Welcome, Guest. Please Login or Register
Forum Svet pogovorov gape.org
Sončeve pozitivke
pilcom.si
 
  HomeHelpSearchMembersLoginRegister  
 
Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 11
(Read 76669 times)
ajgor
Ex Member
Re: spolna hladnost
Reply #45 - 02.07.2009 at 14:25:45
 
Gaviota, življenska situacija te je pripeljala do nezavedne nevrotičnosti in s tem blokade do spolnosti. Imaš strah in željo po varnosti. Brez čutenja popolne varnosti se bo težko kaj spremenilo. Lahko mernjaš tablete, psihologe in psihiatre ter razne guruje.
Nimaš človeka, ki bi te razumel. Preostalo ti je zapiranje vase (fant je tako v isti situaciji) in to se odraža zaenkrat samo v želji po spolnosti. Spolnost lahko pomeni nosečnost in to te zavira. Noseča z otrokom, brez prave varnosti. To je v nezavednem.
Začni spoznavat življenje, glej ga realno ne z upanjem v neko prihodnost. Prepusti se življenju zdaj, zaupaj življenju. Ko zaupaš življenju ne more biti nič narobe. Življenje samo poskrbi tako, da je prav.
Tako na hitro...

Lp,igor
Back to top
 
 
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5749
Dolenjska
Gender: male
Re: spolna hladnost
Reply #46 - 02.07.2009 at 15:49:25
 
Quote:
Spolnost lahko pomeni nosečnost in to te zavira. Noseča z otrokom, brez prave varnosti. To je v nezavednem.

Menda sta namesto KT s čim drugim poskrbela, da bo manj strahu pred nezaželeno nosečnostjo.
Da bo vsaj tega strahu manj....

Drugače pa...čeprav ni neke 100% varnosti v življenju, kar pomeni, da nikoli ni 100%, da bo šlo tako, kot bi radi, je prav, da si ustvariš nek rezervni izhod. Nekaj, kar lahko storiš, če se ti zgodi tisto, česar se najbolj bojiš.
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: spolna hladnost
Reply #47 - 02.07.2009 at 19:35:21
 
Hej

No tole me je pa tako pogrelo, da je noro.

Gospod Igor z vsem spoštovanjem vam spročam, da se z vašo izjavo ne strinjam.

"Življenje že poskrbi da bo prav."


Mislim KOJ KURAC JE TUKI LOGICN SPLOH!!!!!!!!!

Sem jaz kriv, da sem bil cel kurčev lijfe lačen, preganjan, da so mi stregli po lijfu, pokopal vse k sem jih mer res rad in k so mi neki pomenili, varan od punc ( k so bile kao resna dekleta) in da sem mogel začeti delati pri zelo zgodnjih letih, da sem si lahko kupil obleko šel delati srednjo šolo,.. da ne bom povedal še kaj več, .....

Mislim, življenje naredi da bo prav, kako prav, kdaj, da bo prav,(ne razumem), medtem ko so se moji sovrstnki okol opijali, drogirali, fukali, in imeli lagodno in neodgovorno življenje, sem jaz v zuljih potu in krvi garal k pes za kurčev denar, da sem lahko sploh si plačal določene osnovne zadeve. Kaj to je življenje, to je životarjenje, gospod igor ste bili kdaj lačni v življenju, vas je kdaj zeblo, da ste spali v bundi, dvojnih nogavicah, hlačah in puloverjih, itd,..

Resno naj povem eno zadevo k je zelo resnična in mi je vseeno če me vržete ven iz foruma, lijfe je trd neizprosen in vsak vas bo pokusil nategnit, prevarat okol prinest itd. Prijateljev ni so samo sovražniki. Vsi poznamo pregovor:

Prijatelja mej blizu sovražniak še bližje

Zakaj, simpel ker samo priajtlej vas lahko zajebe v nulo, to sem skusil mnogokrat, in mi ne govoriti kako soljudje pošteni.

