Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 ... 14
(Read 60380 times)
a8n8j8a8
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 28

kača, kači, kačji ugriz in podobno
30.01.2010 at 12:04:11
 
Pozdravljeni!
Pišem vam, ker imam pravi problem s sanjami. Pravzaprav sploh ne bom rekla več temu sanje, ampak nočne more. Zelo nerada hodim spat, ker že zadnji dve leti, vsako noč sanjam nekaj groznega. To ne bi bil ravno problem, saj vem, da so sanje pač del spanja. Ampak jaz se sanj vsako jutro spomnim in sem zaradi njih zatežena, ker niso niti malo prijetne. VEDNO so grozne :(
Ampak nadalje: Do sedaj sem vedno sanjala, da me nekdo mori, da me nekdo lovi, in podobno, na kar sem se skorajda že navadila (kolikor se pač na kaj takega lahko :) ).Da pa še hkrati tukaj tudi povem, da spim okvirno 7 ur na noč (kar pomeni, da v postelji ravno na poležavam), da sem že poskušala z umirjanjem pred spanjem, da ne gledam grozljivk (saj ne vem, če je kaj vpliva, ampak jih tako ali tako ne maram) ter sem si celo nabavila dreamcatcher in podobno. Ampak zaradi vsega tega se ni nič spremenilo: moje sanje so še vedno grozne.
Da pa zdaj končno povem, katere sanje so me sedaj najbolj zamorile:
v razmiku dveh tednov sem kar dvakrat sanjala o KAČAH-sanje so bile popolnoma različne:
1.Sanje o kačah (ena kača): No, prvič sem sanjala o njih pred kakšnima dvema tednoma, kako sva jaz in moj prijatelj nekje sredi deževnega gozda bila na taborjenju. Vsak sva bila v svojem šotoru in ravno sva se odpravljala spat. Do tega dela sem videla sanje skozi svoje oči,preostanek sanj pa skozi prijateljeve. Najini šotori so bili platneni in tam,kjer imajo danes sodobni šotori zadrgo, je najin šotor imel luknje in skozi luknje napeljano vrv-torej bil je tisti starodaven način šotora :) Nato je prijatelj rekel meni v drugi šotor naj si šotor dobro zaprem, saj so zunaj komarji in kače (ampak, kot sem že zgoraj zapisala, sem to govorila sama sebi skozi njegove oči-pač sebe sem videla v drug šotor). Nato je prijatelju (poudarjam, da sem še vedno vse videla čez njegove oči) v šotor prišel komar, zato je nekoliko odvezal vrv v zgornjem delu šotora, da bi ga spravil ven. Ne vem, ali mu je uspelo, saj je že v naslednjem trenutku se mu v šotor pretihotapila rumena progasta kača (rekla bi da je bila velika kak meter in pol), ki ga je ugriznila v roko. Na srečo je imel prijatelj poleg sebe nož (velik in oster nož), in je kačo presekal na pol, tako da se je ugriz sprostil. Ker je bil prijatelj sedaj v skrbeh zame, se mi je zadrl v drugi šotor:pazi, Anja:kače so!
