titud wrote on 20.03.2009 at 21:56:07:Devi wrote on 20.03.2009 at 21:17:56:nisem se misla tega zares lotit, samo razmišljanje je blo... kako bi blo stopit na drugo stran. sprejet tisto, kar preziraš. kako bi se mogla počutit, da bi šla to nardit, kako bi se ta sprememba čutila v meni. kaj bi s tem presegla, oz zakaj bi se tega sploh hotla lotit. ne kaj bi drugi naredil. drugi niso tolk pomembni, ker je problem moj.
Analogno temu, da skupnost kolektivno spodbuja v posamezniku čutvo prezira do lastne smrti in s tem, da to čustvo razglaša za herosjtvo, da bi se preko samožrtvovanja posmeznikov ohranila kot skupnost, poteka proces osbenega (samo)spodubujanja prezira do posameznih apektov osebnosti, ki blokirajo razvoj te osebnosti. Ti posmezni aspekti se morajo samožrtvovat v junaškem aktu, da gre lahko celostni razvoj osebnosti dalje. Lik fatalke (o katerem sva z z bp-jem enkart že debatirala) s prezirom, ki ga kaže do moških, izzove v moških usodne strasti, s katerimi neizogibno izzove svoje lastno uničenje. Fatalka mora umret oziroma žneska v seb mora pusti ubit/žrtvovat svojo fatalnost, da sploh lahko preživi celostno kot kot človek. Nč kaj dost drgač ni z moškim. Da zaživita celostno kot človeka pa morata seveda svojo izzivalno fatalnost, če jo hočeta dat ubit/žrtvovat, najprej seveda razvit in izrazit...
Titud
Ali imaš ti kaj izkušenj ženskami 'fatalkami'? Žensko fatalko naredimo moški v svoji domišliji in obratno. Jaz sem že imel t.i. fatalke v očeh in po besedah mojih znancev. Te fatalke sem dobesedno, da ti ne povem kaj. K sreči sem ugotovu,da so to le ženske ki si želijo biti ljubljene in nič drugega.
Ti si po mojem o fatalkah bral -sreču je pa še nisi,ker če bi jo ne bi klatil takšnih bedarij.
Fatalka ne mora umret fatalka- rabi ljubezen in moškega ki ji to lahko da,ne pa da dobi elegantno moško cunjo za prah brisat.
Vse fatalnosti v pravi ljubezni ,(ki je lahko dolga samo en dan) se laho v njej prerodijo v duhovno vez za vse življenje. Sedaj pa ti tuhtaj.
Vse kar tule berem je neko brezvezno filozofiranje. Ali niste nič probali iskrenega v življenju. Ali sami niste sposobni iskrenosti do sebe in soljudi? Za vse rabite notranjo moč odrekanja in ljubezni ne pa lastnega zanikanja,kar ti tu poješ titud. Se bojite živeti? Kaj vam je? A ste povečini zatolčeni do 100%.
En sam blef in neizkušenost vas je, v večini- čast izjemam) !!!
Lp Alojz