M.L. wrote on 28.02.2010 at 17:36:54:Alojz in Sandib wrote on 28.02.2010 at 17:17:48:ML
Nič nimam proti neumnosti ---tebi osebno itd. Zapomni si- ti jaz kdorkoli lahko jej samo lastni drek,ali pa samo zlate ribice,rumena jabolka ali pa zrak---ne pomaga nič,da bi bil človek zato,ker jej neko posebno hrano- kaj bolj duhoven,da ne rečem življenjsko vesoljno rasvetljen.
Naše duhovno razsvetljenstvo ni v ničemer odvisno od nas ampak od vesoljnega cikličnega EM (duha)samovalovanja.
Ti lahko to božjo duhovno neosebnost vabiš pod svojo odejo,jo kličeš na najvišji gori sveta,ali pa na Luni k sebi---zaman,če ni še čas.
Razvestljenje je božje samodelovanje in pride samo po sebi (in perpetu) ob točno določenem času ---takrat ko ima vesolje samo naugodnejše EM valovanje,da samo razsvetli naše življenje,ki je hkrati božje tako kot vse.
Dojemi to Bog je vse in on sam ciklično preko lastnega EM valovanja(duha)samodejno razsvetljuje svoje celotno vesoljno življenjsko manifestacijo tudi na Zemlji.
Paradoks našega življenja je,da duhovnega razsvetljenjstva ni mogoče izsiliti,pred časom,ko nam to vesolje samo odpre ta vrata.
Mi imamo svobodno voljo kako ga bomo srali v življenju-razvetljujemo se pa --ne sami--razsvetljuje nas vesoljni (božji ) duh ki nas ciklično samorodi v razsvetljenje.
Tu smo mi nemočni,pa če se iz vrh Triglava po nagi riti vozmo u dolino.Nemočni.
Ko pride čas-čas je tu in sedaj,samo našo ošabnost moramo dojeti!!!! Si jo ti dojel?Ste jo večina tule dojeli spoznali?
Lojzek, na veliko zavajš sebe in druge s tvojim prepričanjem. Povem ti; prav nič se ne zgodi samo po sebi in prav tako je z razsvetlenstvom ali prerodom. Človek se mora potruditi za vsako stvar in ta trud je dejavno življenje človeka.
Potem pa se vsedi za mizo in čakaj da bo pečenka pečena, ti je pa sploh nisi dal v pečico, ker misliš da bo že sama prišla v pečico.
Res pa imamo svobodno voljo in se sami odločamo kako bomo storili. Kdor hoče nekaj doseči mora vstati iz postelje in pošteno migniti z rokami, da bo izpolnil svoj zastavljen cilj. Kdor pa nima cilja in ne ve kaj bi počel, pa itak v poležavanju sanja vse mogoče stvari. In ko se naposled zbudi, se mu še tako krasne sanje razblinijo v nič. Torej resnica tiči edino v dejavnem življenju in ne v mirujočem lenarjenju smrti.
Pa lep pozdrav.
ML do sedaj sem se lepo obnašal do tebe.Ti še vedno trajbaš lojzka- a si ti prberjen ,a si ti kreten nekulturen misliš,da sem jaz en lolek zate??? A te niso u cerkve pri maši učili kulture.?
Mali lulček-dokazano Bebec samo izpolnjujem najino stavo in dokaz ,da te lahko kličem bebec.Poglej topic Globalno segrevanje.
Ti ne ločiš kaj je naša svobodna volja in kaj je vesoljna razvetljenost našega življenja.Ti ne veš,da naše življenje usmerja (ciklično)EM (duh)elementarno božje samodelovanje.
Paradoks našega življenja je ravno v tem,da imamo svobodno voljo in z njo delujemo živimo-Jaz vem da če bom sedel se miza ne bo sama pogrnila.
Če se pa jaz hočem razvetljit mi pa sto mojih svobodnih volj ne pomaga,če moje telo ne prejme ugodne vesoljne EM frekvence,(duha)ki jo ciklično povzroči samo vesoljno samodelovanje,ki mi točno ob določenem času znotraj 28ooo letnega cikla dovoli duhovno dozoreti.
A ti bebec lahko jablano prisiliš,da zori pred svojim časom??? Jablano dozori takrat ko ji EM frekvenca Zemlje to dopušča.A jabljana odloča sama kdaj zori ali ji določa letni(čas) elementarne samopojavnosti EM frekvenca -jeseni?
Jabljana je življenje Ali psi sami določajo kdaj se bodo gonili? Ali človek sam določa kdaj se bo rodil,ali to odločajo starši po svoji volji.
A ti bebec lahko prisiliš galaksijo,kdaj bo njen letni čas jeseni,da se boste butlji na Zemlji tak kot si ti prej duhovno samospoznali- zbudil?
Ti lahko spremeniš letne čase galaksije na katerih EM frekvencah(duhu) ti duhovno zoriš kot človek in mi vsi.
A ti Mali Lulček misliš,da si drugačen od jablane zato,ker imaš svobodno voljo.? Več si samo po izrazu svobodne volje-kdaj boš duhovno dozorel pa ti ne kdorkoli živ ne odloča sam.-Paradoks!!
Celica jablane ni dosti različna od tvoje samo bolj trd ovoj ima,in zato deluje na nižji EM frekvenci Zemlji.
Ti bebonja pa duhovno zoriš na višji EM frekvenci -galaksije.
Večina tule ste duhovno zeleni sadež-ne pa dozorel za kar se imate- nekateri tule.
In takšne samovšečne lulčke kot si ti vesoljno drevo življenja odvrže iz sebe še zelene.Nisi vreden da bi duhovno dozorel,ker si že zelen ves gnil!!
Razumeš? nič ni naključno vse je večno-sedaj vesoljna samopojavnost in vse je večno_sedaj vesoljno EM samodelovanje( bog).
Tole se preberi mogoče ustaviš vesoljni ogenje ljubezni,da ne zgoriš od svoje (((lažne ljubezni))))) ML