Nato ne vem zakaj, ampak jaz tega nisem slišala, zato sem odprla svoj šotor (na isti način kot prijatelj), da bi mi ponovil, kar je rekel. Tedaj mi je v šotor skočila rumena kača z belimi progami (zdi se mi, da je bila zelo podobna kot prijateljeva) in me je ugriznila v ličnico. Med skokom je imela kača usta že odprta, tako, da sem videla njene zobe. Ko me je ugriznila, sem se je tako prestrašila, da sem tekla iz šotora in prijatelju kričala, naj me reši. On je seveda, takoj vzel svoj nož, in želel podobno kot pri sebi, kačo presekati na pol. Namesto, da bi presekal kačo, pa je slednjo zgrešil in miodsekal del roke. Vsa zgrožena sem slepo tekla nekaj metrov, dokler nisem prišla do nekakšnega pomola, iz katerega sem skočila v močvirje. Zadnja stvar, ki se je spomnim je, da sem videla skozi prijateljeve oči sebe, kako se utapljam s kačo vred v soju lune. Nato sem se zbudila, in sem potrebovala vsaj kakšen dan, da sem dojela, da so vseskupaj res bile sanje. Ampak tisti dan sem se tako slabo počutila, da ne morem niti opisati, in prepričana sem, da zaradi sanj :(
Kar nekaj časa sem sedaj imela "običajne grde" sanje, nato pa:
2.Sanje o kačah (dveh kačah):Včeraj pa sem sanjala, da sem bila v neki hiši z še dvema osebama-moškim in žensko, za katera se mi je zdelo, da ju poznam: Skratka: tudi tukaj sem sanjala o kači-tokrat o eni sami-bila je bež barve in mislim, da je imela na glavi majhen rožiček-ta kača je ves čas gledala zlobno.No, sanje so se začele, da smo se mi trije nič hudega sluteči pogovarjali ob mizi in se imeli fajn. Nakar se je  :Dv hišo priplazila ta kača. Seveda smo jo želeli na vsak način spraviti iz hiše, ampak nam nikakor ni uspelo. Poskušali smo z metlo, odejami,... Ko se nam je zdelo, da nam bo končno uspelo, nam je pobegnila v drug prostor, ki je bil eno nadstropje višje (morda je bilo celo podstrešje-nisem poponoma prepričana).Sprva je bila kača na stopnicah, mi pa smo se še vedno trudili kačo spraviti iz hiše. Nadalje je kača splezala na nek leseni steber in se tam zvila v klobčič. Nikakor je nismo mogli pregnati od tam. Nato se spomnim, da je na obisk prišlo še eno dekle in fant. Potem pa ne vem kako in zakaj, ampak jaz in ta moški, ki je bil že v hiši sva morala iti na neko prireditev, ki je ravno bila v našem kraju. Pred to prireditvijo sma morala it še nekam-ne vem točno kam, ampak tam sma se tako zamudila, da sma na prireditev zamudila (čeprav je slednja trajala vsaj dve uri). Ko sma prišla na prizorišče prireditve, je bla tam velika gneča, in vsi so se pogovarjali o tem, kar so videli-meni pa je blo ful žal, da sem vse to zamudila. Nato še smo videli, kako pompozno je nek bend odhajal in kakšne zaplete je imel pri tem in blabla (ni tako pomembno). Namreč ti organizatorji so nato vse svoje reflektorje usmerli na podstrešje tiste ("naše") hiše, kjer je bila kača. Jaz in tisti moški sva se spogledala, kako je to mogoče, saj je bila hiša absolutno predaleč stran, da bi jo lahko reflektorji osvetljevali. Takoj sva se vsedla v avto in se odpeljala nazaj v hišo. Medtem časom so preostali ljudje v hiši še vedno želeli kačo spraviti iz hiše. Žal se ne spomnim konca, saj je zadnja stvar, ki se je spomnim, da se je kača razvila iz klobčiča in začela lesti proti meni. Mislim, da je še vedno imela grozeč pogled.

