že v naslovu topica se da razbrat ta moja težava, ki ne preneha že dobro leto....
s fantom sva skupaj že leto in pol, prvih pol leta je bilo vse skuper, sex je bil odličen in vse je bilo v najlepšem redu.....nato so se pri meni začeli izpiti in na intimo sem pozabila, oziroma bila mi je zadnja stvar, na katero sem zvečer pomislila. sedaj s fantom že 7 mesecev živiva skupaj in ta hladnst v meni še kar ne pojemnja.
bila sem pri ginekologu, zaradi vnetij ki so se konstantno pojavljale, vzeli so mi bris za maligne celice, menjala sem kontracepcijske tablete...želje pa od nikoder.
fanta ljubim in najbolj me boli ko mu ne morem dati (dobesedno in prenešeno) to, kar rabi vsak normalen človek.
pa da še povem, da tudi jaz še pogrešam sebe "staro" nazaj, ker sem bila prav vesela :=)
resnično želim odpravit to mojo težavo, ker zveza več ni to kar bi morala biti (fant pravi, da se mu zdi, da gre zvečer v posteljo s svojo sestro)
na koga se naj še obrnem??? šla bi tudi k sexologu ali psihologu...oziroma kamorkoli, samo da se moj libido spet pojavi.