ti u bistvu se neki ne upaš soočat sam s sabo, pa si se zato obrnu navzven, da bi mi to nardil, ti pomagal. Pri tem te pa tolk skrbi da boš v interakciji izgubu trdnost ali se ohranil takega, kot si se navajen, da si te svoje probleme dal vn na tak težko dojemljiv/dostopen način. Zato je treba ekstra energijo vložit, da se te sploh lahko prebere.
misliš, da so punce in fantje tiho, k si jih ful zatru, sam pr tvojem načinu je še velik drugih razlogov, za tiho bit. al tko nerazumljivo poveš, al pa tko nerazumevajoče, da se nobedn niti ubadat ne bi začeu s kontro, ker je treba preveč vložit v to, da se ti kej dopove. velikrat je tud to, da bi zdj bli oni na vrsti, da prizadanejo tebe, pa se pr tem počutjo še velik bl neudobno, kt ti, k si očitno mesarskega monologa pred občinstvom sposobn. al pa vidjo, da maš že svojih problemov zadost in res ne bi radi še njihove lastne čorbe zamešal v tvojo, k jim je neki jasno, da jim ni nč blj jasno kt teb.

no vsaj jest sm te tko doživela, zato ker sebe tko doživljam. jest sm u bistvu ful jezna nase, pa na nekoga, na kogar me ti spominjaš, pa na to situacijo med mano in tem človekom; tko da mi je blo zlo težko lotit se pisat ti na ljubeč način, in da sm u bistvu tebe hotla ozmerjat in tebe za krivga nardit zdej za vse. zdj se temu smejem.
če maš svojo pozornost na seb, maš zlo močno energijo. pogledat vase, pogledat se, čutit samga sebe je ogrožajoče, ker pol vidš, da nisi ta trdna skala, da ti nisi samo to, kar si mislu da si, kar si hotu, da bi biu, sm tak kt sm, in drugače bi blo ceu odjeb.
vidš lahko, da si ti tisto, kar nočeš bit, ker to obsojaš pri drugih, ker so to drugi obsojal pri drugih in pri tebi... obsojanje pobiramo od povsod.
Filing obsojanja je neprijetn in utesnjujoč, poniževalen, jemle nam energijo, s tem, ker obsojanje pravi: ti ki si tak, si NAROBE. jebem ti . to pomen, nisi v redu tak kt si, there is no love for you here. skensla ti energijo, skensla ti tebe, tazga kt si.
no, ko pogledaš sam vase in najdeš tak del sebe, in se spomneš kdo je to obsodu, s kakšnimi besedami/dejanji tralalala.. si rečeš, ja ti moj lubi radovedni sonček (or put your name here) jzt sm tak bil, tko sm naredu, tak sm, tko bi delu še. taka je bla/je/bo (ali vse skupaj) moja izkušnja, moj način doživljanja. mogoče ne bo za zmeri, mogoče je zdej že za mano.. ampak jest tega ne vem, jest bom preprosto živeu s tem in pol bom vidu, kaj lahko s tem nardim tazga, da se bom bolš počutu. in če nč. oz se bom počutu slabš, se bom mogoče nauču, da tega ne bom več delu. mogoče se bom nauču počas, mogoče pa kuj. to je vse čist odvisn. noben drug pač zate ne more vedt, kaj je bl prou in kaj bl narobe. četud to vejo zase. tko da tud jest ne morm zate vedt. še posebi k niti zase ne vem neki jako dobr.
in pri opazovanju samga sebe je zlo neudobno to, da vidš, da namest neke trdne skale, si ti neki spreminjajočega, fluidnega, valujočega, krožečega, spiralastega in da se prelivaš v svet okrog sebe, da je polno nitk in povezav, ki presegajo prostor in čas in je vse weird in freaky. ampak si zmeri lahko rečeš: to je samo še en pogled na stvar. samo še ena izmed neštevnih faset.
ti sam maš vedno sposobnost začutit, al je neki res al ni. kadar te neki zbode, kadar te neki zlo mot pr drugih, to so izvrstne izhodiščne točke, da sebe spoznaš. kaj, zakaj, kako mi gre na k.. zato ker bla bla bla.. a sj res, un je tud tak, pa un daljni sorodnik, pa moj sosed, pa mat, aja sj res, jest sm tud tak sm tud tak biu/al pa mislu da bi biu.. al pa whtvr. dost, da pomislš na neki, pa že to začneš obsojat povsod naokrog in te povsod pr drugih moti in živcira. in to ni narobe, to je samo nekej, za kar se ti lahko vedno znova odločiš in premisliš, a boš tak/to uporablu/tko delu, al ne.
men se npr zdi dobr, kadar lahko vidm več različnih faset. spet drugič se mi zdi to tolk izčrapvajoče, da se hočem držat sam ene črte pa vse pofrezat za to, da si sploh lahko dam filing, da obstajam, rabm filing trdnosti. in potem rabm povezavo z zunanjim svetom. vn me potegne nekej, kar se ujema z mojo predstavo o resnici al pa nekej kar se ujema z mojo predstavo ljubeznivosti. zaenkrat glih en tolk vem.