Tako: uffff sem se malo preveč razpisala:ampak ne morem pomagat, ker se vsega tako živo spomnim, in sem zdaj čisto not padla, ko sem pisala. :)
Skratka: lepo prosim nekoga, ki ve kaj o pomenu sanj, naj mi razloži, kaj pomenijo. Namreč na internetu sem vidla, da je lahko ogromno različnih pomennov posameznih sanj. Ali kdo ve kaj o mojih? :-/
Namreč res se vsak zvečer pred spanjem vprašam, ali res moram it spat, ker vem kaj me čaka.  :'(Ne vem, zakaj sem izpostavila ravno te dvojne sanje, ampak so nekako name ustvarile nek poseben vtis, v primerjavi z ostalimi.

prosim za obrazložitev (upam, da podrobnosti kaj pomagajo :))

Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: kača, kači, kačji ugriz in podobnokalorije
Reply #1 - 30.01.2010 at 13:02:06
 
Anja

Tukaj je nekaj ekspertov,ki bi ti mogoče tole tvoje sanjanje kač boljše sfilozofiral kot to zmorem jaz. Želim ti samo pomagati!!!! Nič več! Mogoče uvidiš kasneje sama.

Kače so od večno in sedaj teološki simbol za energije-slabe in dobre.
Ker pa mi ta spomin nosimo v svojih genih, iz roda v rod na nezavedni ravni.

V bistvu ti ta (kolektivni)spomin na tvoji individualni ravni sporoča v sanjah,da ti verjetno primankuje vitalnih življenjskih energij zato tvoje telo črpa energijo iz lastnih zalog,kolikor jih sploh še imaš.

Morala se boš bolj fizično udejstvovat,da se utrudiš in pri prehrani po mojem- daj več na prehrano,ki ti vrača življenjsko vitalnost.

Če si pa preveč fizično aktivna je učinek isti-ravnovesje v vsemu!!

Lp Alojz ; Smiley

Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Devi
5
p
*****
Offline

ravno prav
Posts: 5470
Dolenjska
Gender: female
Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #2 - 30.01.2010 at 14:17:27
 
jes sem šla najprej pogledat kaj pravijo o kači kot totemski živali in sem bla kar mal impresionirana..

http://www.sayahda.com/cyc3.html
http://www.linsdomain.com/totems.htm
http://socyberty.com/folklore/snake-totem-animal/
http://wolfs_moon.tripod.com/Shadowsnake.html
Back to top
 

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #3 - 30.01.2010 at 14:24:45
 
Devi wrote on 30.01.2010 at 14:17:27:


[color=#000000]

Devi

Če se omejim sam na kačo.Kača je edina oz. najbolj redka žival kjer je njen strup sočasno protistrup. Energija smrti in ponovnega samorojstva-Medicina zato uporablja ta teološki civilizacijski simbol.
Indijanci Hopiji so imenovali svoje glavno naselje plemena Snaketown- Še danes v Arizoni blizu ST Luisa-Alojza

Čau Wink
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
a8n8j8a8
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 28

Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #4 - 30.01.2010 at 14:44:52
 
Hvala,Alojz in Sajdib Smiley

kaj pa vem, če je ravno to kar praviš:
vsak dan se s fizično aktivnostjo ukvarjam vsaj eno uro (kolesarjenje in hitra hoja), pri hrani, pa tudi pojem ogromno sadja in zelenjave, pa jogurte, pa polnozrnat kruh in podobno. Da me ne boš narobe razumel: ne v prekomernih količinah, ampak mislim, da toliko kot moram.
Poleg tega imam grde sanje, ne glede na to, ali večerjam, ali ne, ter kako je sestavljen moj obrok, in je popolnoma vseeno, če zvečer, uro pred spanjem ne delam popolnoma nič miselnega, ali pa se miselno naprezam.

Tako, da res ne bi vedla. Čeprav seveda vedno obstaja možnost, da je posledica tudi kaj takšnega Cheesy
Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #5 - 30.01.2010 at 14:48:39
 
a8n8j8a8 wrote on 30.01.2010 at 14:44:52:
Hvala,Alojz in Sajdib Smiley

kaj pa vem, če je ravno to kar praviš:
vsak dan se s fizično aktivnostjo ukvarjam vsaj eno uro (kolesarjenje in hitra hoja), pri hrani, pa tudi pojem ogromno sadja in zelenjave, pa jogurte, pa polnozrnat kruh in podobno. Da me ne boš narobe razumel: ne v prekomernih količinah, ampak mislim, da toliko kot moram.
Poleg tega imam grde sanje, ne glede na to, ali večerjam, ali ne, ter kako je sestavljen moj obrok, in je popolnoma vseeno, če zvečer, uro pred spanjem ne delam popolnoma nič miselnega, ali pa se miselno naprezam.

