gaviota wrote on 03.07.2009 at 10:12:04:dečki zdaj pa ste mali skrenli iz poti....to ni v tem topicu. sonček če imaš dosti za povedat si odperi svoj topic z naslovom "Kurčev lajf". tam pa lahko debairate in razpravljate kolko hočete.....
lp
gaviota ma praw
in ker je sonček nov, bi moral vi ki že veste kako in kaj gre, ga že prej na to opozorit ... ne pa ga še naprej dražt ...
po drugi strani pa, tko mora bit
... berem ...
Quote:gaviota wrote on 29.06.2009 at 16:13:42:ginekolog pravi da je to lahko stranski učinek kontracepcijskih tablet....
včeraj sem razmišljala od kdaj to stanje pri meni traja, in sem ugotovila da ravno nekje od tam, ko sem zoper po eno letnem premoru začela s kontracepcijo.....mogoče je to to!
bom prenehala s tem pa da vidimo če se bo stanje kaj izboljšalo....
uničevala pa se bom skupaj s svojim dragim!
Nisem siguren, ampak ko tele tvoje težave prebiram sem prišel nekako do tvojega nezadovoljstva s trenutno življensko situacijo. Vse kaže, da s svojim trenutnim življenskim okoljem nisi zadovoljna. Sedaj ali je to denar, strah pred jutri ali fant (ne moški) se vprašaj sama. Se pa odraža in to je dejstvo. Sprejmi to ali pa poskušaj zamenjati okolje.
Lp,Igor
hehehe
kolk je fino da lohk rečem:
pomoje pa ne
pomoje je fora samo in izključno v strahu - podzavestnem - pred tem da se naštima froca
simplj k pasulj
tablete so pač 'fizično' pomagalo
ki pa istotako ne delajo 100%
edin kar dela sto posto je - ne fukat
use ostalo pa je prevzemanje odgovornosti za svoj lajf v svoje roke
ozaveščanje
zavestno sexanje če druzga ne ...
trenutno stanje je strah samo še pospidiralo
mislm
ko sm bil jest mlajši nismo nikol razmišljel a bomo mel službo al ne
je blo samoumevno
pol se je spremenil nekoliko
in zdej smo tm da ti je jasn da služba ni glih zihr at all
torej
otrok NE SPLOH!!!
zato, zakrčenost še večja ...
El Pesnik wrote on 30.06.2009 at 08:22:16:A se komu od vas kdaj zazdi, da ljudi matra zgolj ena sama stvar: preživetveni nagon?
vedno bolj ... frdrmore
pričakuje se od nas da bomo prešaltal na varianto ko bomo 80% svojga časa porabl za preživetje
in to se nam bo moral zdet normalno ...
s tem da
preživetje da BOG
soncek, problem 'častne punce' je v tebi ...
ne v puncah na splošno
lahko pa bi ti pritrdil da v tistih ki jih srečaš, da je taisti problem dejansko prisoten ...
da pa ti zanaliziramo težave bi blo verjetno res modro odpret svojo temo ... čeprow, je dejnsko ista
spolna hladnost
čeprow
je to provzaprov posledica ...
tko da ... vzrok je verjetno isti ... in če se bo gaviota strinjala, glede na to kaj je napisala, te lohk razdremo tud kle
morm še to stran dokončat ...
igorju in robiju morm kle pritrdit
#47 ... pa ... soncek ... vzorci ... dela k brata ...
te bomo navadl, nč bat
sam namero ... pa bo
če grem samo #47 razdirat, bo čist tu mač ... tko da ... bom še mal počaku ...
mal pa useen morm ...
lahko si nardiš novo temo u sanjah (kjer boš lahko meu določen vpliv na vsebino - se javim za čistilca - isto velja za gavioto)
ti prowzaprow sanjaš in se tud pod razno ne zavedaš
svet namreč ni tak kot ga ti opisuješ
v določenem procentu seveda je ... ampak to izključno zaradi tega ker obstajate žrtve kot si ti in tebi podobni iz katerih se potem ostali napajajo
priložnost naredi tatu
in se igrate
podobno privlači podobno
bog ve kolk tebe je v gaviotinem fantu ...
sori ker te analiziram(o)
ampak
si šolski primer ...
usaj po do zdej prebranem ...