u bistvu se zdele nism mogla nikamor prklopt, zato sm forum pršla brt in sm tuki napisala to tud zato, da bi nekej energije od tebe dobila, pa od drugih... nism do konca razmisla, kako bi to teb pomagal, sam se čutm poklicano ali izzvano, da bo najbol, da kr tist povem kr mislm
sam veš, jest sm en človk in ti si drug in tole se niti nism neki ekstra potrudla... bl se mi je šlo tud za interakcijo s tabo. in k bom dol post prtisnla, se bom mogla še s posledicami tega namena soočat. pa se mogoče ne bom upala in bom raj ušla nekam stran od tega foruma.. to govorim zato, ker se mi je to že dostkrat zgodil. četud sm že dožvela, da ni treba, da je vedno vse isto... vidm, da so ene navade mal bl trdne kt druge... sicer pa, vse sorte je tud pr men.
nehi se že počutt kt en izrodk človeške vrste. kr sm jest ob ene parih priložnostih prebrala tvojih postov je v njih dost resnice zihr za marskšnga bralca foruma. četud je sam ene par sfrezanih črt vrrrrm to pa tko sede včas.
Zanimiv post in razmišljanje.
Res je ko gledaš smega sebe je freeky, lepa beseda za opis tega. toda ne vem ce sem jaz splohs e normalen, ker jaz vidim seb erecmo rpi eni stvari.
Ok bom dal rpiemr.
Cel let se furam z busom sme se neielt nazaj, in nekajkrat se je zgodilo da je prisla zenska gor na bus in pac noben ji ni dostopil sedeza. Jaz sme pamalos ramezljiv in to in tudi nisem, in me ej ful vest epekla tudi po kak an in to. In se je zgodilo, de je bial ena punca starejsa in ji ismdostopil sedeza pa tudi ostli ne. Problem je bil v tem da mi ej bilo nerodno. No,..
Potlej sme doam razmislil,... :
1:) Presen tnil gnoj usran hianski pico jedna,.. nimas tok krucevih mutastih jajc de se dvignes pa reces zenici da njs e usede kokj kurac bos crknu ce bos stal,...
2.) No druga fora je ap ta de si mislim,.. de bi mogu se dvignt pa ji psutiti sedez negelde kaj si bi mogli drugi mislili o men itd,.. ker oan ful trpi ce jo nog ebolijo itd. Osbno tega ne bismel tkao gledati ker ce t enoge bolijo to fulboli in bi se tkaclveok lazej usedu ap peljal kot pa ce bi se drzal z oeba roakam tam za stango. Feget,.. (sme recem) to ni ok,..
In nasednič k sem sel z busom sem akr dvignil se direktno in sam poakzal an stol v busu, in zenica je tel aneki se sutrajat in sme ji smao reku,.. "gosap vi se ar usedte mam jaz dovolj malde noge" in to je to,.. in kos em to anredil 2 do 3 i ni bilov ec enroedn,.. ceprov folk sam gelda k tega niso anvajeni psloh pa ko kakem saterem atu dam soj zci ce ga dobim me pa tudi ati azcenjo geldati malo drgac,. no ap kaka mamica se najde pa kake punce nad 35 elt,. odvisno,..
Kar sme tel rect je to,.. jaz pogeldam iz dveh kotov in pol sam sebe zabijem ce vem da ni bilo ok in azto mi pucen recejo da sme zafukan in tezek do sebe.
Glej ogromno do sebe zahtevam,.. islim,.. dvigni rit tako se spodobi ce vidi starjso pnco itd,..
Psiava je zalsot to vem,..
Razumem da vsak clvoek zvi v soji elansoti in azradi tega dojemam da je vsaka msiel in mnenje nastalo na osnovi izkusnj itd,.. samo orem vedet de ce nekomu pvoem nekis emu lohak azemrimzato ne govorim tok kot robi reku de sme gnil brez smaopdobe ojej jo imamok sma teg ane poakzem veliko ljudem predsaljams e k zguba,.. tisi k pa dobijo moznso a em spoznajo ap vse tece na 4 oci ker mene zaniam kaj si drugimislijo o men ce komu dammoznost si djat uzamem in pol vidi dejnkokdo sme za mase mi padol visi ,..
Ne vem bolj k gruntam bolj vidim iluzije ne vem vec kj nj si mislim ,..
hvala za toj psot,. vem da veliko drega govorim mi ej rkelo neki folak to.
Pisanje je sploh rpoblem,..
Hm,.. ja dogovornsot,.. vec ko ves vec iamsodgovornsoti,.. vec ko ne ves bolj si svoboden toda v obeh periemrih reidjo odlocitve slejko prej,.