Tako, da res ne bi vedla. Čeprav seveda vedno obstaja možnost, da je posledica tudi kaj takšnega Cheesy


Česa te je potem strah? kač? slabih energij,ki jih tudi simbolizira kača? Mogoče misliš,da ima svet okoli tebe slabe energije?
Tu išči odgovor! Moje mnenje ! Želim samo pomagati! Wink
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
a8n8j8a8
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 28

Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #6 - 30.01.2010 at 15:02:53
 
ah, seveda Smiley
sprejmem vsako mnenje.sploh ni nujno, da imam jaz prav, ti pa narobe. življenje ni nikoli tako enolično.
Prosim, ne zameri mi:samo sem želela povedet, da najverjetneje ni težava v prehrani ali aktivnosti -priznam pa, da sem vseskupaj nekoliko čudno napisala Cheesy

tudi kač me ni strah-niti najmanj-imam kar pogosto stik z njimi, in me je ni strah prijet, je nahranit,...-vsaj te "udomačene" kače Smiley

najverjetneje je res razlog v mojem razmišljanju in dojemanju sveta, čeprav ne vem ravno najbolj, kako spremeniti svoja razmišljanja in dojemanja.
ne vem ravno, če lahko kako vplivam na svoj nezavedni del :S

vsekakor pa vem, da veliko premalo vem o vsem tem in pravzaprav sploh ne vem, kaj naj si mislim :S
Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #7 - 30.01.2010 at 15:09:37
 
a8n8j8a8 wrote on 30.01.2010 at 15:02:53:
ah, seveda Smiley
sprejmem vsako mnenje.sploh ni nujno, da imam jaz prav, ti pa narobe. življenje ni nikoli tako enolično.
Prosim, ne zameri mi:samo sem želela povedet, da najverjetneje ni težava v prehrani ali aktivnosti -priznam pa, da sem vseskupaj nekoliko čudno napisala Cheesy

tudi kač me ni strah-niti najmanj-imam kar pogosto stik z njimi, in me je ni strah prijet, je nahranit,...-vsaj te "udomačene" kače Smiley

najverjetneje je res razlog v mojem razmišljanju in dojemanju sveta, čeprav ne vem ravno najbolj, kako spremeniti svoja razmišljanja in dojemanja.
ne vem ravno, če lahko kako vplivam na svoj nezavedni del :S

vsekakor pa vem, da veliko premalo vem o vsem tem in pravzaprav sploh ne vem, kaj naj si mislim :S


Saj te razumem.Problem našega uma je,da naš življenjski tokokrog (misel) ne more zapustit tudi v spanju ne! Ga obremenjuje z miselno vsebino,če ne drugače tudi z abstraktno izmišljeno in s tem bega našo zavest. To je vzrok-naprej moraš sama probat bolj zavestno pozitivno razmišljat-trenirat lastno ugodje in izostrit pogled na okolje.

Lp Alojz  Smiley
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5650
Dolenjska
Gender: male
Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #8 - 30.01.2010 at 15:29:25
 
Quote:
Ampak nadalje: Do sedaj sem vedno sanjala, da me nekdo mori, da me nekdo lovi, in podobno, na kar sem se skorajda že navadila (kolikor se pač na kaj takega lahko Smiley

Očitno nisi razčistila s svojo preteklostjo.

Kakšno je bilo tvoje otroštvo ?
Back to top
 
 
IP Logged
 
Devi
5
p
*****
Offline

ravno prav
Posts: 5470
Dolenjska
Gender: female
Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #9 - 30.01.2010 at 15:36:34
 
Alojz in Sandib wrote on 30.01.2010 at 14:24:45:
Kača je edina oz. najbolj redka žival kjer je njen strup sočasno protistrup.
tole je pa zanimivo..


men je ostalo iz sanj, da prijatelj, ki ga kača ugrizne v roko, potem odseka tvojo roko. a hočejo moški krojit tvoje življenje? al je obratno, jim moraš ti velik pomagat? tud imaš menjavanje moškega in ženskega pogleda.. moški pogled je opazoval ženskega, kako se utopi v močvirju (močvirje.. stoječa voda, zastala čustva, preteklost, stara energija) prehajaš iz pasivnega v aktivno? iz ženskega sprejemanja v moško razčiščevanje in delovanje?

tud mi je ostalo, da v drugih sanjah kačo preženete na podstrešje. ne glede na to, kolk nekej preganjaš iz življenja, se to samo umakne iz vidnega polja, iz zavesti v nadzavest (v sanje?). in verjetno je nasilno, ker hoče zbudit pozornost, ker tolk zlo nočeš videt al pa nočeš imet s tem opravka.

