Mr.Smith wrote on 13.06.2010 at 13:13:47:uuuuuuuuuuuuu ......................... kaj je tole zastarela verzija brošurice. Tule je najnovejša (povezava na stran s katere se da knjigico potegnit dol):
http://www.free-energy-info.co.uk/PJKbook.pdfTule pa so posamezna poglavja te knjige (po novem je možakar dal patente v poseben razdelek in niso več del osnovnih poglavij knjige):
http://www.free-energy-info.co.uk/Ko sem prvič bral tole knjigico (takrat je bila na razpolagao samo v obliki poglavij, ne v obliki knjige), je šel cel dopust - tri tedne. Je pa bilo zanimivo

Torej, je kdo ki bi se lotil tehle poskusov? Ker je treba vzet v zakup, da kolikor so že posamezni gizmoti tule dobro opisani, še vedno manjkajo določene podrobnosti, do katerih se je treba prikopat ali z znanjem (ki meni manjka, pošteno povedano) ali s poskusi, kar za seboj potegne finance (emmmm ... manjkajo

).
Jaz sam sem poskusil z grelcem na trenje (kavitacija) - je nekaj na tem, bi bilo treba zadevo izpopolnit ...
S kahuno sva se nekaj igrala z Milenkovičevim (' se mi zdi ) dvojnim nihalom - definitivno nekaj na stvari, treba stvar "uravnovesit"
Definitivno pa me čakata še dva projektiča:
- teslovo stikalo; privlači me odkar vem zanj
- smithove tuljavice (tesla v akcij) - zajebano do konca, ampak potencial je enormen; tule bi rabil nasvete kakšnega mojstra ki se spozna na resonanco

Torej?!
Aja, kar nekaj je tudi magnetnih motorčkov, ampak mene osebno ne privlačijo, pa ne vem zakaj ... Mogoče zato, ker so bili včasih magneti (vsaj tisti uporabni ) pregrešno dragi. Danes sicer ni več tako, se pa še vedno zna nabrat kar čedna vsota na računu, ker je pač potrebno večje število magnetkov ...
Zanimive so tudi tehnologije za predelavo vode v gorivo (neposredno ali cepitev).
Še bolj pa so mi zanimive mašince, ki za "gorivo" uporabljajo razne tekočine ali plini (ki so tam seveda samo kot "prevodniki" energije in se v procesu ne porabljajo. Taki so recimo Clem -ov motor (predelana črpalka za asfalt, kot delovno tekočino je uporabljal jedilno olje, ki ga je moral hladit), Pappov motor (uporabljal je mešanico žlahtnih plinov v zaprtem krogotoku - enkrat letno je bilo trreba mešanico dopolnit), Mazenauer - jev motor (princip delovanja podoben Clemu, le da je tu uporabljal zrak), zanimive so tudi študije prof. Evret-a, s katerimi dokazuje izvedljivost zgoraj naštetih (na stran to, da so ti motorji dejansko "laufal" v praksi - dokazano, pred pričami ...
V glanem, veliko zanimivega branja. Definitivno zasvoji