Tako, da lepo prosim, ne mi govoritio tem da življenje naredi prav, ker če bi življenej nardilo prav bi jaz danes mel službo katero si zaslužim, ne pa, da sem se dejansko učil in študiral v totalni revščini za razliko od mnogih mojih sosolcev k so plonkali izkriščali nas k smo pridni itd in majo sedaj mojo službo, mojo punco, moj avto itd,... in to se vam zdi pravilno, da človek k dela in je priden ne dobi nič tisti k pa znajo hinavt lagat in izkoričat pa dobjo vse. ODPRIT OČI.

lp

p.s.: punca lijfe je težek, toda če maš fanta pol bosta skupi le uspela ker ni lepšega kot ce maš punco ali fanta k te razume, kot slisim pa da imaš še flet. No to je pa veliko lazje k večina. Počasi bo slo naprej.
Back to top
 
 
IP Logged
 
ajgor
Ex Member
Re: spolna hladnost
Reply #48 - 02.07.2009 at 20:05:06
 
Radovedni, noben te ne bo vrgel s foruma. Čriček Muri tle nima kompetenc.
Kaj se pa tako razburjaš. Te najeda zavist do drugih, kaj imajo? Imeti, imeti, imeti, želja po imeti.
Sedaj tukaj pišeš in to je to. Da lahko tukaj pišeš in se usirjaš nad družbo si moral živeti. Sedaj tukaj pišeš, torej je bilo vse v redu do sedaj, da lahko tukaj negiraš. Drugače, če ne bi bilo bi bil kje drugje. Torej je bilo vse prav do sedaj, da lahko tukaj afneguncaš.
Rečem ti lahko samo, da ne poveličuj sebe in svojega trpljenja. Nobenega ne poznaš in nisi nad njim. Nikomur ne drži pridige, kako si ti bolj zaslužiš neko življenje, ki ga opazuješ in se ti zdi boljše od tvojega. Spotznaj, da imaš vedno samega sebe in svoje življenje. Dokler te bo gnala zavist, svojega življenja ne boš spozanal, živel boš v preteklosti in prihodnosti v samopomilovanju. To samopomilovanje je pa vera in z njo se postavljaš nad druge. Sprejmi svoje življenje enakopravno drugemu.

Lp,Igor
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: spolna hladnost
Reply #49 - 02.07.2009 at 23:39:00
 
Hej

Igor,....

Jaz tebe nisme napadel na osbni ravni in tkao početje se mi zdi res primitivno.

Kar se tiče tega kar si napisal o zavisti drži. Ne privoščim nobeni osebi na tem svetu, da ima stvar k si jih ne zasluži oziroma za katere ni zrel. Govorim o tem, da ljudje cel lijfe hinavjo kradejo se šlepajo in na koncu imajo to kar si zaslužijo pridni.  Kot primer lohka rečem da poznam osebo k ima 1800 neto na mesec pa nima pojma od pojma, cel lijf eje ikoriščal plonkal itd,... .

Osebno mislim,  da tisto kar si gor napisal je ena velika ,.. sploh besede ne najdem. kakor koli, ti misliš da ti lijfe vse da kar si zaslužiš, sori,... jaz nism prosil da se rodim v tem kurčevem lijfu, pa verjemi da sem lastno mati prašal zakaj me ni vrgla skozi okno k sem se rodil. In jaz si nisem zaslužil, tega lijfa k sem ga mel. tako da ne mi nabijat o tem da sem vsem zavidam k imajo več k jaz. Zame osbno je to kumunistična fluskula.

Poznam ljudi k sem vesel za nih da jim gre lepo v lijfu itd,.. ker vem da si to zaslužijo, samo noben pa mi ne bo reku, da en tip k se je cel kurcev lijfe ucil delal k prasec bil lačen zato da bi nekam prisel pa mel mogoce po tokih letih učenaj in jebanja po solah normalen lijfe ce mu ni bilo dano v maldosti tiho ko vidi len folk k dobiva boljše službe z manj znanaj itd, ..... .

Mislim če znaš tako lepo pisati in nabijati pol moreš biti tudi tako inteligenten, da poznaš lijfe iz vseh perspektiv. Osbno vem iz izkušenj, da toliko globoko kot bitje zna ljubiti zna tudi sovražiti. Torej če znaš tako lepo nakladat pol moreš vedeti tudi o relnem svetu dovolj, tako da raje malo o tem razmisli ne pa da delas ene spiholoske analize mojega bita ker si kao ranjen k sem povedal en mnenje tojega komentarja.

Kar pa se tiče tega, da me lohka analiziraš po parih postih se mi pa zdi da je to skrajno nemogoče, edino če si kaka višja sila duh bitje itd,... . Tako, da lepo prosim ko boste psihologi in psihiatri nehali ljudji zadevat z raznimi opiji itd,...  zato ker majo probleme ne pa se z njimi ukvajrati pol lepo prosim, če me pustiš na miru z temi analizami mojega bita itd,.. ker jaz človeka po praivi ne poznam dokler ga ne vidim jokati, pa še tedaj človeka ne poznaš čisto v nulo.
In menim, da je z ostalimi ljudmi nekako isto.