kakšno mnenje imaš o moških, o sebi, o svojem življenju, o svoji vlogi v življenju? kolk si stara? se ti kej posebnega dogaja v tem času v življenju? si želiš, da bi se ti?

imaš fajn mnenje drugač: " Do sedaj sem vedno sanjala, da me nekdo mori, da me nekdo lovi, in podobno, na kar sem se skorajda že navadila.."  Smiley dost poguma.


kar se tiče nočnih mor in groznih sanj.. jes bi na tvojem mestu prosila za zaščito pred spanjem. pač nekaj/nekoga, za katerega verjameš, da to lahko naredi (če lahko v kej takega verjameš) ker verjetno vse nočne more najbrž nimajo drugega sporočila, kot da spiš v slabem okolju, si mogoče zlo senzibilna do energij al pa se počutiš ogroženo. ker so sanje psiha, je tukej važno tvoje prepričanje. dreamcatcer ti bo pomagal, če boš verjela, da ga sam Veliki duh vsako noč naseli, in te varuje.. (stvari pomagajo, če imaš do njih odnos, same po sebi so redko dovolj)
Back to top
 

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)
 
IP Logged
 
a8n8j8a8
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 28

Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #10 - 30.01.2010 at 16:35:38
 
Robi:moje otroštvo je bilo res lepo, prijetno in srečno-boljšega si ne bi mogla niti želet
       -tudi sicer v preteklosti nisem imela nobenih takšnih težav, ki bi bile vredne omembe :S

Devi:-mislim, da moški nočejo krojit mojega življenja in da ga nihče ne kroji, ampak ga sama
       -po osebnosti sem pač taka, da če je le možno, bom nekomu pomagala, tudi če zaradi tega trpi potem moje življenje-ampak ne delam nekih velikih razlik, komu je ta pomoč namenjena (moškemu ali ženski)-vsaj mislim
      -glede prehanja iz pasivnosti v ativnost, pa ne vem.....
       -mislim, da imam o moških popolnoma normalno mnenje-so naši življenjski sopotniki, naši spremljevalci, prijatelji, osebe, ki nam naredijo bivanje na zemlji prijetnejše,... Smiley
       -kar pa se tiče vloge v življenju, pa mislim, da imam približno ustvarjeno neko sliko, kaj narediti in zakaj, ter kako-edina stvar, ki me nekoliko teži je šola (študiram)-namreč, ko vidim svoje sovrstnike, ki so že diplomirali, ali pa so zelo blizu diplome, se nekoliko sekiram, da sama pri tem nisem tako zelo uspešna (čeprav nisem med študijem ravno lenuharila-ves čas poskušam biti dobra, ampak imam nesrečo, da si ne zapomnim stvari tako hitro, kot kdo drug-namreč bedarije si hitro zapomnim, kaj drugega pa žal ne, čeprav bi si rada-bom povedala primer:neko definicijo si 5x preberem, pa je v šesto še vedno ne znam)-ampak mislim, da je tudi to ena izmed stvari, na katero nimam ravno velikega vpliva
       -stara sem 23 let, tako, da me res ne rabiš vikat Cheesy


moje splošno mnenje o svetu, pa je po mojem mnenju tudi dobro. Mogoče je problem tudi ta, da me ljudje skorajda ne poznajo žalostne, saj sem navadno dobre volje (če pa že sem slabe, pa grem raje na sprehod, ali poslušam glasbo), ampak tista dobra volja je dejanska (ni namišljena, ali pa da bi se pretvarjala).

jooooj..... Cheesy
ne vem Sad
spet nekaj bluzim.....
Back to top
 
 
IP Logged
 
Devi
5
p
*****
Offline

ravno prav
Posts: 5470
Dolenjska
Gender: female
Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #11 - 30.01.2010 at 17:22:46
 
svoje sanje si ponavad najbolš razlagaš sama.
če bi probala, kako bi si jih pa razložila?
Back to top
 

Nobena čarovnija ne more ničesar spremeniti v kaj drugega, tega ni; sprememba v predstavi v srcu čarovnije je spoznanje, ne ustvarjanje.&&(S. Palwick)
 
