Tud moja gnada že dolgo ni pozdravla novih članov tuki na naših najboljših straneh, ki sploh obstajajo na net-u (če kdo odkrije boljše strani, mu razliko v ceni osebno vrnem).
No zdej pa k pozdravom:
Valentina - lepo si se vključila le tako naprej, kar piši, piši, piši,
Absolutley free - kako kaj tvoja eko-vas, si že kaj stipkala, pošlji nam v "recenzijo",
Frank - uletu, se registriral, in zdej čaka, mojster napiš kaj o svojih mislih, kaj te je prineslo k nam, skratka zamori nas
KALI - no ti imaš že dost dela s portirjem, ko se prebiješ naprej, bomo pa kaj poklepetali
romansvn - fino, da si pokazal s svojim linkom še na enega izmed naših, in moram ti takoj povedati, da je tale Ivan Mohorič zlo zanimiva oseba, ti pa še kaj napiši, kaj te ni zadovoljilo, pa ti mi poskušamo odgovoriti...
watcher - podoben kot Frank, tihi opazovalec,...
obvestilcek - nas bo obvescal o akcijah o drogah, kolikor sem ga razumel po njegovem udarnem sporocilu,,, le tko naprej
Amstel - pozdravljena med nami, skorajda zadnja registrirana clanica, in ze tko aktivna,...
sergi - takoj z vprašanji, direkt, brez ovinkarjenja, to mi je full všeč, sem te dni komaj pridihal sem na forum ti odgovorim.
Torej vsi pozdravljeni novi člani, če sem katerega pozabil prosim, da na naslednjem srečanju stopi do mene in mi to pove direkt (face to face). Včasih res pozabim koga pozdravit.
Sicer pa o srečanju nov thread.!!!