ego-3p wrote on 20.02.2011 at 10:10:39:Quote:Ha, ha, res je robi pisal iz sebe. Klesha namreč po tem malem postu ne moreš tako dobro poznati, da bi vedel za njegove želje, misli, prepričevanja. In bi že vedel za vzroke njegove težave.
Lp,Igor
Pac iste stvari je opazil pri sebi kot clovek saj to je isto pri vseh depresija , jeza karkoli in so sigurno delni vzrok za kleshove tezave , ce bi ga pa boljse poznal bi mu sigurno lazje pomagal.
Sam izgleda je kar tocno povedal ker kleshu je ocitno tako vsec ideja da je mesija , saj se je ze na zacetku videlo ko je govoril ce bi verjel da sem bi po vseh pravilih moral biti nor , kljub temu da jamra kako ga muci depresija in si sam sebi pravi da je psihicni bolnik raje verjame da je vse posledica tega da je neki posebnega mesija al nevem kaj , kakor da bi uvidel da se mora malo k sebi spravit pa nehat jokat in sanjat to vse ga bo samo spravlo se bolj v depresijo , kaj ko bo nekoc videl da je blo vse v njegovi glavi ni mesije ni cudezev iz zgodbic .... ž
Klesh ne zivi v samoti in v svojih mislih kot da je druzba nekaj slabega in si raje izven , pejdi med ljudi ce si kje blizu mb javi gremo na pijaco .
Ne vidim depresije v Kleshu. Človek je vase zaljubljen in potencialno še v tega Indijca, ki mu je rekel, da je nekaj več. Navidezna depresivnost (za nepoučene) izhaja iz tega, ker mu te vzvišenosti okolica ne priznava. Tej depresivnosti se reče jeza. Od jeze pa rit raste in imaš elektriko po hrbtu.
Seveda včasih čuti ob sebi tega Indijca, saj ga po njegovo samo on razume in ve kdo je (vzvišeni) Klesh.
Sicer pa kar sem se pogovarjal v Indiji s temi raznimi iskalci, ki so srečali (ali obiskali) šlogarje-ice so jim vsi napovedali to kar radi slišijo.
Tudi mene je na plaži eden ustavil in mi začel govoriti. Tveziti je hitro nehal in sva malo poklepetala, potem sem mu dal pa za pir in zadeva je bila končana. Če bi beračil bi mu dal 10 rupij tako jih je dobil pa 100, ker je na koncu lahko potožil in se povsem človeško obnašal brez igranja.
Lp,Igor
pol pa je navidezno depresiven , ocitno tak tip ljudi ki imajo radi igranje nemorejo zivet brez igric za najboljse ljudi imajo tiste ki jim povedo to kar bi radi slisali pa ce tut je cisto nerealno , normalno mnenje ki ne zavzema nobene strani pa mu je najbrz cudno in potem taki ljudje niso kao z njim v bistvu pa sam noce nc met z njimi ker mu ne potrjujejo njegovih misljenj.
Verjetno mu bolj al manj vse kar smo napisal gre bolj al manj na k .... hahaha .