Ene jutranje fuknjene sanje:
Sram in krivda
Sanje me vržejo nazaj v situacijo iz otroštva, ko sem ponoči spal skupaj z babico. Sem pa odrasel. Začnem seksat z babico. Sanje so zelo realistične(fuj!). Hitro mi pride. Nato spim do pol dveh popoldan. Zbudim se v osnovni šoli. Sem v pidžami (samo v otroštvu sem jo nosil) in imam pri sebi ključe šole. Pri stranskih vratih se srečava s hišnikom. Hišnik odpre vrata. Jasno mi je, da hišnik ve, da imam ključe, ampak se ne sekiram. Bos in v pidžami tečem domov. Vidim policaja s fotoaparatom, ki me ustavi in slika. Vem, da nisem naredil nobenega prekrška, vendar mi je nerodno. Sploh, ker mi pove, da bo sliko kazal kolegom policajem, da se bodo smejali. Zdi se mi, da mi je to lažje, kot pa da bi bil česa kriv. Nato pridem v staro rojstno hišo. Hiša je popolnoma obnovljena. Žalosten sem in depresiven, ker mi je vseeno za stanje stare hiše. Nikogar ni doma, le nek otrok je, ki je mogoče na stanovanju zato, ker hodi v šolo. Podoben je partnerkinemu sinu. Očitno sva oba zaspala. Znotraj je hiša kot v starioh časih, nič obnovljena. Srečam osebo, ki je zmes moje mame in partnerke. Povem, da me je očitno nosila luna, ker sem se zbudil v osnovni šoli in nisem imel pojma, kako sem do tja prišel. Zvem, da me ni nosiola luna, ampak sem samo sanjal. Lažje mi je. Nato nekaj komentiram otroka, ki je zaspal in nekaj omenim, da je len. Oseba mama-partnerka se nekaj razjezi in razburi.
Dogodki in občutki zadnjih dni:
Včeraj sem bil na obisku pri babičini prijateljici Ani. Je na psihiatriji. Čaka, da jo vsaj malo poštelajo in pošljejo v dom, če ne bo prej umrla. V dnevnem prostoru, kjer sem jo obiskal, so bili prisotni tudi ostali bolniki. Sami psihiči

. Imel sem zelo nelagoden občutek, ker s sabo še vedno nisem prišel na čisto, če sem notranje sploh stabilen in sem se na nek način preveč poistovetil s tisto sceno. V resnici je za Ano optimalno poskrbljeno.
Oni policaj. Pred dnevi sem dobil en štos-mail, kjer policaji dajo pihati staremu pijančku. Misli, da je flaša in jo nagne. Policaji se režijo kot zmešani. Verjetno so tudi sami snemali in dali posnetek v svet.
Otrok. Podobno kot srednješolec v enih prejšnjih sanjah. Partnerkin otrok gre v srednjo šolo in se mu začenja vstop v svet odraslih.
Rojstna hiša se bo prodala. S tem denarjem bo treba nekaj pametnega narediti. Razmišljam tudi, da bi si plačal šolanje.
Hišnik. Svoj čas sem delal na OŠ javna dela pri hišnikih, ki so bili v hierarhičnem smislu s čistilkami čisto na dnu in se tako tudi obnašali.
Ključi. Kot otrok sem treniral v enem klubu in pogosto imel pri sebi trenerjeve ključe od telovadnice. Enkrat se je zgodilo, da učiteljica ni mogla do ključev, jaz pa sem imel v žepu ključe od trenerja. Za vsak slučaj tega nisem povedal, da ne bi bilo kaj narobe.
Babica. Sramoval sem se babice, ker je bila čisto zmešana. Do kakega 10. leta sem spal z njo v postelji. Sramoval sem se tudi doma, ker je bil zelo drugačen od industrializaciji prilagojenemu okolju. Čeprav, v resnici, je bila domača scena verjetno precej nad povprečjem. Na žalost sem se zmeraj primerjal s tistimi, ki so bili hierarhično nekje zgoraj.
Kot otrok sem nenehno živel z občutki krivde in sramu.
Ko sem se zbudil, sem opazil, da sem doživel izliv. Še nikoli ga nisem v spanju in se mi je zdelo prav glupo. Moj prvi občutek je bil, da je nekaj zelo narobe.
Ko sem po tej sanjski zmedi uredil občutke, sem občutil celo neko olajšanje. Kot da je z mano vse v redu in v redu funkcioniram.
Zanimivo, kako je Ani zavest skoraj čisto nehala funkcionirati. Huda demenca. Sploh nima več stika z realnostjo. Ko razlaga neke zgodbe, kaj se v njeni realnosti dogaja, je zelo podobno sanjskim prizorom. Govori o treh milijonih črncev na hodniku, s katerimi grdo ravnajo, pa o belcih, s katerimi črnci grdo ravnajo, pa da je to zadnja pošiljka, da se poslavljajo (upam, da se ona poslavlja) ,pa o luknji, kjer z otroki grdo ravnajo in otroci čakajo na cepljenje, pa o svoji 20 let mrtvi invalidni sestri, ki je očitno oživela

, za katero pa se je našla postelja in je zato zelo pomirjena.....
Bom rabil nekaj dni, da se mi te sanje vsedejo in da jih bom vedel kam dati.
Prosim pomoč

.