Dreammer wrote on 26.05.2010 at 13:34:53:[quote="Dreammer"]
[quote="vera072"]Dreammer trebao bi naj pre znati da forumi pojedinim ljudima služe za demonstraciju sopstvenog ega. Maolo je onih koi pišu samo svoja iskustva a pritom znaju da uče i saslušaju druge.
Na primer, ovaj tekst koi si napisao naveo me je da napišem sledeće i ovde:. Magnetno polje, magnetne linije tela, održavaju određene veličine i sabiraju u tela prostor vreme, grade oblike. Magnetna polja izviru iz oka Tvorca i čine polje ljubavi.
Elektro magnetno polje je na nižoj frekfenciji ali je paralelan svet kroz koji se može sagledati izvorni magnetizam. Dva pola ga stvaraju.
O, Vera, ljepi ti pozdrav!
Ok to te razumjem. Ide se o polaritetu.
Moje "mišljenje" je takvo, šta kažeš ti na ovo, zanima me:
polaritet eksistira samo, ako ima "stvar, snov" odvajanja, nas i "ono" - njega.
Šta ako mi nemamo više materialne i to najmanje suptilne ćestice, da bi se širilo to strujanje? Da mi smo poput ćiste svjesti, možda prema našim zakonima poput "antimaterije"? Možda to se i naziva "Taćka Zero" (nemam pojma).
Ako mi smo sjedinjeni sa Bogom; ako napustimo sve suptilne ćestice naše odvojene svesti i "bivamo" poput svetla, svesti? (nije bitno nazivanje, nego stanje ovakvog bivanja)
Napisao sam već ,da u takvom stanju možemo da i vidimo, iskusimo stvaranje božje kreacije, univerzumov itd .... koji dobivaju na odredjenoj frekvenciji one sveobuhvatne svjesti (Božjeg uma) pra-matrike za utelovljenje, za buduće materialne manifestacije?
Dali i tada i tamo obstaja ova ista , ova život gravitacijska sila strujanja?
Moj odgovor je da ne jer barem prema mojim iskustvima, ova božanska kreacija dješava se u overloudu svih konačnih univerzuma, u "out" of space denzitetu, u vjećnosti.
Sva hierarhijska struktura podržavanja konkretnih manifestacija ovih kreiranih hologramskih poruka božjeg uma, od momenta odvajanja od njega (boga) uronja u univerzum menjanja oblika, u univerzum ovih živ sila. Od tada dalje dješava se promenjivanje energetskih kvaliteta svake kreacije premanjenom prirodnim kodom njene poruke.
Ali kao sam rekao: u vjećnosti, transcedentalni sferi univerzuma mislim ,da ne postoje ove sile strujanja, tamo biva sveprožimajuća svest sama na sebi. Barem kako se sjećam: ideja na sebi bez supstancije tamo je obićni normalni životni oblik, bića su istovremenom sjedinjena i takisto i odvojena jer bivaju u sadašnjosti i u konaćnosti istovremeno.
Tamo moguće mi j ebilo da sam skreirao svestnom izborom moju matriku i zadao si životni zadatak odn. izprogramirao evoluciju sveti prema odrdjenim momentima u mom budućem životu.
Quote:Itd .....
Vidim, da si pod prisilo in voljo paznika/admina, še kar normalen, ko pa prideš nekam, kjer si prepuščen svobodno v svoji svobodni volji, se pa izgubiš in še nisi sposoben svobodnega življenja, brez da bi te kdo moral prisiliti, kaj je prav in kaj ni prav.
No pa lep pozdrav.
Sam ima zelo visoko frekvenco prebujenih članov, je dober forum.