Alojz in Sandib wrote on 17.03.2009 at 17:45:37:Devi
Oprosti ampak tole eno samo samopomilovanje. Daj zberi pogum in reci Alojz pejd u r't mal bolj me spoštuj, ker jaz sama sebe spoštujem. Daj ven malo samozavesti in ne se skrivat za drugimi in k'r neki jokat.
Sigurn si vredna samospoštovanja in spoštovanja-kje je samozavest si ne zaupaš ,da bežiš in jokaš?
Nihče ne pravi,da je samozavest brezsrčna, daleč, daleč, od tega.
Nahatee je v resnici ženska,ki zaupa vase,ker ve,da jo nemore nihče povozit v ničemer zato je samozavestna. Pa še nekaj Nahatee je do sto resnicoljubna in realna. Jaz sem moški in to lahko zaznam verjemi mi.
Je pa dejstvo človek lahko zaupa vase, če točno ve in popolnoma pozna vse svoje psihofizične predispozicije, ki morajo temeljiti na njegovi lastni realni samospoznani osnovi.
Zato devi ni potrebno nikakršno puščanje krvi postavi se zgolj v pozicijo samozavestne levinje in ne biti cerava ovčka. Levi tudi jejo takrat ko so lačni in ne ubijajo iz lastnega veselja. Ovčke vedno nekaj meljejo in meljejo pa nič ne zmeljejo.
Devi glavo gor,jezik malo našpici in v boj za ubogo gmajno.
Lp Alojz
Men to ni problem, Alojz, poslat te v rit. Parkrat sem te že, čeprov mogoče z drugimi besedami. Sam ta komunikacija gre nekam v smeri:
A: Pejt v rit
B: Ne, ti pejt v rit
A: Ti pejt še bl v rit
...
Kakšno zadovoljstvo je v tem? Kakšna je končna poanta?
Tud ne štekam komunikacije v smislu:
A: se opravičujem..
B: Nimaš se kaj opravičevat, kriv si, požri se rajši..
Meni se to ne zdi preveč samozavestno, bolj mi je videt kot uničevanje sovražnika. Zakaj smo pa v vojni? In ne bežim nikamor. Tle sem. Mi boš razložil? Al pa mogoče Nahatee, ki je tolk zaupa vase. In misli, da ve vse o sanjah, ki jih ljudje imamo. Ker je vse proglasila kar za slabiče. Zelo samozavestno. Ampak na kakšni osnovi? Sej me še pozna ne, kako bi lahko vedla karkoli o mojih sanjah?
V redu je, če se počutiš leva, al pa ok, si lev. Ampak, a pol samo loviš, al kako? In drugi so zgolj tvoja hrana? A so šibke točke tak greh, da je treba osebo, ki ima kako, prov uničit? Al je šibka točka na enem tak totalen minus, da preglasi vse ostale možne dobre lastnosti, ki jih nekdo ima? A teb nikol noben ni na lep način pomagal kej razumet?
Mislim, sej kreganje pa žaljenje mi tud kar gre. Sam tole samopomilovanje se mi zdi da morm mal bolš razumet. Vsekakor hvala za izkušnje.