IP Logged
 
a8n8j8a8
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 28

Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #12 - 30.01.2010 at 17:34:43
 
potem pa nastane pravi problem, ja Smiley
če si hočem sama razložit sanje,  ja Cheesy
zaradi narave sanj, ki jih imam (neprijetna tema), se že v sanjah počutim popolnoma brez moči in mogoče celo obupano zaradi neizhodnosti situacije (npr. sanje, kjer mi je prijatelj nenamerno odsekal roko me v resničnosti navdajajo s pravim srhom in gnusom).Že sama misel, da bi se mi lahko zgodilo kaj takega, je naravnost grozna. Odkar sem sanjala o tem, se velikokrat zalotim, da razmišljam, kako sem sploh lahko sanjala kaj takega in zakaj so morale biti sanje tako moraste. Ampak bolj, kot si razbijam glavo s pomen sanj, več vprašanj se mi pojavlja, in vedno bolj sem zmedena.
tako, da......???????
ne vem.... Huh
Back to top
 
 
IP Logged
 
Alojz in Sandib
5
*****
Offline

Tao
Posts: 10528

Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #13 - 30.01.2010 at 18:18:04
 
a8n8j8a8 wrote on 30.01.2010 at 17:34:43:
potem pa nastane pravi problem, ja Smiley
če si hočem sama razložit sanje,  ja Cheesy
zaradi narave sanj, ki jih imam (neprijetna tema), se že v sanjah počutim popolnoma brez moči in mogoče celo obupano zaradi neizhodnosti situacije (npr. sanje, kjer mi je prijatelj nenamerno odsekal roko me v resničnosti navdajajo s pravim srhom in gnusom).Že sama misel, da bi se mi lahko zgodilo kaj takega, je naravnost grozna. Odkar sem sanjala o tem, se velikokrat zalotim, da razmišljam, kako sem sploh lahko sanjala kaj takega in zakaj so morale biti sanje tako moraste. Ampak bolj, kot si razbijam glavo s pomen sanj, več vprašanj se mi pojavlja, in vedno bolj sem zmedena.
tako, da......???????
ne vem.... Huh


Anja-razmisli- ne se pokrivat z zlato oblekco!!!

Se zavedaš kaj si napisala-se že v sanjah počutim čist brez moči. Kako se potem šele v budnem stanju? Še huje ali kaj?

A ti mogoče sebi ne zmoreš priznati nekih lastnih življenjskih dejstev?

Mogoče je pa tvoja lastna slika o tebi sami- čisto popačena?

Se mogoče preveč obremenjuješ,da si premalo sposobna?

Se bojiš kako te drugi vidijo?  Zelo delikatno je tudi trditi imela sem lepo otroštvo, fino družino ,kaj pa,če je ta slika bila v tebi popačena,pa sedaj odkrivaš nekaj popolnoma drugega?
Back to top
 

Človek? Vse je pod njegovimi nogami, tudi nebeški prestol!
 
IP Logged
 
a8n8j8a8
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 28

Re: kača, kači, kačji ugriz in podobno
Reply #14 - 30.01.2010 at 18:38:18
 
ah-kje: ma kaka zlata oblekca-moje življenje niti slučajno ni popolno, če to misliš s tem?
mislim tudi, da moja slika o sami sebi ni čisto popačena-vsaj z moje strani ne-že imam težave, za katere pa mislim, da niso tako pomembne, da bi me "lovile v sanjah". Lahko mogoče, da se preveč obremenjujem  s svojo premalo sposobnostjo, samo res ne vem, kako vplivat na kaj takega. Obremenjevanje s tem pa: ali ni to nekaj, kar je podzavestno? Kako pripraviti um do tega, da ne bi razmišljal npr. tudi o tem? Kako vplivat na to, o čem razmišljati, in o čem ne?

Delikatno trditi: ampak ta slika res ni napačna- edina oseba, ki mi je nekoliko zatežila otroštvo je moja sestra, ki je poglavje zase, ampak sicer mislim, da to ni delikatno.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 ... 14