Zdravo
Obrni se nase, vase
Mi smo tudi guruji, samo še več gurujev
Vsak je namreč svoj mesija, sposobna, svetla zvezda svojega življenja, avatar, uresničeni modrec, središče svojega sveta; mi vsi smo bogovi, vsak različen in enakovreden izraz.
in vsi ostali so nam guruji, učitelji, če/kolikor jih opazimo, dovolimo takšni ali drugačni, kritični ali spodbudni, ali zgledni (ta mi zgleda še najbol = kako biti), pogovarjamo se sami s sabo, stvari delamo zaradi sebe, iluzija je, ko zgleda drugače
Sama sem iskala mir v svoji sobi, stran od ljudi in vsakodnevnih obveznosti. spominjala sem se svoje izkušnje, ker nisem bla prpravljena živet naprej. Iskala sem ravnovesje med svojim prav in prav drugih. dostikrat zato, ker sem verjela, da drugi imajo bolj prav, vejo o življenju toliko več, da vejo tudi o mojem več od mene. Zato sem v sebi poslušala njihovo mnenje, ga skušala uskladit s svojimi izkušnjami. Pač stvari v življenju so mi spodletele in izgubila sem zaupanje vase. Ne zavedam se, da je življenje eno samo učenje in da ni važno, če spodleti, lahko poskusim šeenkrat isto, malo drugače ali pač ne. Stvari, ki se jih kar naprej spominjam kličejo po tem, da se opogumim in si odpustim in grem naprej v naslednji trenutek, ki prinaša neznano in prav je tako. Ko to naredim se itak začne oglašat glas iz preteklosti in spominjaš se drugih ljudi ampak samo opazuješ te spomine in se zaveš kaj vse si že doživel, in kako sposoben si in si zaupat in verjet, da lahko zmoreš živet še naprej. Če ne morem spustit, se zadeve lotim bolj dejavno. NAredim tisto kar mislim, s tem dobim potrditev zaupanje v svoje sposobnosti in se opogumim tudi drugim ljudem povedat tisto, kar sem jim že tolikokrat samo v glavi. Samo to, samo povedat jim to, je moja naloga, odgovornost. kaj bodo oni s tem, je že njihova. in če kaj bodo, je potem spet moja, kaj bom jaz s tem. ampak pusti to, je že preveč pričakovanja.
Um je po naravi depresiven in anksiozen, previden, želi nas zaščitit. Uporabna reč.
Drugo je notranji glas. če te spravi skozi življenje, če ti pomaga, je dober, samo guruja pusti zunaj. Sam/a sem v sobi, guruja ni tu, Jaz! Moj notranji glas!
Lahko si zvezdnik na Nizozemskem in Kitajskem in na tem forumu. Lahko nisi, kakor hočeš. Lahko ti še jaz napovem kakšno prihodnost, ampak če sodim po sebi, in svojih izkušnjah, je čas, da si zdaj ti sam začneš napovedovat svojo prihodnost. in step by step dogajat svoje življenje tem nameram naproti. Se ti bodo ideje porajale vmes med spominjanjem če so ti všeč - te spravijo v smeh, npr. jih podčrtaš, oz rečem: nameravam to doživetje! Kakšni ti bodo povedal, da jih motiš, kakšni te bodo občudoval. Samo ti pa poznaš sebe in se naučiš krmarit med obojimi. Pravice imaš lih tolk kot vsak drug posameznik.
Varno je najprej poskrbeti za zdravo telo, tako da slediš telesnim zaznavam. če sem žejna, pijem tisto, kar sem se naučila, da mojemu telesu dene dobro.
sam veš kaj tvojemu, ali pa se nauči!
mi smo polni nasvetov, vsak drugačnih. bolj ali manj.
in ja, smo povezani; ampak ta povezanost ti že tko al tko zadost dogaja. Smo povezani individuumi. Zdej se lahko malo bolj posvetiš svoji individualnostji. Če rabiš zeleno luč od zunaj, evo ti jo jaz dam
Ampak vsak si sam da zeleno luč. vse to sm pač mal pozabila, pa se spet spomnla.
za kej spomnit mi lah tud privat pišeš, sam uzem si mal cajta, zdej k si si prosu pamet solit na forumu : ))
Prakticiram eno ravnovesje med svojo individualnostjo in povezanostjo z drugimi.
Se učim tud jaz.
take care of yourself first