Kar koli boš naprej napisal ne misli komentirati.  Jaz sem prišel na ta forum z specifičnimi cilji, in ko jih dosežem bom itak šel. Ne da se mi pa kregati z primitivnimi ljudmi itd, ker enostavno nimam časa in se mi zdi čista izguba moje pozornosti na tem svetu. tako, da če me nimaš kaj naučiti o kaki reči pol menim, da sva tole zadevo zaključila. Se mi pa utrga, ko mi en prbija kak sem, tako da lepo rposim nisi bil zraen kos em krvavel se smejal v vzponih padcih tudi ni nisi dal roke ko sem stal na grobovih,.. in zato menim, da mi nimaš ravice govoriti kak sem. če pa misliš da je prav da vsi hianvci laznivci itd,.. imajo lahko vse kar si zamisliš, titi k so paridni ap si to zaslužijo pa ne pa menim, da bi mogel o tem malo razmisliti.

lepo pozdravljen/pozdravljeni
Back to top
 
 
IP Logged
 
radovedni soncek
5
*****
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 620

Re: spolna hladnost
Reply #50 - 02.07.2009 at 23:45:05
 
se to bi dodal

Jaz se ne povzdigujem nad druge.

Mojega trplenja ne kujem v zvezde kot določeni ljudje svoje uspehe za katere nič niso naredili, če pa poznaš koga k je mel vsaj tako sfukan lijfe k jaz polap svaka čast, jaz ne poznam nobenga, poznam ap ogormno volka k jim je mami ap ati vse v sej vemo kam vtaknila..

afne igram,.. več ti ata, ne misliti da ce mas par let več da si popacal vso pamt tega sveta,  ker jaz bom se neumen umrl, jaz nikoli nism afne guncal ali kakor koli,...

Ko boš mel kaj konkretnega pa na nivoju za povedati in boš nehal udrihati z svojo vzvišenostjo te bom poslušal nabijat se mi pa ne da polušat

lepo pozdravljen

Back to top
 
 
IP Logged
 
ajgor
Ex Member
Re: spolna hladnost
Reply #51 - 02.07.2009 at 23:53:52
 
Kaj bi rad povedal? Se ponavljaš. Kot stara plošča. Vse kar si sedaj napisal si že povedal.
Sicer te pa nisem glih ocenjeval ampak razložil neke zadeve. Če ne razumeš tudi prav.
Torej imaš cil, določen. Kaj potem nekaj bluziš o nivoju itd. Verjemi v cilj pa bo, kar bo, ko bo.

Lp,Igor
Back to top
 
 
IP Logged
 
plesnamesecu
Ex Member
Re: spolna hladnost
Reply #52 - 03.07.2009 at 09:15:26
 
Quote:
Radovedni, noben te ne bo vrgel s foruma. Čriček Muri tle nima kompetenc.
Kaj se pa tako razburjaš. Te najeda zavist do drugih, kaj imajo? Imeti, imeti, imeti, želja po imeti.
Sedaj tukaj pišeš in to je to. Da lahko tukaj pišeš in se usirjaš nad družbo si moral živeti. Sedaj tukaj pišeš, torej je bilo vse v redu do sedaj, da lahko tukaj negiraš. Drugače, če ne bi bilo bi bil kje drugje. Torej je bilo vse prav do sedaj, da lahko tukaj afneguncaš.
Rečem ti lahko samo, da ne poveličuj sebe in svojega trpljenja. Nobenega ne poznaš in nisi nad njim. Nikomur ne drži pridige, kako si ti bolj zaslužiš neko življenje, ki ga opazuješ in se ti zdi boljše od tvojega. Spotznaj, da imaš vedno samega sebe in svoje življenje. Dokler te bo gnala zavist, svojega življenja ne boš spozanal, živel boš v preteklosti in prihodnosti v samopomilovanju. To samopomilovanje je pa vera in z njo se postavljaš nad druge. Sprejmi svoje življenje enakopravno drugemu.

Lp,Igor


Igor, ali tvoje mnenje izhaja iz podobnih življenjskih izkušenj - se pravi, se lahko poistovetiš z izkušnjami radovednega sončka in mu govoriš kot nekdo, ki je v podobni situaciji našel drugačno rešitev?
Back to top
 
 
IP Logged
 
ajgor
Ex Member
Re: spolna hladnost
Reply #53 - 03.07.2009 at 09:58:21
 
Quote:
Igor, ali tvoje mnenje izhaja iz podobnih življenjskih izkušenj - se pravi, se lahko poistovetiš z izkušnjami radovednega sončka in mu govoriš kot nekdo, ki je v podobni situaciji našel drugačno rešitev?

