Miara wrote on 24.04.2009 at 12:08:44:Jah govoril ste o veri...pa sej je valda vsem jasna razlika med vero pa religijo ane?
Z vero samo po sebi ni nič narobe, vsak ma svoja prepričanja, ki mu pomagajo. Je pa nekaj popolnoma drugega slepo sledenje cerkvi in njihovim interpretacijam zaostalim in zapovedim pa naj je to krščanska pravoslavna alpa islam. Sej tut js ne štekam ljudi ki v sedanjosti še vedno nasedajo...pa sej pomoje vsaj tuki ni več problem, ok so še vedno fanatiki ampak sj pomoje ljudje nekak globoko v sebi vejo...da hočjo vse vere isto povedat. Zto z njimi ni nič narobe, izpostavla bi pa islam ki ni strpen do drugih...sej zto oni tut zdele predstavljajo največji problem. Če bo tretja svetovna bo pomoje zrd njih xD
Drugač pa gape, me neki zanima... recimo da se neka entiteta prisesa na človeka... to bi človek verjetno nevede dal dovoljenje ane? Me zanima kako to deluje...mislm ful me mede tole, a je možno da je dovolj že sam če vrjameš?
Da se neka entiteta ( duhovi ) hinavsko prisesajo na nekog , in mu kradejo energijo, je logično, da narava te entitete ne more biti kaka dobra ( Božanska ) ampak le zla .
In, četudi ne verjameš v ta duhovna dogajanja, se ta žal še vedno dogajajo , in so del naših življenj.
Imamo pa še drugo, hujšo problematiko demosnkih entitet, ki zasedejo notranjost aure - torej v telesu ( mesu ) .
Te so že bolj problematične, ker delajo škodo na telesu/mesu, ter še nagovarjajo dušo k slabim/zlim dejanjem .
In, potem imamo še tretjo, torej najhujšo stopnjo problema demonskih entitet, kjer pravi demon zasede že dušo , katero hoče narediti za njemu podobno .
Ko se stanje približuje temu , pa tudi telesni propad z pripadajočimi boleznimi ni več daleč .
Toliko o škodljivih entitetah , katere se da v lažjih oblikah lažje odpraviti, kot pa kasneje, ko se na človeku/duši zbere že več takih demonov ki hočejo dušo uničiti , ter ...
No, na srečo nam entitete Božanske narave stojijo ob strani, nam pomagajo ter rešujejo krizne situacije, ... vse pod vodstvom Velike Entitete - Božanske Narave - #
Lp + Dp +

Bošte + #

#