Jazst vem pa za en fino špasen imeniten vesoljni hec!!!

Tralala!!

Torej ta hec gre takole: ustvariš vesolje, ki ni bilo nikoli ustvarjeno, in potem ga narediš še večnega in neskončnega, a le na tem principu, da se v tem večnem in neskončnem vesolju vrši neskončno število ne-večnih in končnih ciklov.
No, in v to večno neskončno vesolje potem postaviš silno mnogo atomov, ki jim potlej rečeš materija. In potem narediš, da se ti atomi premikajo in trkajo drug ob drugega na veke vekov dolgo in s tem ustvarjajo neizmerno kozmično rajanje in kozmični ples.
Potem v to vesolje postaviš še izraze življenja, in jim rečeš rastline, insekti ter živali, in jih cel živi dan ogleduješ kak fino skakljajo preko neskončnih poljan vesolja, ali pa stojijo čisto pri miru in črpajo vodo.
Hja, zdaj pa pride največji hec!

Potem pa v to vesolje, katerega nisi nikoli ustvaril, postaviš še sebe v obliki človeka. In eden večjih hecov tega Primarnega Heca je tudi to, da lahko ti sam sebe pozabiš in več ne veš kdo si!!!!! Hi hi hi, to je res super špasen hec!!! No, in potlej tavaš po Zemlji, izgubljen, zlo te obkroža si misliš in si ves nesrečen.
A potem se znova spomniš Primarnega Heca in glej ga zlomka, spet si ti ti, vsega se spomniš, vse ti je jasno!!!!! Če kdo ve še za kakšen večji hec naj mi pove, ker bi ga res rad slišal.

Sicer pa: moški ženska, ženska moški = čuj, pa kaj se je vam totalno skegljalo? A veste kakšen izreden hec je to? Jaz ti, ti jaz, juhej in horuk na hej Slovani!!!!!!!!

Če to ni res bom pojedel svoj dežnik! Živeli!