Kakšno moje mnenje? Nisem dal mnenja, ampak razlago mojega pisanja gavioti in njegovega negiranja tega.
Kaj imajo sedaj tu osebne izkušnje? Z iskušnjo se ne moreš poistovetiti, ampak primerjaš. Sočutje ne pride z lastno iskušnjo.

Lp,Igor
Back to top
 
 
IP Logged
 
gaviota
1
*
Offline

I Love YaBB 2!
Posts: 40

Re: spolna hladnost
Reply #54 - 03.07.2009 at 10:12:04
 
dečki zdaj pa ste mali skrenli iz poti....to ni v tem topicu. sonček če imaš dosti za povedat si odperi svoj topic z naslovom "Kurčev lajf". tam pa lahko debairate in razpravljate kolko hočete.....

lp
Back to top
 
 
IP Logged
 
El Pesnik
5
*****
Offline

Cosmic Balance
Posts: 1310
Everywhere
Gender: male
Re: spolna hladnost
Reply #55 - 03.07.2009 at 11:32:05
 
Sonček, drži se! Na svetu je več kot 90 % ljudi psiholoških zombijev. Ne se jim pustiti, najbolš da jim čist obrneš hrbet pa naj se pobijejo med sabo - tako jaz delam že vsaj zadnjih 5 let, ni druge.

Čim manj opravka z govedi ki se kličejo ljudje, ker jim preprosto rečeno manjkata čelna režnja. Niso sposobni dojeti ama nič, samo klali in izkoriščali bi se. Tako da jih lepo pusti pri miru in si misli svoje, doseči ne moreš nič, ker barbarstvo prevladuje nad inteligenco, ovčarstvo nad individualnim izrazom sebstva, itd. Če se bodeš z njimi se samo navlečeš njihove teme.

So na svetu ljudje, ki so res ljudje, pravi ljudje. Z drugimi imam pa jaz čim manj oz. nič opravka in se sploh ne oziram na to kaj si mislijo. Enostavno jih izklopiš iz svojega "miselnega toka". To ti naj bo osvoboditev.

Lep pozdrav
Back to top
 

No Water, no Moon
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13595
The Land of YaBB
Re: spolna hladnost
Reply #56 - 03.07.2009 at 11:34:18
 
gaviota wrote on 03.07.2009 at 10:12:04:
dečki zdaj pa ste mali skrenli iz poti....to ni v tem topicu. sonček če imaš dosti za povedat si odperi svoj topic z naslovom "Kurčev lajf". tam pa lahko debairate in razpravljate kolko hočete.....

lp

gaviota ma praw
in ker je sonček nov, bi moral vi ki že veste kako in kaj gre, ga že prej na to opozorit ... ne pa ga še naprej dražt ...

po drugi strani pa, tko mora bit Wink

... berem ...

Quote:
gaviota wrote on 29.06.2009 at 16:13:42:
ginekolog pravi da je to lahko stranski učinek kontracepcijskih tablet....
včeraj sem razmišljala od kdaj to stanje pri meni traja, in sem ugotovila da ravno nekje od tam, ko sem zoper po eno letnem premoru začela s kontracepcijo.....mogoče je to to!
bom prenehala s tem pa da vidimo če se bo stanje kaj izboljšalo....

uničevala pa se bom skupaj s svojim dragim! Tongue

Nisem siguren, ampak ko tele tvoje težave prebiram sem prišel nekako do tvojega nezadovoljstva s trenutno življensko situacijo. Vse kaže, da s svojim trenutnim življenskim okoljem nisi zadovoljna. Sedaj ali je to denar, strah pred jutri ali fant (ne moški) se vprašaj sama. Se pa odraža in to je dejstvo. Sprejmi to ali pa poskušaj zamenjati okolje.

