Klesh wrote on 17.02.2011 at 23:10:38:Pozdravljeni vsi skupaj!
Ne vem več kam bi se obrnil s svojimi težavami pa sem se odločil, da napišem svoje izkušnje na ta forum.
Pred tremi leti in pol sem kot mnogi drugi odšel v Indijo iskat duševni mir. Imel sem in imam še težave z depresijo in anksioznostjo in upal sem, da bom tam našel rešitev. Obiskoval sem razne duhovne kraje, šel na tečaje meditacije, lutal po Indiji, šel k Saibabi itd. Padel sem noter v to filozofijo, da sem bog in da je ta svet maya - iluzija.
Nato pa se je zgodilo, da sem v Bangaloru srečal enega tipa. Sam se mi je predstavil in ko sem mu segel v roko me je po vratu stresla elektrika. To sem takoj dojemal kot znak, da je ta dogodek nekaj posebnega. Začel se je pogovarjati z mano kot da se že poznava, in da je najino srečanje malodane usodno. Bil sem željan dogodovščin in novih izkušenj, zato me je zanimalo kaj mi ima povedati. Kar sem sišal še zdaj ne morem predelati. Ne da bi ga vprašal mi je napovedal prihodnost. Povedal mi je, da sem avatar, bitje, ki je že doseglo nirvano in visokouresničeni modrec. V tem življenju naj bi postal glasbeni zvezdnik svetovne slave, še posebejnaj bi bil popularen na Kitajskem in Nizozemskem. V prejšnjih življenjih sem baje živel z Jezusom in tudi Mohamedom. Kar je še bolj zmedeno, peljal me je k astrologu, nekemu starcu s podeželja. Vprašal sem ga po svojem psihološkem profilu na podlagi astrologije, a mi je šel tudi on napovedovat prihodnost. Povedal mi je čisto nekaj drugega, da bom trpel do konca življenja, a bom srečal svojega guruja čez leto in pol(kar se ni zgodilo). Bil sem slabe volje, a nekako hipnotiziran. Dobil sem kup enih informacij s katerimi nimam kaj početi. Ta tip, oklical se je za mistika, me je ves čas oblival z energijo, ki sem jo čutil po vsem telesu, imel je tudi sposobnost telekineze, mislim celo, da mi je bral misli. Popar dneh je odšel in spet sem ostal sam. Nisem vedel kaj bi, vcepil mi je prepričanje, da sem avatar, a po drugi strani mi ni pomagal razvijati sposobnosti.
To veliko "skrivnost" bi moral obdržati zase. Iz Indije sem prišel nazaj domov s prisluhi, tiki, raznimi tokovi energije po telesu, raznimi eteričnimi težko opisljivimi stanji, ki ostajajo vse do zdaj moja stalnica. Kar je še huje, mislim, da mi senzacije povzroča ta indijski "mistik". Ne morem se ga znebiti, ves čas mi je za vratom in z njim nora misel, da sem mesija. Moje realno življenje je povsem drugačno od napovedanega, živim na obrobju družbe in v samoti. Če bi verjel, da sem avatar, bi po vseh predpisih izpadel kot norec. Bil sem že pri nekaj bioterapevtih, a imam še vedno prisluhe in ostalo, ki me morijo nonstop.
Hvaležen bom vsakega nasveta, če pa so komu napovedali kaj podobno odbitega, naj me prosim kontaktira!
Lp, Klesh
Naletel si točno na to, kar si iskal in tudi dobil, iskati duševni mir in duhovno znanje po Indiji je velika neumnost, saj imaš vse v sebi in doma, če le vidiš in hočeš. V Indiji, potem ko si že dal skozi nekaj teh namišljenih instant duhovnih tečajev, si bil ravnopravšnja tarča in lahek plen pomagačev sil zla, kateri so že od daleč v tebi videli dober in lahko uresničljiv svoj namen.
Če bi ta človek, katerega si srečal, res bil jasnoviden ti ne bi prerokoval takšnih neumnosti in nasprotij kot ti je, ampak bi se pred tabo kot razsvetljenemu in prerojenemu v duhu, približal povsem z drugačnim pristopom svoje jasnovidne modrosti, ki bi temeljila in bila enaka tvoji napovedani modrosti in jasnovidnosti v prerojenju duha. Ker pa nisi ne ti duhovno prerojen in razsvetljen in ne on pravi jasnovidec, je vse skupaj debela laž v katero si se ujel in s svojo takratno čustveno vznemirjenostjo si bil zelo dovzeten za sprejem duhovnih zlih sil, katere ti je posredoval tisti prerok in potem še oni astrolog.
Ko je ta človek opravil s tabo te je zapustil in odšel drugim žrtvam tvojega kova nasproti. Ne rečem, da ti ljudje to delajo zavedno, večina verjetno zaradi denarja, saj ni nujno, da se ti ljudje zavedajo svojega početja.
Svetujem ti da se probaš čim prej očistiti te nesnage, ki si jo privlekel s seboj iz Indije. Čiščenje bo delovalo, če ne boš več verjel, kar sta ti natvezila tista lažna preroka in se začel zavedati, da nisi noben avatar z doseženo modrostjo v nirvani in tudi je zelo malo možnosti da postaneš neki zvezdnik. Ujel si se v svoj pohlep, ki izhaja iz tvojega lahkoživnega uživaškega egoizma, kateremu pa delajo zaroto zle sile zdaj že v tvojem telesu. Priporočam ti še strogi post pri hrani in strogi post pri vseh telesnih užitkih, predvsem pa ponižnost v srcu, kajti to troje je zanesljivo zdravilo proti tvoji bolezni.
No, pa lep pozdrav.