrskimi) energijami.
pa bi zlo težko kogarkoli od prisotnih označil za mojstra črne magije.
od takrat me praska.
prva razlaga je bla da je to kanal ki sm ga odprl, druga da mam ščite dvignjene, pol jih pa že ni več.
jest sm se dokopu do razlage da me praska kadar ima nekdo v glavi slabe misli (jeza, strah, žalost ...) in ob tem pomisli name. to sm ugotovu predvsem s pomočjo mobitela, ker je pol od dotične osebe padu klic in s pomočjo tegale foruma, kjer z lahkoto opazujem kaj se kdaj napiše, kakšna je v tem textu energija ipd. predvsem pa sm to opazu na odzivih na moje poste. kadar sm kakšnega res radikalnega vn butnu, je blo precej očitno.
zdej lahko bi reku človk da si to sam ufuram, pač praskanje in to, pa nekako vedno bolj dvomim, ker se mi zgodi, tko kt dons al pa včeri direkt na avtobanu k se pelem na šiht in en mislim na popolnoma nič določenega.
zato nekako kljub vsem dopovedovanjem da reč izvira iz mene, nekako ne najdem vzroka za to v sebi, razen tega da sem se pač odprl vsem ljudem in da jim / vam, dajem svoje znanje na razpolago, tko kt je titud napisu dons ga lahko tud pohodte in zabijete v nulo. pa ono ni tam zato, vsi vemo če ti je za pohodt, poglej zakaj ti je za pohodt. lahko bi reku da je praskanje samo odziv na vhodni impulz, pač neki prastari vzorec, ki je nekako tak, nekomu (vsem?) bi pomagu a oni ne jebejo, njihov ego se upira in to praska ...
in zdej ko je glih tale thread na sceni sm pomislu kaj pa če je to res to, da preprosto začutim nedobre misli ki jih ima nekdo v glavi, hkrati pa ima v glavi tudi mene (kanal do mene je odprt, se ga niti ne trudim zapirat, ampak raje sprejemat, mu bit hvaležen za informacije ki mi jih daje ... da je še dela ostalo na zemlji za narest, da naloga še ni izpolnjena ...)
jst; ne trdim da me nekdo muči, sploh ne, sej sploh ne vem kaj to točno je, ampak po definiciji je pošiljanje slabih misli nekomu ČRNA MAGIJA. mogoče bi lahko reku da sam sebe mučim, ker kanala ne zaprem, pa v bistvu se ne mučim, ker ono ne boli, ono samo je ... in prej ni blo ... in me zanima kaj to je.
amstel nč nism narobe razumel; ali pač?
ne morem kanala odpret, zapret on je odprt, dobr zdej že vem kako zaprem ... se u matejimo auro skrijem
brus-li spomn se k sm ti reku da si škrtica (sej ne da je res, ampak to sm mu reku) spomn se nazaj ... pa povej
valjda titud da sm vam dal možnost
in valjda valentina da na mene drugi vplivajo ne samo podzavestno ampak zavestno, ker sem si tko izbral, tako pot sem si izbral, ali je prava ali neprava bomo še vidl, ampak zaenkrat zgleda kr prava.
no in kaj sm se iz tega nauču?