[quote author=Sandib link=1233753208/29#29 date=1233930612]
smil3y7 wrote on 06.02.2009 at 14:26:32:Alojz in Sandib wrote on 06.02.2009 at 14:13:37:Hvala k... na udarcu, si le dojel. Kaj in koga boš potem omejeval? Če ti rečem,da si bluzič mi reci hvala in sva kvit.Bodi mož ne otrok, bori se za svoj prostor in stoj za svojim znanjem.
Sprejmi vse in se uči. Meni ti lahko rečeš,da sem navaden dalmatinski osel,jaz ti moram sam dokazat, da to nisem.Ti si me že ocenil,torej je na meni,da ti dokažem nasprotno. To je odprta fer igra zame.Jokam lahko jaz tudi gape tu in kaj bom dosegel??? Svoj topic kjer bom brisal vsakogar,ki mi ni pogodu.Naj ostane tko kot je.Tvoj topic sanje si pa za naprej v rit utakni,ker ne grem več na njega.
Lp Alojz
Človek božji, a si ti sploh sposoben dialoga?i!?
V principu sem proti javnemu pranju umazanega perila, ampak si bom tokrat vzel čas.
Za začetek, Človek božji... je fraza.
Alojz in Sandib wrote on 06.02.2009 at 15:30:12:Nisem 'božji' človek,če si ti, je vse ok Jaz sem iz večno-sedanje reprodukcijske verige naše vrste. Ti ki si padu ven iz božje riti moraš pa fino dišati,te kr voham do sem.
O temle sem govoril, ko sem postavil zgornje vprašanje. Da ti ne bo treba preveč razmišljat, ga bom popravil in razširil; mogoče boš tokrat razumel, čeprav ne gojim nobenih upov... : A si ti sposoben normalnega dialoga, ne da bi med tem žalil vse, ki se na kakršen koli način ne strinjajo/oporekajo/dvomijo/... o tvojih teorijah?
Alojz in Sandib wrote on 06.02.2009 at 15:30:12:Zato si tudi jezen na nas nižje smrdljivce.Ti si nekaj več sigurno,ti si 'božji'. A imaš zato tak božji ime 'smil3y7',da se za njim skrivaš? Zaenkrat se mi samo smil-iš!!! Sanjaš svete sanje božjih prerokov nas umazance pa zaničuješ..hi..hi. Si pa slika za na oltar.
Lp Alojz
Vse tole žaljivo klasificiranje je zraslo na tvojem zeljniku. O meni ne veš ama popolnoma ničesar, torej je verjetno vse napisano tvoja projekcija. Kolikor je meni potegnilo od tistega, kar si ti napisal in jaz prebral, imaš očitno probleme z avtoritetami. To ni nič takega; imam jih tudi jaz in verjetno še marsikdo. Slabše je, da imaš probleme tudi z vsemi tistimi, ki tebe ne priznavajo kot avtoriteto. Nad tem bi se pa lahko zamislil...
Če si kdo zasluži pomilovanje, si to ti.
Lepo bodi!
-----
Se opravičujem za ot...