Končno sem prišla do konca...

Zadnje čase mi ne uspeva slediti vsemu, kar se dogaja na forumu, danes pa imam v službi malce več miru in mi je uspelo dokončati branje tega topica.
Nekaj utrinkov...
Vsekakor zagovarjam enakovrednost. Enakopravnost.
Nudistka nisem, vsekakor pa je to ena od stvari, ki jih moram poskusiti. Z malo sreče mi bo to uspelo še letos.
Spolnost je tema, s katero se kar precej ukvarjam zadnje čase. Z izražanjem ljubezni nikoli nisem imela kakih večjih težav. Imela sem 2 resni zvezi, obema sem povedala, da si želim hoditi z njim jaz. To ni hvala. S tem pač nimam problemov. Kar je "zvezdnih utrinkov", sem ali dala pobudo jaz ali pa dovolila, da me tip potegne. Odvisno od moškega.
Imam pa še vedno težave v spolnosti. Do še enega leta nazaj nisem zmogla imeti normalnega spolnega odnosa. Se sprostiti. S pomočjo (sedaj bivšega) fanta mi je to uspelo premagati. Škoda, ker nima časa, da bi uletel tule gor. Konec koncev je pa dovolj, da sem mu to povedala, kajne?

Sedaj pa si želim narediti korak naprej. Predati se moškemu. Ne samo sexati z nekom, temveč se dotični osebi predati.
Feminizem - nimam komentarja.
Vsekakor si želim uživati v spolnosti že sedaj, ne čez 10 let. Tudi takrat, vendar ne šele takrat.
Nekako takole...
Pa vsem caricam in carjem: veliko ljubezni, veliko užitkov v ljubljenju,...
Suzana