Lp,Igor

hehehe
kolk je fino da lohk rečem:
pomoje pa ne
Tongue

pomoje je fora samo in izključno v strahu - podzavestnem - pred tem da se naštima froca
simplj k pasulj
tablete so pač 'fizično' pomagalo
ki pa istotako ne delajo 100%
edin kar dela sto posto je - ne fukat
Tongue

use ostalo pa je prevzemanje odgovornosti za svoj lajf v svoje roke
ozaveščanje
zavestno sexanje če druzga ne ...


trenutno stanje je strah samo še pospidiralo
mislm
ko sm bil jest mlajši nismo nikol razmišljel a bomo mel službo al ne
je blo samoumevno
pol se je spremenil nekoliko
in zdej smo tm da ti je jasn da služba ni glih zihr at all

torej

otrok NE SPLOH!!!

zato, zakrčenost še večja ...
El Pesnik wrote on 30.06.2009 at 08:22:16:
A se komu od vas kdaj zazdi, da ljudi matra zgolj ena sama stvar: preživetveni nagon?

vedno bolj ... frdrmore
pričakuje se od nas da bomo prešaltal na varianto ko bomo 80% svojga časa porabl za preživetje
in to se nam bo moral zdet normalno ...

s tem da
preživetje da BOG


soncek, problem 'častne punce' je v tebi ...
ne v puncah na splošno

lahko pa bi ti pritrdil da v tistih ki jih srečaš, da je taisti problem dejansko prisoten ...

da pa ti zanaliziramo težave bi blo verjetno res modro odpret svojo temo ... čeprow, je dejnsko ista
spolna hladnost
čeprow
je to provzaprov posledica ...

tko da ... vzrok je verjetno isti ... in če se bo gaviota strinjala, glede na to kaj je napisala, te lohk razdremo tud kle
Wink

morm še to stran dokončat ...

igorju in robiju morm kle pritrdit

#47 ... pa ... soncek ... vzorci ... dela k brata ...
te bomo navadl, nč bat
sam namero ... pa bo
če grem samo #47 razdirat, bo čist tu mač ... tko da ... bom še mal počaku ...


mal pa useen morm ...

lahko si nardiš novo temo u sanjah (kjer boš lahko meu določen vpliv na vsebino - se javim za čistilca - isto velja za gavioto)
ti prowzaprow sanjaš in se tud pod razno ne zavedaš
svet namreč ni tak kot ga ti opisuješ
v določenem procentu seveda je ... ampak to izključno zaradi tega ker obstajate žrtve kot si ti in tebi podobni iz katerih se potem ostali napajajo

priložnost naredi tatu

in se igrate


podobno privlači podobno


bog ve kolk tebe je v gaviotinem fantu ...


sori ker te analiziram(o)
ampak
si šolski primer ...
usaj po do zdej prebranem ...


Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5749
Dolenjska
Gender: male
Re: spolna hladnost
Reply #57 - 03.07.2009 at 12:33:28
 
Quote:
Sem jaz kriv, da sem bil cel kurčev lijfe lačen, preganjan, da so mi stregli po lijfu, pokopal vse k sem jih mer res rad in k so mi neki pomenili, varan od punc ( k so bile kao resna dekleta) in da sem mogel začeti delati pri zelo zgodnjih letih, da sem si lahko kupil obleko šel delati srednjo šolo,.. da ne bom povedal še kaj več, .....
Zase lahko rečem, da kar se mi dogaja, nisem neposredno odgovoren, ker nisem zavestno izbral tega življenja in okolja, kjer sem se rodil.
Zakaj sem se rodil, kjer sem se rodil, tega pa ne vem in pred smrtjo tudi verjetno ne bom.
Vendar pa za vse ,kar se mi dogaja obstaja razlog, ki je v meni. Ta glavni razlogi pa so nastali v prvih letih mojega življenja, na katere pa nisem mogel vplivati.
Back to top
 
 
IP Logged
 
gape
YaBB Administrator
p
*****
Offline

I love YaBB!
Posts: 13595
The Land of YaBB
Re: spolna hladnost
Reply #58 - 03.07.2009 at 12:38:39
 
Robi wrote on 03.07.2009 at 12:33:28:
Zase lahko rečem, da kar se mi dogaja, nisem neposredno odgovoren, ker nisem zavestno izbral tega življenja in okolja, kjer sem se rodil.

4 the record - gape se ne strinja!!!
Back to top
 

Lahko pa da se tudi motim ...

The Administrator of this yabb and domain.
WWW WWW  
IP Logged
 
Robi
5
p
*****
Offline

I love to love
Posts: 5749
Dolenjska
Gender: male
Re: spolna hladnost
Reply #59 - 03.07.2009 at 12:40:42
 
Se mi je zdelo, da bo tako. Smiley

Ampak, če si si zavestno izbral to življenje, zakaj potem problemi in zakaj se tega ne spominjaš ?
Back to top
 
 
IP Logged
 
Pages: 1 2 3 4 5 6 ... 11