Bamby
|
Alojz in Sandib wrote on 18.03.2009 at 12:17:16:
Bamby
Štos je ravno v tem,da o (v večini) svobodne volje ne izražajo,ker se jo bojijo izrazit.
In zakaj ljudem ne prepuščaš svobodne volje o tem ali se želijo svobodno odločati ali ne? Tudi to, da naj bi se po tvojem mnenju bali svobodno izražati naj bi bila njihova svobodna volja, ki bi jo moral čutiti in razumeti, tak velik "oboževalec" svobodne volje (svoje) kot si ti.
Bamby glede stranke sem že takoj na začetku povedal,da je provokacija z namenom.
Neumnost, tudi Artur Štern to trdi po tem, ko je pogorel v volilni kampaniji. Tako ti kot on sta prevelika častihlepneža in egocentrična egomanijaka, da bi se odrekla morebitnemu uspehu, on, da bi odklonil izvolitev in ti, da bi odklonil ustanovitev stranke, če bi le uspel zbrati dovolj privržencev.
To je resnica,da svoboden človek ne rabi mene,da bi odločal o sebi..Tu gre za spodbujanje,ki naj bi pripomoglo k njeni pogumnejši uporabi-(svobodne volje).
Ma, pri tebi gre za vsiljevanje in ne spodbujanje, torej proti principom upoštevanja svobodne volje drugih. Kar se ti zdi samoumevno pri sebi ne upoštevaš in špoštuješ pri drugih.
Ali človeštvo rabi Alojza,ali ne bova debatirala tam aprila-en mesec si še vzamem- več ne.
Alojza rabi Alojz in nihče drug, no mogoče še tvoja žena, da ji posadiš krompir. Pa nauči se postavljati vejice tako, da bodo imeli tvoji stavki kak pomen in smisel, ki ga ne bo potrebno ugibati. Ali ne bova debatirala? 
Če ga rabi in to dokažem se ti meni opravičiš- v nasprotnem se jaz vsem vam na tem forumu in še komu.
Svobodno prepusti ti meni svobodno voljo odločanja ali naj bi se ti opravičil ali ne, pa saj te sploh nisem žalil. In, nikjer na tem planetu, niti v tem osončju, niti v tej galaksiji ni nikogar, ki bi odločal o tem ali ta narava potrebuje Alojza ali ne. Gre za tvojo egocentrično potrebo, da bi se TI sam čutil potrebnega, narava zmore eksistirati tudi brez tebe (in kogarkoli od nas) in nikogar ne potrebuje.
Da pa ne ostane samo pri tem ti po tem roku dovolim prinesti kanto govna k meni na dvorišče in se bom sam polil z njim vpričo tebe. To sem sedaj javno povedal in se bom besede tudi držal. Lp Alojz
Ne čutim nobene potrebe, da bi ti nosil kante dreka (govno je srbizem, to bi lahko vedel ti oboževalec vsega slovenskega).
In, še enkrat prepusti ti meni svobodno voljo odločanja in mi ne določaj kaj neki naj bi jaz tebi prinašal, če ti ne boš nekaj naredil.
Adijo za danes.
|